די נמאס מהדרייב אין !

benspin2

New member
די נמאס מהדרייב אין !

חבל שהאיגוד וצימוק לא עושים מאמץ לארגן לרוכבי הכביש מרוץ קלאסי בצפון או בדרום בחודש אפריל .אני לדרייב אין לא חוזר בזמן הקרוב. יוחזר סובב גליל. בן עמי

למה? אחלה מקום בשביל להפוך למומיה..

הייתי רוצה שיבואו לראות אותי מהאיגוד ומצימוק... הנזק שהדרייב אין עשה לגופי יותר גרועה מהנזק שאוטו שדהר בטיל ולא עצר בעצור עשה לי. רק חלק מהנקודות שעושות את המסלול מסוכן ביותר: *רוחב הכביש משתנה כל הזמן בנקודות השונות במסלול מה שגורם לרוכבים לחתוך שוב ושוב רוכבים אחרים בלי ברירה. *הכביש עצמו איום ונורא ומלא בורות מסוכנים במיוחד בפניות. *מקום הספרינט צר באופן מסוכן והבשר שלי בכל הגוף יודע מזה טוב מאוד. *מאחדים את קטגורית עלית עם נוער מה שמסוכן למדי. *יש חול על המסלול בנקודות רבות מה שגורם לכוח נורמל לא להחזיק טוב את גלגלי האופנים בעת סיבוב או תנוע פתאומית של האופניים. מקווה שיחשבו פעמיים לפני שמביאים לספורטאים שמקדישים את חייהם לספורט להתחרות על מסלול כל כך מסוכן שהתוצאות של תחרות שם נראים טוב עלי, על איתי ועל עוד רוכבים שיצאו יותר בזול אבל עדיין פגשו אפלט.

ולא לשכוח את העץ הזה עם הענפים

שבולטים למסלול..... כל סיבוב מישהו אחר חוטף אותו בפרצוף, וזה כואב בבערך 50 קמ"ש....

איתיR

New member
ו...

אני אחרוג ממנהגי לא לרשום בפורום ואני רוצה להביע את התמיכה שלי בדברי חן! נכון, המצב הביטחוני קשה... וקשה לארגן מרוצים. אבל חייבים לחשוב על משהו! חרישה על אותו מסלול גם עושה אותו לא מעניין, לעוס כמו מסטיק... ואם אני אצטט רוכבת: "כמו עכבר בכלוב". ואם צריך להוסיף כסף בשביל גיוון, אני בטוח שאנשים יוסיפו!!! מה גם... לא יודע מה קורה עם אחרים. לי אישית יש עכשיו טראוומה מהמסלול. אני ממש לא רוצה לעבור את מה שעברתי שוב!!! אני עדיין לא יכול להכניס אוכל נורמלי לפה מבלי לחתוך אותו לקוביות של ס"מ על ס"מ!!! ולשתות מים כשחצי ממה שאני שותה נפלט לי מהפה!

העלתי פעם הצעה של שיפוץ המסלול

אבל לא זכיתי להרבה תגובות. מצורף שוב. עקב מחסור במסלולי כביש בטוחים באזור המרכז אני מוצא את עצמי מדי פעם רוכב בקריטריום ליד גני התערוכה. הבעיה היא שאחרי כל רכיבה הגוף שלי מפורק לחלוטין עקב המסלול הרעוע. אז השאלה שלי היא כזאת. 1. האם הולכים לשפץ את המסלול. 2. במידה ולא הולכים לשפץ, אני בעד לאסוף כסף (משהו כמו 100 ש"ח) מכל מי שמעוניין. ולשפץ את המסלול. לדעתי ההשקעה לא אמורה להיות גבוהה ושווה מאוד את ההשקעה. חבל שיש לנו מקום שיכול להיות מקום מעולה לאימוני אמצע שבוע וסוף השבוע והוא נראה ככה. לצורך כך אני מוכן לתרום מזמני ומכספי. אנא דעתכם בנושא נ.ב קיבלתי 2 תגובות מאז של כאלה שמוכנים לתרום. אז יאלה בואו נרים את הדגל

nitzanhe

New member
להזכירך- גם במרוץ ניצנים היו תאונות

כך שלא בטוח שהבעיה טמונה במסלול בלבד.

איתיR

New member
אבל בניצנים יש לאן לברוח...

בניצנים, הפלוטון לא היה כמו בדרייב אין. 5 רוכבים אחד ליד השני. בניצנים זה 2-3 רוכבים אחד לשני. תמיד יש אפשרות מילות. ואפשר לראות את זה לפי כמות הנפצעים+החוזרים להתחרות בניצנים, לבין כמות הנפצעים+החוזרים להתחרות בדרייב אין (למרות שזה לא דוגמא בגלל שזה היה כבר בסיום). ואני לא חושב שיש צורך להשוות את רמת הפציעות. של הגוף, ושל האופניים. מה גם... אחרי נפילה בניצנים למשל - היה ניתן לחזור לפלוטון. תפיסה פשוטה. ככה התחרות לא נגמרת מהר מידי... והקצב... הו הו , הקצב הטוב. סיימנו את התחרות על 41 ממוצע אם אינני טועה.

benspin2

New member
עליות יש לי בנס הרים ובית ג'וברין

כל השבוע אם אני רוצה.מה שחסר לי יותר זה עליות וכבישים שאני לא מכיר.ולרכוב בפלטון 3-5 שעות.זה לא נראה לי הגיוני שמרוצי כביש ימשכו כמו באופני הרים. "על כביש רוכבים יותר" אחלמה מהירה לכל הפצועים עכשיו אתם יותר משרוטים.

עמיר7

New member
הבעיה היא...

שאין ממש רוכבי עלית בארץ שמסוגלים לרכוב 3-5 שעות בתחרות. בתחרות כזאת כמה כבר יסיימו?? מקסימום 8-10 רוכבים וגם הם יגיעו בקבוצות קטנות. זה לא אירופה עם פלוטון של 120+ רוכבים.

החלמה מהירה לחן איתי ויתר הנפגעים

כולנו תקוה כי היא אכן תהיה מהירה ונשוב לראות את כולכם על המסלול,בתקוה שיהיו בקרוב עוד מסלולים למירוצי כביש (עובדים על זה)עם כמה שפחות סכנות וכמה שיותר תחרות ספורטיבית אמיתית .

dans5

New member
לאחד שלא היה מעט פרוט. כנס!

דני, לא הייתי בתחרות אך סופר לי שהייתה איזו הודעה ברדיו על קבוצת רוכבים שנפצעו במהלך רכיבה. אני משער לאור מה שאני דולה מהמעט שמתפרסם בפורום שהייתה תאונה בתחרות האחרונה. אתה יכול לפרט מעט לאחד כמוני שכבר התחרה בעבר שם ונושא התאונות בתחרויות מעסיק אותו...ומה ניתן לעשות (לדעתך) על מנת שלא ישנו מקרים כאלה בעתיד. תודה מראש דני

למעלה