די סקר...

די סקר...

האם אתם חושבים שקפארה צריך להיות ספורט אולימפי כמו טייקוונדו וג'ודו? ואם כן, היו צריכים לעשות את זה על פי משקל או קטגוריה מסוימת? אני חושב שאם היה, ישראל היו לוקחים מדליות בזה...

Ze Colmeia

New member
אני חושב שלא....

פעם כבר הועלת שאלה כזו, אולי היא הייתה עוד בתקופת פורום אומנויות לחימה אני לא זוכר. תשמע לדעתי לקחת אומנות לחימה ולהפוך אותה לספורט אולימפי זה פשוט להרוס אותה, אומנות לחימה כמו קפואירה היא לא משהו שאפשר לשפוט בקלות, בכל קבוצה וזרם יש את האלמנטים שבהם הם חזקים, ועליהם הם מסתכליםפ יותר, שורה תחתונה זה אפשרי אבל פשוט לא יהיה טוב. ואם כן יהיה כזה דבר הברזילאים תמיד יקחו, רק שתבין אליפות העולם אצלנו, יש אליפות של ברזילאים ואליפות של זרים, אנחנו פשוט עדיין לא ברמה שלהם.

jennie 00

New member
וואי אני לא יודעת

מצד אחדש להפוף ספורט מסויים לספורט תחרותי זה טיפה הורס אבל יש אנשים שאוהבים את זה אני מצידי להשאיר את הקפוארה כמו שהיא עכשיו אם אנשים יהפכו את הקפוארה לספורט אולימפי אנשים יתחילו להתאמן בשביל לזכות בתחרויות ולא בשביל הכיף שלהם...

Escova

New member
לא...

כי קפואירה לא נבנתה להיות ספורט תחרותי, שמדרבן אותך אל עבר פסגת השלמות המסויימת, בטאי-קוונ-דו, המטרה היא להיות הטוב ביותר... בקפואירה, המטרה היא, להנות ביותר, להפיק הכי הרבה מעצמך, לבטא כמה שיותר את עצמך, ופשוט... לשחק... (וישראל הייתה לוקחת זהב בקטגוריית "ילדים ונוער"/"משקל נוצה" "מושפעות" וסגרון היה אלוף אולימפי...)

Bantus

New member
את האמת חשבו על זה....

שאם האולימפיאדה תתקים בברזיל או שהתקיימה פעם ודיברו על זה..לא זוכרת.. קיצר העלו את הרעיון, אבל לא יצא לאור..לא יודעת למה... אבל עידו פה צדק, זה קשה לשפוט וזה הורס...

למעלה