די, עד מתי

FREEMEN

New member
די, עד מתי ../images/Emo10.gif

שלום לכולם אני חייל שמשתחרר בעוד שלושה חודשים. אני גם מתנדב מד"א עכשיו חזרתי מאבו כביר, שם איבתחתי את זיהוי החללים של הפיגוע הנתעב, הרצחני, המזעזע והלא אנושי הזה. אני לא יכול לעכל שילדים באו לשם כדי לזהות את ההורים שלהם. זה לא עולה על הדעת שזבל שאנשים מסויימים יקראו לו "בן אנוש" עשה דבר כזה מזוויע. אני לא מבין למה זה צריך לקרות. אני קורא לכל ראשי המדינה ולא משנה איזה צד פוליטי זה או אחר הם מציגים, לעשות הכל כדי שלא יגיעו הנבלים האלה לתוך ארצנו כדי להרוג את סבינו הורינו ילדנו וחברינו. אל תגידו יותר דעת העולם כי את העולם לא מעניין מה קורה פה והעולם הוא לא זה שיגן על ביתנו אלא רק אנחנו היהודים היושבים בישראל נעשה את זה ובגבורה. ולסיום עד מתי נמשיך לתת למחבלים הנבלות האלו לנצח אותנו בכל פעם שהם יבצעו פיגוע ולו הקטן ביותר, עד מתי

טווס

New member
עד מתי!!! ../images/Emo27.gif

כולנו באותה דעה!! מה זה יעזור??? דבר ראשון חייבים להעמיד את אדריכלי אוסלו ל-ד-י-ן!!!(אני לא מסוגל להעלות את שמם על דל שפתי!!)

FREEMEN

New member
../images/Emo16.gif אתה צודק

יש בעיה קטנה בארץ של אנשים מאוד קטנים בארץ והם אדריכלי אוסלו שהביאו מוות סופי לעם ישראל אני בעד מה שאמרת שצריכים להעמיד אותם לדין

טווס

New member
אתה גדול!!! ../images/Emo34.gif

טוב שיש מישהו במדינה הזיפטית הזאת שכותב את הדברים האלו שחור על גבי לבן!!! דרך אגב, שמעתי ש-5 מן ההרוגים הם בני משפחה אחת!!!-מה יהיה עם הערבים החולניים האלו???? מה ה-ס-ו-ף-?-?-?

למעלה