די.

די.

אמרנו לא לסנדלרות, וזה עבד. עכשיו אני מפסיקה עוד כמה תופעות נלוזות בפורום הזה: אין יותר הודעות של שאלה בת שורה אחת. יש לכם שאלה? יופי. תכתבו הודעה מנומקת, איפה חיפשתם תשובה לשאלה שלכם, למה זה מעניין אתכם, ואיך אתם חושבים שהאנשים בפורום יכולים לעזור לכם. הודעות בסיגנון - "היי, מה זה מאגיה?" ימחקו מהיום והלאה. אתם לא יודעים מה זה מאגיה? תכתבו מה אתם כן יודעים, מה גורם לכם לשאול את השאלה הזאת, ואיפה כבר חיפשתם תשובה. אם יש לכם פנייה אישית לאחד מחברי הפורום, או שתכתבו לו כתגובה להודעה קיימת, או במיליון דרכים אחרות (מסרים אישיים, איי סי קיו, אי מייל). אבל אתם לא תפתחו הודעה חדשה. דוגמא להודעה שתימחק: הודעה חדשה (לא תגובה להודעה) שתהייה כזאת: "היי מעיין, את רוצה להתחתן איתי?" היא אומנם תחמיא לי, אבל היא תימחק. אותו אדם יכול להציע לי נישואין במסרים, באי מייל, באיי סי קיו, או בתגובה להודעה שכבר כתבתי בפורום. אנשים שכותבים ממכשיר סלולרי, יחסמו מהפורום עד שיכתבו לי או לנווד במסר אישי שהם עברו למחשב נורמלי. זה משום שבפורום הזה אנחנו רוצים לשמור על רמת דיון מינמלית, שלא יכולה להתממש על ידי הודעות בנות שורה אחת בלבד. עכשיו אני הולכת למחוק את כל ההודעות המפגרות שנכתבו כאן ביום שעבר. כל מי שנמחקה לו הודעה, שיחשוב טוב טוב למה מחקתי אותה, ואיך הוא יכול להתעלות על עצמו ולכתוב הודעה טובה יותר. יחי הדיקטטורה! (צריך לנצל את זה טוב טוב כל עוד הנווד במילואים
)

תוספת

אנשים, אם אתם לא יודעים תשובה לשאלה, פשוט אל תענו, או שתגידו שזה נשגב מבינתכם. חכו כמו שעות, או יום אחד, ותראו שמי שכבר יש לו תשובה בראש יענה עם נימוקים, כיאה לפלצנים שבפורום. על שאלות ענקיות כמו - "איך כישופים עובדים" צריך לענות כמו שצריך, מהיסוד. אבל כמובן שזה לא עושה לאף אחד חשק לענות כשהשאלה היא בת שורה אחת, והתשובות לשאלה שיטחיות.

L e s t a t

New member
Here, Here!

"ותראו שמי שכבר יש לו תשובה בראש יענה עם נימוקים, כיאה לפלצנים שבפורום" אני פלצן גאה! טל, עם הפרסומת החדשה של ביבי

מקפיצה

משום מה יש כאן אנשים שלא קוראים הודעות, ואחר כך מתפלאים למה ההודעות שלהם נמחקות. אנשים, אני יום לפני מתכונת בתנ"ך - אני לא יודעת כלום, ואני מאוד עצבנית. אל תנסו אותי. תכתבו אותה הודעה מאה פעם, והיא תימחק מאה פעם. אשת חיל מי ימצא, תקבולת משלימה אם אני זוכרת נכון.

למעלה