אגב עכשיו אני מודיע לך רשמית שאתה תקבל מכות פעם הבאה שתתקן אותי. ביקשתי ממך יפה להפסיק עם זה ואתה לא מבין. אז אולי בוקס לראש יעביר את המסר יותר טוב. יום טוב.
שום דבר הכל נכון רק מראה לך איך אתה נראה כשאתה מדבר אל אחרים לך תראה מה כתבת בכל מקרה לא תמצא אותי מתקן אותך יותר כי זה עליבות שבנאדם בגיל שלך וברמה שלך (ואתה בנאדם מאוד חכם לדעתי) טועה ככה בקצב. רק חבל. יומצויין!
הוכחת את הטענה שלך, לא שכנעת אותי, עכשיו תפסיק כבר, זה שתגיד את העמדה שלך בכמה צורות ביטוי לא אומר שתשכנע אותי. למה אתה כל כך נטפל לנושא? תמצא שרשור חדש שתוכל להביע בו את הדעות הפילוסופיות שלך.
המוח שלי. תודה על אדיבותך! תודה על טוב לבך, תודה על ההתחשבות, תודה, תודה, תודה!! אני כל כך שמחה שהחלטת לרחם על תאי המוח המעטים שנשארו לי, תודה לך, תודה!! תודה, מאט הנסלי!! ה-ו-מ-ו!
לך תקרא ספר, תראה טלויזיה, תשחק באיזה משחק תפקידים, או משהו. איזה דפוק. תמצא חיים, לעזאזל! אז אני טיפשה, מפריע לך? אל תקרא את ההודעות שאני כותבת. אז הומו לא קללה בשבילך, ממש מזיז לי. איזה כפייתי!! תעזוב את השרשור המזדיין הזה כבר! פייי... איזה טמבל.
לעצמם? זה הרי ברור לכל טיפש שרובם הגדול של "אמני" הפופ, אינם אלא מעשה יחצ"נות מופק היטב. זה כמו הסיפור עם היי פייב - הקימו להקה במיוחד שתגלגל כסף. עוד לפני שכתבו להם שירים שלחו אותם לשנה למכון כושר, אח"כ צילמו אותם וסיפרו אותם יפה יפה, ורק אח"כ, אחרי שהם קיבלו את הלוק הכובש כתבו להם שירים. הקוקסינלים הללו ועוד מאות רבים אחרים אינם אלא אנשים מסכנים עם הרבה הרבה מזל ולוק טוב שפשוט עולים, עם המון מזל ומעט מאוד כישרון, על דרך המלך שתוביל אותם לחשבונות בנק מנופחים.
יש אמנים כמו כריסטינה שמעדיפים להשמיע חרא של מוזיקה כדי לרצות את הקהל וכך להרוויח ים של כסף. ולעומתם, יש אמנים שמכבדים את עצמם כמוזיקאים. אני אישית מתבייש בכל מעריצי כריסטינה, אבל אין מה לעשות ככה המצב. נקווה שבסופו של דבר יבינו את זה.