די, פשוט די.

די, פשוט די.

אוף. אני לא יכולה ככה יותר נמאס לי. הקיצוניות הזאת, העומק של זה-כלפי מטה, הלבד של זה. המסתוריות של זה אפילו בעיניי. די אני רוצה ללכת לישון ולהתעורר, לא יודעת מתי להתעורר כשהכל ילך מכאן כבר ויעבור. פשוט נמאס לי. והלבד של זה. לגמרי אבודה כבר. כל שטות... מחזירה לשם, לפעמים מתעלמת אבל זה לא למשך זמן. זה איך שהוא נקודת הפתיחה, המקור, החלק שתמיד ישאר גם כשהכל יעבור. אני כבר לא יודעת כלום. אוף

אהובתי-

אם רק הייתי מצליחה לרדת לסוף דעתך.... אני מתה לעזור לך- אבל אם רק הייתי מבינה את הכוונה שלך במה שכתבת....

jeackyh

New member
קצת מביך לכתוב פה מה שרציתי

אבל בכלליות. אני רוצה לדבר איתך:) אני אתקשר אליך...אשתדל מאוד בקרוב תתעודדי בנתיים

היי גם לך(ומרון כנס..)

חשבתי עליי קצת עם עצמי, ויש לי מסקנות מעניינות. זה מעניין כי עד עכשיו נמנעתי מלחשוב על זה כי חשבתי שאין סיכוי שאני אגיע לפיתרון כנה באמת באמת ודוקא אחרי שיחה עם משהו חיצוני (וכאן אתה נכנס) ודוקא בתוך המקום הלא ניטרלי הזה הגעתי למחשבות מעניינות על כל מיני דברים. ובקיצור תודה לך מרון אין עלייך

בהחלט

אבל אני ערבה לכך שאין שום סיכוי שבעולם שתבין אותן. אה בעצם, זה אתה...אתה יודע מה?...אולי אתה אפילו תיתרם מהמסקנות....

חופיתושששש

don't worry be happy מקווה שתרגישי טוב יותר
במיוחד בשבילך!!

Rain Star

New member
שלחתי לך מסר, אבל ראיתי

שכתבת לספיר שהמסרים שלך לא עובדים... פלאפון זה טוב?

אקורדים לחורף

||: Am E4/A | FMaj7/D E4/7(no3) | Am E4/A | FMaj7/D E4/7(no3) :|| Am E4/A | FMaj7/D E4/7(no3) | Am E4/A | FMaj7/D E4/7(no3) CMaj7 | F/D G | CMaj7 | F/D G7 Am E4/A | FMaj7/D E4/7(no3) | Am E4/A | FMaj7/D E4/7(no3) Am E4/A | FMaj7/D E4/7(no3) | Am E4/A | FMaj7/D E4/7(no3) CMaj7 | F/D G | CMaj7 | F/D G7 FMaj7 | Dm7 | FMaj7 | Bm6 | BMaj7 E4/7(no3) Am E4/A | FMaj7/D E4/7(no3) | Am E4/A | FMaj7/D E4/7(no3) Am E4/A | FMaj7/D E4/7(no3) | Am E4/A | FMaj7/D E4/7(no3) CMaj7 | F/D G | CMaj7 | FMaj7/D G7 FMaj7 | Dm7 | FMaj7 | Bm6 | BMaj7 E4/7(no3) CMaj7 | F/D G | CMaj7 | FMaj7/D G7 FMaj7 | Dm7 | FMaj7 | Bm6 | BMaj7 E4/7(no3) ||: Am E4/A | FMaj7/D E4/7(no3) | Am E4/A | FMaj7/D E4/7(no3) :|| Am ||

למעלה