די!!!!!!

גליזה

New member
די!!!!!!../images/Emo46.gif

חמישה ימים אני יושבת עם מיקודית של לחמן. די כבר. אוף. הם ממש מלמדים שם את החומר בצורה מעולה והכל, אבל הריכוז שלי דפוק והחפירות הן מרובות והיו יותר מידי רגעים שנשברתי באמצע והייתי צריכה לפחות שעה וחצי להירגע, בין לבין. ולא סיימתי את כל החומר למתכונת בהיסטוריה למחר, ולא קראתי אותו יותר מפעם אחת. ומרוב לחץ כבר כואב לי הראש ואני לא מסוגלת יותר לנבור בהיסטוריה בלי סוף. כוסאמק היסטוריה, הבריאות שלי יותר חשובה. למרות שאני חרשנית (מסריחה?
) וממש לא יבוא לי טוב לקבל ציון מגעיל אחרי כל השנה שקיבלתי 90 ו במבחנים בהיסטוריה. ה' שישמור, לא יכולה יותר ואין לי כוח לזה. הייתי צריכה לפרוק. ובהזדמנות זו - שרשור הוצאת קיטור

Efrat K

New member
ובכן

לא בא לי בגרות במתמטיקה,כי יש לי הרגשה שאני לא אלמד כלום ואז אני אצטרך לעשות מועד ב',למרות שבין כה וכה תכננתי לעשות אותו. בקיצור מוות למתמטיקה!

Simply Blonde

New member
הו בגלל

שאם לא תלמדי תקבלי 99 ולא מאה כמו שדרשת הא? צרות של עשירים.

Simply Blonde

New member
הו מתאים לי!!1

משפחה מטומטמת
עאלק אמא שלי באה וצועקת עליי שהיא מבינה אותי שאני עצבנית ושאני לא יכולה יותר אבל למה היא צועקת עליי וצעבנית עליי? גאד למשפחה הזו אין היגיון כאילו כולם בלונדינים או משהו ארג. והמחשב הזה רשמית אדיוט
כלום לא רוצה לעבוד
ועוד מלא דברים שלא ממש ענינכם

Simply Blonde

New member
אוף גלי

אבא לשי כזה שמוק באמא שלי. הוא חזר הביתה מקודם והתעלמתי ממנו והוא המשיך לדבר אליי ואז הוא שאל למה אני ככה ואז אחותי הסבירה לו שזה מה שהוא אמר בבוקר והוא כזה אוי באמת מה את טפישה? כאילו מה עובר על האדיוט הזה? שיתקע ת'ראש באסלה או משהו סעמק

HeNoOsH

New member
מחר מתכונת בתנ"ך..בחיים לא למדתי ככה למתכונת

רק היום התחלתי ללמוד, חלק מהחומר חסר לי, קראתי די ברפרוף הכל, עשיתי לי שליפון קטן וחמוד ואני מרגישה הכי לא מוכנה. אתמול חשבתי בכלל לא לגשת למתכונת הזאת אבל אני לוקחת את זה יותר מדי קשה וברצינות. נכון שזה חשוב אבל בסופו של דבר אני רק עושה לעצמי רע עם כל הלחץ הזה שאני נכנסת אליו בגלל כל המתכונות והבגרויות האלה. יהיה טוב אני מקווה. ואני הייתי לפני שבוע בדיוק באותו מצב כמו שלך. אחרי שקראתי הכל שכחתי הכל התחלתי אשכרה לבכות להורים שלי ולחברות שלי. בסוף הלך טוב :] תעזבי את זה עכשיו.. לכי למיטה ותשני מחר יהיה טוב :] בהצלחה =)

מלאני4

New member
חחח לפחות את לא לומדת חשבונאות כמוני

כי אני לא רוצה לראות מחשבון יותר בחיים שלי. ואם הריכוז שלך לא משו נסי ללמוד עם חברה שאת יודעת שלא תעזוב אותך עד שתסיימי ללמוד זה מה שאני עושה :) ליל צח

חרא על מתמטיקה

הספרים של אנקורי קשים בטירוף זה כזה ח-ר-א דאמיט
אין לי כוח להיות עצבני

Black Balloon

New member
אני שונאת מתמטיקהה!!!! ../images/Emo46.gif

ארגגג זה מקצוע מקולל! אני לא מצליחה לפתור כלום, כלום אני לא יודעת
קיבלתי 0 עגול במתכונת, ויום ראשון יש חוזרת ואני עדיין לא יודעת כלום, אני אקבל 0 שוב. וזה רק 003! ואני לא יודעת כלום
כמה שמסבירים לי, כלום לא נכנס, ארג! :[ אני מקווה שלא יהיה קשה ואני אסיים עם המקצוע המקולל הזה לתמיד! :|
~~~ ומתי אנשים יבינו שבון ג'ובי זה לא זמר, אלא ל ה ק ה! (למרות שזה נראה אחרת בקליפ החדש, אבל הם להקה!) סתם משהו שהציק לי >< ~~~ אני שונאת אנשים טיפשים. ~~~ בהצלחה

ShahaR1990

New member
חח...למה זה מוכר לי מאיפשהו..../images/Emo11.gif

גם אני עושה השנה את 003, וכל המחצית הראשונה הלך לי מה זה חרא..גם אני חשבתי שזה כולה 003 ובלה בלה בלה.. בקיצור...תנסי לשבת עם איזה חבר/חברה שמבינים טוב ו-ס-ב-ל-נ-י-י-ם או שתנסי לקחת איזה שיעור פרטי, למרות שזה קצת מאוחר, אבל עדיף מכלום לדעתי...תנסי לפחות להתמקד על 3 נושאים שאת איכשהו יודעת ותחרשי עליהם..
מקסימום תמיד יש מועד ב', ואז יהיה לך יותר זמן ללמוד/לקחת שיעור פרטי
בהצלחה =)

Black Balloon

New member
זה מה שעשיתי היום...

ישבתי עם חברה שהיא לומדת 4 יח"ל מתמטיקה ויודעת מצויין את החומר, והיא ממש עזרה לי
(אני רק מקווה שזה ישאר לי בשכל) ואני כבר יודעת שאגש למועד ב' :S
ותודה
בהצלחה גם לך!

למעלה