די קשה

noooga

New member
די קשה ../images/Emo4.gif

אני רואה את אבא שלי אחרי חודשיים לאיזה שבוע וזה קשה... אני לא רוצה להתלונן ואני גם לגמרי לא כועסת על אבא שלי! צריכים להתפרנס במיוחד בארץ. תמיד כיף שהוא בבית, מפנק אותי באיזה סלט, סנדוויץ' טוב, ואני מרגישה כאילו אני מאכזבת אותו כשהוא מגיע סוף סוף לארץ כי רוב היום אני במחשב ולא בגלל שאני לא רוצה להיות איתו אלא כי... ת'אמת, אין לי הסבר ואני מתביישת בזה. אני לא יודעת אם הוא יודע שאני כל כך מתגעגעת אליו עכשיו... ברור לי שזה לא סוף העולם ושיש עוד הרבה צרות אחרות לאנשים אחרים ושרק נותר לי להגיד "שאלו יהיו הצרות שלי" אבל בכל זאת הרשיתי לעצמי קצת להתבכיין, מקווה שלא איכפת... אשמח אם תחממו את ליבי
כי לפי מה שהספקי לראות הבנתי שיש לכם ת'כישרון הזה- חימום לבבות. נגה

drnaji

New member
../images/Emo24.gif

אז כך:כמו שאת מתגעגת אליו,גם הוא מתגעגע אליך,ולפעמים חיבוק יכול להביע את כל מה שאת חשה כלפיו. אמרת שהוא חזר לתקופה קצרה,אז תנצלי את זה ותהיא איתו כל הזמן הזה (תשבי פחות מול המחשב),ותרשי לעצמך להגיד לו עד כמה את אוהבת אותו ומתגעגת אליו (תאמיני לי שהוא ישמח לשמוע את זה וזה בטח יחזק אותו). בכללית בכל פעם תביעי את מה שאת חשה,אל תפנימי דברים זה יהרוג אותך מבפנים,תגידי את מה שאת חושבת ואל תחשיבי יותר מדי,תהיא ספונטנית וחמודה כמו שאת.

noooga

New member
../images/Emo51.gif

ודי קשה לי להגיד את מה שאני מרגישה. חחח אבל עכשיו אני נזכרת שיש לי דרך פשוטה מאוד להגיד לו שאני אוהבת אותו והוא מבין את זה
(לשבת על השיש ולהביט בו מכין סלט... מוזר אבל ככה זה
) שוב תודה.

drnaji

New member
../images/Emo26.gif

העיקר שהוא ירגיש שאת אוהבת אותו,ושאת תרגישי שאת כן מביעה את זה (בדרך שלך,כמובן). אהבתי את זה שתשבי על השיש ותביטי בו מכין סלט| כן|,העיקר שהמסר יעבור (אני סומך עליך בזה
)

אנושית~

New member
כן קשה

אבל יעזור אם מידי פעם תשבו ותרביצו איזו שיחה טובה ותאמרי לו מה בליבך ואולי אפילו תפתיעי אותו באיזו ארוחה מעשה ידיך שתחכה לו כשיחזור מיום עבודה קשה ..זה ירגש אותו מאוד ואילו ת, תאמיני לי תחזרי למחשב עם הרבה יותר סיפוק ונחת רוח ולך רוצה להגיד עצם המחשבה וההתחשבות מעידה על אהבתך ורגישותך כל הכבוד

noooga

New member
../images/Emo24.gif

"כשיחזור מיום עבודה קשה" את מתכוונת כשיחזור לארץ? ולגבי השיחה- אנחנו לא משפחה כזאת, איך להגיד, שמדברים ועושים שיחות נפש- פשוט לא אנחנו, אבל שלא תתבלבלי- אנחנו משפחה אחת גדולה חמה ואוהבת אבל בלי כל השיחות האלו כך שעל זה אני אוותר (אם יורשה לי
) ותודה רבה! המשפט האחרון חימם את ליבי ונתן לי להרגיש טוב עם עצמי
תודה תודה תודה תודה! נגה.

למעלה