די סדרה דפוקה............

powerlifter

New member
די סדרה דפוקה............

אני חולה כל סדרות מדע בדיוני [מסע בין כוכבים,בבילון 5 וכו'] אבל כזאת סדרה מפגרת ........זה נורא. סדרה בעלת עלילה מושלמת אבל ללא רצינות בכלל רק צחוקים. ראיתי את העונה 1-4 ואפילו את מלחמות הפיסקיפר והגעתי למסכנה והיא טוב שביטלו אותה. בסידרה יורים ויורים ויורים ולא פוגעים באף אחד דיייייייייייייייייייי סדרה מפגרת.

piper sun

New member
שאלה לי אליך...

יש לך משאלת מוות או משו? איפה החוכמה להכנס לפורום דל סדרה, איפה שמתנחלים כל המעריצים השרופים שלה ולרדת עליה??? וכמובן אם זה לא ברור... אני חולקת על דעתך לחלוטין!!! למרות שצריך להבהיר שפארסקייפ היא לא סדרת מדע בדיוני רגילה והיא שונה (והרבה יותר טובה לדעתי ולדעת TV GUIDE מכל סדרת מדע בדיוני אחרת)

Broken Identity

New member
חחחחחחח אתה כנראה חסר השכלה...

אבל זה נכון שהיא לא משעממת כמו רוב סדרות המד"ב [לדעתי...] אנחנו פה אוהבים את הצחוקים...

JuffoWup

New member
הוא צודק, אין סדרות מצליחות

שיורים בהם ולא פוגעים... תראו את רשימת הסדרות הנכשלות האלו: צוות לעניין. רובוטריקים. כוח המחץ. ועוד היד נטויה... הוא צודק, אני הולך לסדרה יותר מציאותית. בולי איש השלג

dixie chick

New member
רגע שאלה חשובה באמת...

אם אתה באמת כל כך לא אוהב את הסדרה הזאת (וזאת זכותך כמובן...), למה נכנסת לכאן להגיד לנו את זה? על טעם וריח אין להתווכח... ואני לא מבינה (ובאמת מנסה), מה אתה רוצה להגיד, ואיזה מסר אתה מנסה להעביר לנו בהודעה הזאת... כאילו, נראה לך שתצליח לשכנע כאן מישהו? זה כמו שמישהו ינסה לשכנע אותי שאגוזים זה ממש טעים (ולא יצליח כי אני ממש שונאת...), בעייתי משהו, לא? הרי כל הטיעונים שלו (אגוזים זה בריא, מזין וכן הלאה), לא ישכנעו אותי שזה טעים, נכון? בקיצור, מש

רינת4

New member
גם אני שונאת אגוזים.

אבל מתה על פארסקייפ. וחברי'ה: בואו נניח להודעה הזו ולא נמשיך להגיב. אני לא רואה בזה שום טעם. ואני מבקשת: נא לא להגיב. פה זה המקום לכל מי שאוהב/ת את הסדרה. ואך ורק לו או לה. נקודה. תודה.

papal

New member
הסבר על טרולים

כנראה שזה פורום צעיר יחסית אז ממש בקצרה טרול- זה מישהוא שמגיע לפורום והוא לא חבר בפורום ומחפש להתסיס את חברי הפורום לעשות בלאגן ובעיקר להרגיז יש גם כאלו שבדרך כלל גם מפרסמים משהוא בדרך ובד"כ המהומה שהם חוללו בפורום מביאה חשיפה יש עוד המון סוגים של טרולים אבל הדרך הטובה ביותר להילחם בהם הוא פשוט לא להגיב להודעות שלהם והבחור למעלה? (או הבחורה לפוליטיקלי קורקטים) טרול קלאסי!

powerlifter

New member
ל papal וחבריו......

אני לא רציתי לפגוע בכם אבל אני מבין אותכם , אין לכם מה לעשות חוץ מלראות סדרה דפוקה על קרייטון הדפוק , לא מובן איך שמו אותו להטיס מעבורת של נאסא הבן אדם דפוקקקק [כניראה דרך פרוטקציות מאבא שלו...........מעניין למה אוסטרונאוטים ומדענים שלנו לא כמוהו צעירים .........?????] והרמבו[ארין סון] הנשי במובן סאדיסטי ............ הקלינגון הגדול עם החרב-רובה רק שינו לו את השם מוורף לדארגו... כניראה אשמה הטלויזיה שמשדרת זבל...... ומשהו הזכיר טרול.........חברה פשוט משהו חייב לומר לכם את האמת. לשמחתכם אני לא אכנס לפורום יותר.

למעלה