די!! נמאס לי!!

ofirgaon

New member
די!! נמאס לי!!

אני כבר שעתיים מנסה להבין מה זה שבל"ר ולא מצליחחחח שימוש בלתי רצוי? שימוש בלי רשיון? שוהה בלתי רצוי? מההההההההההההההההההההההההה?

אילתיKLE

New member
אל תרתח אדון עזריאל...

שבל"ר= ש-שימוש ב-ברכב ל-ללא ר-רשות. זוהי עבירה של גניבת רכב כאשר יש פה כל מיני אלמנטים לבדיקה באם ניתן הרכב או לא באם מכיר הבעלים את הנהג או לא וכו´. מקווה שעזרתי קצת.
היי דרומה לאילת

or_k

New member
אופיר

אל תתעצבן מדברים שאתה לא יודע. יש הרבה דברים ללמוד! וכמו שנאמר שבל"ר= שימוש ברכב ללא רשות

מתנדב

New member
אופיר הבהלת אותי לרגע...../images/Emo3.gif

אם יש עוד דברים שהנך לא יודע, תשאל, זה לא בושה לשאול.

ofirgaon

New member
דבר ראשון תודה לכולם

כבר שאלתי את אבא שלי לפני שקראתי את תשובותיכם ולא התעצבנתי שאני לא יודע התעצבנתי שאני לא מצליח להרכיב את ראשי התיבות =) חחח =)

אפיגר

New member
תיקון חוק

אכן לפני כמה שנים הנוסח היה "שימוש ברכב ללא רשות" אך משום שבאו סנגורים של גנבי רכב שנתפסו בתוך הרכב ללא נסיעה שונה הכתב האישום ל"שהייה ברכב ללא רשות" שזה כולל הכל תודה,אפינגר

שלום30

New member
דרוש תיקון לתיקון

ל "הזזת רכב ללא רשות" כי אם גנב הרכב לא ישהה ברכב ללא רשות אלא יגרור אותו למקום אחר, יוכלו הסנגורים לומר שהגנב היה זקוק לרכב במקום אחר כהגנה מפני שמש לוהטת או גשם זועף. או לחילופין יוכלו לטעון: שהגנב רצה להגן על הרכב מפני גניבה ולכן הזיז אותו למקום ששם לא נמצאים גנבי רכבים....

שלום30

New member
../images/Emo3.gif אפשר למצוא משהו מתאים

לשבלר כמו - שינוע רכב ללא רשות אבל זו לא היתה הפואנטה פשוט עניתי לאפיגר והתפלאתי על הגיון הסנגורים שעלולים לזכות גנב בכל מקרה.

שלום30

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif זה על הלשון בפורום מנהלים

שהוצאת לזה שענה לך אני נוקם את דמו השפוך

למעלה