די לי כבר אין מה לומר בנושא. כל מה יש לומר כבר נאמר. אני מיואשת. אורלי
K katam New member 6/12/03 #1 די ../images/Emo7.gif לי כבר אין מה לומר בנושא. כל מה יש לומר כבר נאמר. אני מיואשת. אורלי
א אמא של פיונה New member 6/12/03 #3 הנחמה היחידה שיש לי זה שמנסיון העולם עגול והוא יקבל את עונשו. אישית, אני מקווה שזה יהיה "עין תחת עין"... עצוב
הנחמה היחידה שיש לי זה שמנסיון העולם עגול והוא יקבל את עונשו. אישית, אני מקווה שזה יהיה "עין תחת עין"... עצוב
P p a k a New member 6/12/03 #4 אויש זה נורא פשוט נורא!!! כל כך כואב בלב לקרוא את הדברים האלה... מתי זה ייגמר??
O ORSETTA New member 7/12/03 #5 ראיתי דברים גרועים יותר אבל אנו חסרי אונים המשטרה צוחקת על מי שבא להתלונן על התעללות ואני יוצאת ה"פסיכית" בגלל הדאגה למה שבעיניהם הם רק "חיות".
ראיתי דברים גרועים יותר אבל אנו חסרי אונים המשטרה צוחקת על מי שבא להתלונן על התעללות ואני יוצאת ה"פסיכית" בגלל הדאגה למה שבעיניהם הם רק "חיות".
L lilithmm New member 7/12/03 #6 יש תקנה חדשה ברגע ששוטר לא לוקח ממך תלונה בנוגע לבע'ח, את לוקחת את כל הפרטים שלו ומעבירה לשאול מימון. הוא כבר יטפל באותו שוטר.
יש תקנה חדשה ברגע ששוטר לא לוקח ממך תלונה בנוגע לבע'ח, את לוקחת את כל הפרטים שלו ומעבירה לשאול מימון. הוא כבר יטפל באותו שוטר.