די עם הנצל"שים!

עמית 888

New member
די עם הנצל"שים!

זה מעצבן!,תחפשו פורום אחר! או שתעשו נושא משלכם! זה מעצבן ומבלבל!

../images/Emo45.gif כ"כ בעד!!!

רק מכל ההודעות שאתם כותבים- "תנצלו!!!!!!!!!!" אתם מציפים את הפורום!!!!!!!

pRimaVeriTaVIV

New member
שטויות../images/Emo121.gif

כל אלה שנכנסים לבקש עזרה יכלו למצוא אותה בעזרה והסברים, אז אם כבר לא נכנסו לשם אז שלא יציפו את הפורום, כל אחד פותח הודעה חדשה וככה התשובות עוברות לעמודים הקודמים וכל פעם שואלים מחדש, לא שזה מצדיק, אפשר ללכת לעמודים הקודמים ולקרוא

pRimaVeriTaVIV

New member
ד"א../images/Emo121.gif

אף אחד לא עושה נצל"שים, מה דיי... אם רק היו עושים נצל"שים הפורום לא היה מוצף

עמית 888

New member
השאלות שאמרות להיות בפורום הם לא..

תמיד בעזרה והסברים! זה שאלות כמו נגיד: "יש לי 600,000 שקל ו80000 מעריצים האם כדי לי לעשות הופעה בפארק הירקון??.." זה מותר לשאול בפורום!

נכון

וזה ממש מסובך לשבת ולקרוא דפים שלמים של הפורום בשביל תשובה אחת מסכנה... מה עולה לכם כסף שבן אדם תופס עוד מקום של הודעה? למה נוצר הפורום? מה זאת אומרת פורום מוצף? כותבים בו שאלות......! בשביל זה הוא נוצר!

pRimaVeriTaVIV

New member
אויש באמת../images/Emo121.gif

זה ממש לא מסובך וכן, זה מעצבן שבן אדם תופס עוד מקום של הודעה כי שואלים את אותן שאלות שוב ושוב ושוב ושוב והפורום לא נוצר בשביל לשאול שאלות, או לפחות לא רק בשביל זה

pRimaVeriTaVIV

New member
אבל הן כמעט תמיד../images/Emo121.gif

והשאלות האלה נמצאות בעמודים הקודמים, חוץ מזה שהיה שירשור ענקי על זה, לא מזיק קצת לחפש כמובן שעצם העובדה שאף אחד לא מנצל"ש ולא מחפש מעבירה את השאלות עוד יותר אחורה וזה לוקח עוד יותר זמן לחפש, אז במקום לעצור את זה פשוט ממשיכים לתרום לזה

MikeY fReAk

New member
טחח נראה לי שהיא התכוונה../images/Emo79.gif

מה זה נצלש בכלל:p נצלש=ניצול שרשור

pRimaVeriTaVIV

New member
נצל"ש=ניצול שירשור../images/Emo121.gif

כלומר, אם יש לך שאלה שהיא דומה לשאלה אחרת, באותו נושא או וואט אבר, אפשר את השירשור שבו נמצאת ההודעה כדי לשאול את השאלה ונגיד אם יש לך באג ולא קיבלת מעריצים/כסף כשהיית אמורה לקבל, או שירדו לך כשלא היו צריכים, ולמישהו אחר זה כבר קרה והוא פתח על זה הודעה ושם את המספר להקה שלו כדי שיתקנו, את יכולה לנצל את השירשור ולכתוב שזה קרה גם לך ולכתוב את המספר להקה שלך למה זה טוב? הפורום נהיה פחות מוצף, הודעות ישנות עוברות פחות עמודים אחורה ויותר קל למצוא אותן

pRimaVeriTaVIV

New member
בשמחה../images/Emo121.gif

אגב, שרשרי נכון אם את רוצה להגיב להודעה מסוימת תפתחי אותה ובאותו חלון תלחצי על הוספת תגובה ולא בחלון של הודעה אחרת

אני פשוט

חורשת על ההודעות של כולם וקוראת את כולם ועונה על הרבה ובגלל זה אני פותחת עוד חלונות...

pusher

New member
אוי,ממש נכנסת לקטע של המאומץ

אמרתי לך לבחור בחייזר

למעלה