די, נמאס לי

theAMP

New member
די, נמאס לי

כל פורום שאני מגיע אליו תמיד מתחיל בצורה הכי טהורה שיש: "אני אוהב X, אני לא אוהב Y, אני מבין שאתה אוהב את Y, ולא אוהב את X אבל אנחנו מכבדים אחד את השני, ויודעים מאיפה האהדה לX או Y מגיעה... אם אני ממש ממש לא אוהב את Y, אז אני אולי אשקיע מעט זמן ואנרגיה בהסברה לך למה אני לא מוצא בהם חיוביות וכן מוצא בהם שליליות, לוא דווקא בתקווה שזה יאיר את ענייך, אלא כדי שתבין את השקפתי. וגם את זה, אעשה עם תרבות שיחה מינימלית לפחות, ואתן ביקורת בונה (!) ולא סתם דעה אישית ללא שום בסיס רציונלי". אבל תמיד זה מגיע לזה: "Y זה חרא! אתה ממש אדיוט בגלל שאתה שומע אותם. רוב הסיכויים שאם אפגוש אותך אני ממש ממש לא אסתדר איתך בתור בנאדם, ואתה בטח ממש ממש טיפש מפני שאתה שומע את הלהקה הגרועה הזאת. אנשים כמוך צריך לשים בתא גזים! X Rules!!! Y is gay!!! וזה גם ממש ממש לא משנה, העובדה שאף פעם לא שמעתי אלבום של Y מהההתחלה עד הסוף בחיים שלי". חבל

theAMP

New member
אה הבנתי...

אז אתם בעצם ממש נהנים להתנהג כמו ילדים קטנים?

funkbass

New member
מה????

מה המטרות שלך? איפה היעד?? ואייך אנחנו אמורים להגיב??? ספר לנו... תעשיר אותנו בחוכמתך..... אייך אנו פשוטי העם המפגרים נוכל לנהל פורום עם רמה מספיק גבוהה כדי שתכבד אותנו בהשתתפותך?? צד אחד .. מי שמכבד העדפות של מישהו אחר הוא מטומטם מצד שני ... מי שלא מסכים ויורד על מה שהוא לא אוהב מטומטם אז מה בדיוק אתה רוצה???

starless

New member
אני אסביר את הצד המניהלי של העניין

אחר כך את הצד שלי הצד המינהלי : אסור לקלל , להשפיל , לבזות אפאחד ממשתתפי הפורום - זאת אומרת אתה יכול להגיד שהלהקה חרא אבל לא לרדת על השומע (החוקים של תפוז מה לעשות ) וכן אסור לעשות הכללות על אוכלוסיות עכשיו הצד שלי בעניין :יש פה ילדים קטנים נכון אבל יש גם כמה שאפשר לדבר איתם אני פשוט מנסה להתעלם מהדפוקים ביותר לא להכנס איתם לעימותים אישים , כן לנסות להסביר את הדיעה שלי אבל לא לכפות וחוצמזה שכל אחד יגיד מה הוא רוצה זאת מדינה דמוקרטית , כל עוד אין הסתה לרצח , פגיעה במישהו ספציפית אין לי שום בעייה , אז יש פה ילדים קטנים אז?

theAMP

New member
איך הגעת למסקנה

שאני חושב שמי שמכבד העדפות של מישהו אחר הוא מטומטם?! אני שיבחתי את התופעה הזאת....

מרגוט

New member
לא כל הפורומים כאלה. זה תלוי

באווירה, בניהול, באנשים. קח לדוגמא את הפורום בוואלה.

a_duck

New member
ואת במקרה המנהלת שם?

אה...לא הייתי אומר שבוואלה אין את הויכוחים האלה...הפורום ההוא יותר דפוק מזה...לדעתי... וגם לא נוח...לוקח שעה לראות הודעות...עד שזה נפתח בדף אחר...

מרגוט

New member
אני מרגוט, נעים מאוד. לא מנהלת שום

דבר, סתם גולשת שקטה וחביבה. לא דיברתי על נוחות, דיברתי על תוכן ואווירה. אף על פי שגם נוחות זה עניין של טעם. וכפי שאתה רואה, אני נמצאת בשני הפורומים, אז אני לא בדיוק פוסלת שום דבר... למה ישר מתנפלים?

למעלה