כל 5 דקות אני מקבל מכתב עויין עם וירוס צפון בחובו, הבנתי שזו מכת מדינה וגם בין חברי הפורום הזה יש ממקבלי המכתבים האלה. יש כאן כ"כ הרבה תוכניתנים ואנשי מחשבים האם אין לאף אחד עצה איך לעצור את המגפה? הבנתי שלחסום את השולח זה לא עוזר, אז אם כן מה הפתרון? יחזקאל
לו רק הייתי תופס את ההאקר הנחמד שאחראי למכתבים המנומסים האלו הייתי מחבר אותו לאגזוז פתוח של איזה פאטבוי או קושר אותו לאוטובוס של מיצו או עושה לו "יסודי" עם איזה ברנאאוט וכדו´
לכל מי שמתענה כמה עצות למלחמה יעילה במזהמי הדואר האלקטרוני : 1. צרו תיקיה חדשה מתחת לתיבת הדואר הנכנס וקראו לה בשם כלשהו . 2. חפשו בתפריטי הכלים בתוכנת הדואר האלקטרוני את "כללי תיבת דואר נכנס" 3. בחרו כלל מרשימת הכללים שכל דואר עם קובץ מצורף יועבר אוטומטית לתיקייה החדשה . 4. אם אתם ממש מתלהבים צרו כלל חדש שכל קובץ מצורף מסוג כלשהו (לפי הסיומת שלו exe.* למשל) ימחק אוטומטית ולא יועבר לתיקייה החדשה . 5. בטלו את חלון הצפייה האוטומטית בהודעות - פשוט סגרו אותו ... בהצלחה ...
1. חובה!!! אנטי וירוס מעודכן 2. לא לפתוח קבצים מאנשים שלא מכירים, בפרט קיבצי exe 3. לשלוח כל קובץ כזה שמקבלים לחברת האינטרנט למחלקת Abuse הם מטפלים בזה שם 4. הוירוס הזה (תולעת) מפיץ את עצמו לבד לכל רשימת הכתובות ולכן האדם שאתה מקבל את זה ממנו לא אשם והרבה פעמים אפילו לא יודע על זה 5. יש פורום תמיכה, אולי יש להם רעיונות טובים יותר בהצלחה
כן, גם אצלי. דיברתי עם התמיכה הנחמדים של הספק שלי, ומחר בבוקר אני אדבר עם מישהו שם שמבין, כדי שיחסמו בשרת את כל המכתבים שהתוכן שלהם הוא מהסוג המדובר... לא להתעצל ולהרים את השפופרות לספקים שלכם!
כל אחד רק לדאוג למחוק אותו מיד... זה ממש ממש מנג´ס כבר כל יום עשרה כאלו אם לא יותר.. אני באופן אישי כותב לכל אלו שנשלח לי מהם , מידע אותם יותר מזה.. גדול עלי
שזה כמו מדוזות בקייץ בים או יתושים או שאר מרעין בישין פשוט צריך להתאפק ולחכות בסבלנות עד יעבור זעם כל שאר הטריקים לא עוזרים, תאמינו לי ניסיתי את כולם. יחזקאל שמחכה עד יעבור זעם ושהבטיח לעצמו שבחיים הוא לא ידבק במגפה של הדיבור בגוף שלישי.
אין מה לעשות מבחינת מניעת האי מייל כיוון שכתובת המקור מזוייפת. זה ממש פשוט דורש דקה עבודה... הפיתרון הוא אצל הקודקדים למעלה - ספקי השרות ומחזיקי השרתים. לנו נותר כמו שאמרו החברה הניכבדים לפני - להחזיק אנטי וירוס מעודכן כהלכה ולימחוק כל אי מייל חשוד