די !

../images/Emo14.gif

זהו כנראה שכבר הצלחה לא ממש תעזור כאן,אחרי לילה מדהים מלא אהבה היא החליטה לוותר,אני לא מבינה אך אפשר לאהוב ובאותה מידה לשנוא,אני לא שופטת ונראה שאולי יצר הנקמנות עשה כאן את עבודתו,בכל אופן היא יודעת שמקומה שמור חזק אצלי ואוהבת אותה ים הייתי מוכנה ללכת הכי רחוק שאפשר בישבילה והיא מסרבת להאמין ,זה מחיר שעלי לשלם כנראה ,מאחלת לה את כל הטוב שבעולם אהבה יפה שלי

אשה9

New member
די !

מספיק כבר, שגעת אותי תניחי לי. בחרת את הבחירה שלך, תעזבי אותי בשקט, מה את רוצה ממני? למה את לא מניחה לי? יש לך בעיה עם עצמך, תפתרי אותה, תני לי לחזור לחיי בשקט. ואם את אוהבת אותי כמו שאת אומרת, תכבדי את בקשתי ותתרחקי ממני. זה דפוק כל כך בחיי...

אשה9

New member
מורכב

המסר הוא בעיקר בשבילה, היא יודעת בדיוק על מה אני מדברת ואולי זה יעזור לה להפנים, תודה על האכפתיות נוגה.

אישה 9

אז כן ברור לי שאני צריכה להפנים ואלוהים כמה זה קשה אך אהבה כזאת גדולה מכאיבה, הבעיה היא שלא ניתן להוציא אותך מהראש הזכרונות מהרגעים שלנו על חוף הים ,הנסיעה לצפון, הרגעים האינטימיים,הכייף שעשינו יחד ,אהבתי לפנק אותך בבישולים שלי בפינוקים,והשיחות שלנו, הרוגע הפתיחות, אוף איתך ,מאמוש זה דורש הרבה כוח להיתגבר, לישכוח ולעולם לא מחפשת לעשות לך רע זה בא מימקום של כאב והבנה על גודל ההפסד,אהבתי וכנראה שתמיד אוהב,

אשה9

New member
אוהבת אותי ?

כן, המילים שלך מאוד יפות, אבל בחרת להיות איתה, אז קחי אחריות על הבחירה שלך, ועל כל הכאב שארגנת לעצמך, לפחות תחסכי אותו ממני.

pizi33

New member
לא מכירה את הסיפור שלכן

ולא יודעת מה קרה בינכן. אבל יכולה להגיד לך שאם היא באמת אוהבת אותך אז שום דבר לא יעזור לה להפנים. אולי היא בסוף תתרחק, אולי היא תפסיק להציק אבל היא לא תפסיק לאהוב ולהתייסר בעצמה. ניסית לעשות איתה שיחת סיכום לא באינטרנט?

אוקינוס אומרת

אשה9

New member
טחנו את זה עד דק כבר

בכל הצורות והמובנים. עכשיו גם כאן.

אהובה שלי

אני עשיתי את הבחירות שלי ובואי נודה בעובדות שהיה לך חלק גדול בזה ,במקום מסויים חשבתי שכן צריך להניח לזה להסתיים את לא אישה פשוטה ,מורכבת מאוד לא פחות מימני,אבל מאמי קשה להיתגבר ולישכוח ,לא חשוב כמה אני עובדת על זה אך שהו תמיד הלב חוזר אל אותו המקום קשה ליתלוש אותך משם

אשה9

New member
צודקת

לוקחת אחריות על החלק שלי ומתרחקת, עכשיו תורך, לא בקשתי שתפסיקי להרגיש, בקשתי רק שתתרחקי ממני ושתאפשרי לי לחזור לשלווה שלי, בלי דרמות. עייפתי.

pizi33

New member
לא מכירה אותך ולא את אוקינוס

אבל יכולה להגיד לך מתוך נסיון שקשה מאוד מאוד להתרחק כשיש רגשות. מושא האהבה שלי בחרה בדרך של להיות הכי מגעילה ולנתק לי שוב ושוב את הטלפון בפנים ולא משנה מתי ואיך ניסיתי ליצור מגע. בסופו של דבר התייאשתי אבל זה עדיין כואב.

אשה9

New member
ההבדל הוא

שמושא האהבה שלך גם בחרה לחזור לאקסית שלה תוך כדי יצירת קשר מחודש איתך? אז עם כל הכבוד לכל הכאבים שבעולם, זה, מיותר.

vulkan10

New member
לאשה9

סליחה שאני מטערבת אבל אני חושבת שכעס שלך הוא הכי לגיטימי שבעולם ואת לא צריכה להקריב את עצמך לרגשי מצפון של אף אחד

karina27b

New member
צודקת

בחיים לוקחים החלטות לפעמים שגויות לפעמים לא אבל משבטוח זה שצריך לדעת לעמוד אחריי ההחלטות האלה בשביל זה יש שכל לחשוב מה לעשות לפני שעושים משהו

תרגיעי

את באמת צריכה לבקש סליחה ,את נוטה לישפוט מבלי לדעת את הפרטים במדויק, וגם לאישה 9 היה חלק גדול בכל זה אז שלא תיצטנע,אני חושבת שכל מערכת יחסים עוברת טלטלות ולומדים תוך כדי להכיר אחת את השניה להקריב לקבל לכעוס ולאהוב, תוך כדי את לומדת ליראות את הטעויות ואת ההפסדים שבאים בעקבות,מה חשוב באמת וכמה אותו אדם משמעותי עבורך

vulkan10

New member
תשובה לאוקינוס1

א. התנצלות לא נועדה בשבילך,מה לעשות שקראת משהו שלא רצית לקרוא ?!,ברגע שאת מחליטה לקחת אחראיות ולעלות משהוא בפורום תהיה בוגרת בלהבין באפשאות שהיו דברים שלא יהיו נעים לך לעין ,חוץ מזה שגם הודעה לא הייתה מכוונת עלייך טוב,אני מאוד מקווה בשבילך ,שתמצא בך כוח להכיל את כעס,ותסכול פנימי לילה טוב וחג שמח

vulkan10

שום כעס ושום תיסכול וברור לי שזה נועד לאישה9 ואך שהו הרגשתי צורך להגיב על כך ,בכל אופן אני מתנצלת שיהיה חג שמח ואחלה יום

למעלה