די נמאס

matt hensley

New member
ומה לא נכון בעברית פה?

אגב עכשיו אני מודיע לך רשמית שאתה תקבל מכות פעם הבאה שתתקן אותי. ביקשתי ממך יפה להפסיק עם זה ואתה לא מבין. אז אולי בוקס לראש יעביר את המסר יותר טוב. יום טוב.

FireoaK

New member
________

שום דבר הכל נכון רק מראה לך איך אתה נראה כשאתה מדבר אל אחרים לך תראה מה כתבת בכל מקרה לא תמצא אותי מתקן אותך יותר כי זה עליבות שבנאדם בגיל שלך וברמה שלך (ואתה בנאדם מאוד חכם לדעתי) טועה ככה בקצב. רק חבל. יומצויין!

נימרודל

New member
סתם שאלה אל שניכם...

לא נראה לכם שהוויכוח הזה ק-צ-ת (קצת הרבה מאד) מיותר? פשוט כי לדעתי, הוא כן...

matt hensley

New member
שלא יתקנו אותי

ושפיטפוט בלאט תקבל קצת מושג כי אני לא רואה איך לחיות בשביל כסף זה דרך חיים נכונה(מה שמשתמע ממה שהיא תמכה בו ומה שהיא אמרה פה)

ילד, תרד ממני כבר!

הוכחת את הטענה שלך, לא שכנעת אותי, עכשיו תפסיק כבר, זה שתגיד את העמדה שלך בכמה צורות ביטוי לא אומר שתשכנע אותי. למה אתה כל כך נטפל לנושא? תמצא שרשור חדש שתוכל להביע בו את הדעות הפילוסופיות שלך.

FireoaK

New member
חחחחחחחחחחח

אשכרה פילוסופיות תזמין אותי להענקת פרס הנובל לפילסוף יתר

matt hensley

New member
כן את צודקת

זה מאוד פילוסופי לדבר על ג'סטין טימברלייק. השירשור הזה באמת מיותר. הוא הורג לך את שלוש וחצי תאי המוח שנותרו לך בראש.

ואו, תודה לך, אדוני שאתה חס על תאי

המוח שלי. תודה על אדיבותך! תודה על טוב לבך, תודה על ההתחשבות, תודה, תודה, תודה!! אני כל כך שמחה שהחלטת לרחם על תאי המוח המעטים שנשארו לי, תודה לך, תודה!! תודה, מאט הנסלי!! ה-ו-מ-ו!

matt hensley

New member
הומו זה קללה?

פיייייייייי נתתי יותר מדי קרדיט לשלוש וחצי תאי המוח שלך.

תגיד, מה אתה רוצה ממני?!

לך תקרא ספר, תראה טלויזיה, תשחק באיזה משחק תפקידים, או משהו. איזה דפוק. תמצא חיים, לעזאזל! אז אני טיפשה, מפריע לך? אל תקרא את ההודעות שאני כותבת. אז הומו לא קללה בשבילך, ממש מזיז לי. איזה כפייתי!! תעזוב את השרשור המזדיין הזה כבר! פייי... איזה טמבל.

HelloweeN

New member
מה אכפת לך איך הם קוראים

לעצמם? זה הרי ברור לכל טיפש שרובם הגדול של "אמני" הפופ, אינם אלא מעשה יחצ"נות מופק היטב. זה כמו הסיפור עם היי פייב - הקימו להקה במיוחד שתגלגל כסף. עוד לפני שכתבו להם שירים שלחו אותם לשנה למכון כושר, אח"כ צילמו אותם וסיפרו אותם יפה יפה, ורק אח"כ, אחרי שהם קיבלו את הלוק הכובש כתבו להם שירים. הקוקסינלים הללו ועוד מאות רבים אחרים אינם אלא אנשים מסכנים עם הרבה הרבה מזל ולוק טוב שפשוט עולים, עם המון מזל ומעט מאוד כישרון, על דרך המלך שתוביל אותם לחשבונות בנק מנופחים.

Zlottie

New member
לסיכום העניין

יש אמנים כמו כריסטינה שמעדיפים להשמיע חרא של מוזיקה כדי לרצות את הקהל וכך להרוויח ים של כסף. ולעומתם, יש אמנים שמכבדים את עצמם כמוזיקאים. אני אישית מתבייש בכל מעריצי כריסטינה, אבל אין מה לעשות ככה המצב. נקווה שבסופו של דבר יבינו את זה.

למעלה