די נשברתי.....

דור6

New member
די נשברתי.....

אז מה היה לי עד כה ראיון אחד למפעל באליאנס שדקה דיברתי וביקשו שאני אצא.....כמעט בכיתי אותו יום,ראיון לתחנת דלק שלא התקבלתי ולדעתי כן אבל כן רק בגלל הדיבור למה אני מבחינת רזומה בקורות חיים ואישיות חבל"ז בלי להשתחצן....שבוע שעבר חבר של אמא שלי אמר שהוא מכיר מנהלת בכוח אדם שאולי תארגן לי עבודה קיצר טילפנה אלי אחרי יום בערך הציגה את עצמה דיברנו כמובן שלא הייתי במיטבי כמו כל התקופה האחרונה.....דיברתי בסדר קצת גימגום טוב היא אמרה שהיא תבדוק ותחזיר לי תשובה.סבבה,דיברתי שוב עם חבר של אמא שלי והוא אמר לי שהוא ידבר איתה לראות אם זז משהו...הוא אמר שהיא אמרה לו שאני גם לא יכול לעבוד בעבודות פיזיות(דפקתי תברך) וגם היא לא יכולה לשים אותי בעבודה של שירותי לקוחות למיניהם בגלל שיש לי בעיה בדיבור די אלוהיםםםםםםם ,בצבא שמתי זין על הכל אבל בחוץ כולם כן מתיחסים לגימגום החלטתי היום ותרשמו זאת לפניכם למרות שעברתי טיפול בסי טי איי יש לי שתי אופציות:1.לעשות עוד כמה שיעורים אצל ברברה מסי טי אי שעוזרת לי הרבה אבל זה רק טעינה אם נקרא לזה ככה לכמה שבועות 2.טיפול בהדסה מישהו עבר כמה הוא עולה יש החזר כספי?יש דמיון בינו לסיטי אי?? תודה מראש

Impious

New member
תראה,

על הטיפול אינטסיבי והשוואתו לטיפול של ברברה תוכל לקרוא במאמרים. אם אתה הולך על האפשרות של ברברה זאת חתיכת השקעה, אתה מסוגל להרשות את זה לעצמך?

דור6

New member
נשמה עברתי תקורס שלה לפני 6 שנים

ופעם ב.....אני מתקשר אליה מגימגום קשה-קשה מאוד ירדתי לגימגום בינוני ובימים מעולםי בינוני קל.ותאמין לי ש 6 שנים אני מתרגל את השיטה שלה אבל אני כל הזמן מתבלבל ולכן יש תקופות של שטף של 95 אחוז ויש של 80 אחוז כמו עכשיו....שזה חרא שכל משפט אני מגמגם גם אם זה עיוות קטן של מילה אבל זה קיים...אני חושב שהגיע הזמן לעלות מדרגה

av100

New member
אחרי הורדת מחיר אחרונה

ואחרי החזר של 50 אחוז מהקופת חולים זה עולה בערך 3.500

דור6

New member
זה דומה קצת לטיפול של ברברה???כי

בטיפול של ברברה אני תמורגל טוב ואם יש דמיון ביניהם אז לא תהיה לי בעיה ללמוד תשיטה החדשה.ודרך אגב אני בן 22 החודש מחדרה

shuky63

New member
האמת היא שזה די הפוך מהטפול של cti

ברברה מלמדת לא לשים לב לאיך הפה עובד.לתת למח להפעיל אותו אוטומטית ובהדסה דוקא שמים מאד לב לפה אבל מתרגלים איך להפעיל אותו טוב גם אם זה קצת מכני. מה שאולי דומה זה ההתיחסות למיתרי הקול.מה שאצל ברברה נקרא לתת גרוי למיתרי הקול נקרא בהדסה התחלה רכה אבל לדעתי זה אותו דבר. אתה צריך להבין שהטפול בcti התחיל מאותה שיטת טפול של הדסה.אני למדתי אצלה את הטכניקה הזאת בשנת 88 ברברה בעצם נסתה לשפר את הטכניקה של הדסה כי שמה לב שהרבה מטופלים שלה לא הצליחו לישם את כל המשימות של הטכניקה של הדסה תוך כדי דיבור. אבל לדעתי אין טכניקה טובה וגרועה .פשוט כל טכניקה מתאימה לאנשים מסוימים וטוב שיש כמה טכניקות לבחור מהם.

אז מה אתה מציע ?

לאיזה סוג טיפול כדאי ללכת ? מה אתה ממליץ ? אני ברמה של גימגום קל אבל יש תקופות של גימגום בינוני . אני בן 23 ואני מאיזור חיפה . תודה רבה.

shuky63

New member
הטפולים בהדסה וcti נחשבים טפולים

דרסטיים.לומדים טכניקה חדשה וצריך לסגל אותה.לדעתי(ורק לדעתי כי אני לא מומחה)הם מומלצים רק למי שהגמגום שלו בינוני ומעלה רוב הזמן. למי שיש לו גמגום קל שבתנאים קשים הופך לבנוני לדעתי מומלץ ללכת על טפולים פחות דרסטיים.למשל טפול התנהגותי קוגניטיבי או עבודה עם קלינאי תקשורת על טכניקת דבור שתשתלב טוב עם סגנון הדיבור שלו ולא להדביק לעצמו טכניקה מוכנה מראש שלא תמיד אפשר להסתגל אליה. ממה שקלטתי עד היום מאנשים מגמגמים למי שהגמגום שלו קל יחסית קשה להסתגל לטכניקות דרסטיות שדורשות הרבה מאד תרגול.אין כנראה מספיק מוטיבציה להקריב ולהשקיע.

למעלה