די נמאס לי!

romikili

New member
די נמאס לי!

אני שונא שיתוק שינה! אתמול הייתי לבד במשרד איזה כמה שעות ולא הייתה עבודה אז הלכתי לישון קצת על איזה מזרון שם.מיד התחילו תחושת ה"נמלים" בגוף, הרעשים החזקים והצעדים של אנשים בחדר להופיע, הבנתי שזה לא הגיוני ונשארתי רגוע, מוכן לחקור את השיתוק שמתקרב. תוך כדי השיתוק החלטתי: "אני רוצה להבין האם בשיתוק שינה אתה ער ולא יכול לזוז? או שאתה רק -חולם- שאתה ער ולא יכול לזוז?" אז אחרי מאבק קצר לנסות לקום נכנעתי, נשכבתי על הגב והקפדתי להישאר עם העיניים פקוחות ולהבחין במעבר בין השיתוק לעירות. החוויה לא השאירה ספקות- אתה באמת ער ולא יכול לזוז: תחושת הנמלול והרעשים פחתו בהדרגתיות, החדר לא השתנה אפילו טיפה, ואני לא זזתי מילימטר מתנוחת השיתוק- אלא שלאט לאט יכולתי להזיז את גופי והתעוררתי ב100% (מספר בדיקות מציאות)! עברו כמה שניות, וישר נכנסתי לשיתוק שוב. רק שהפעם התנגדתי ממש חזק, וניסיתי להתהפך ולקום, ניסיתי לגשת למראה ואחרי כמה ניסיונות קשים הצלחתי וראיתי מישהו דומה לי אבל לא אני! הבוס שלי נכנס למשרד (כמובן שלא אמיתי), מבנה החדר השתנה, והכל היה רועש ובלגאן. ואז הבנתי שזה כן רק חלום! מוזר, החוויה שקרתה לי מקודם הייתה כל כך צלולה וברורה... בכל אופן: "אם אני חולם, אז למה שלא אוכל להיכנס מכאן לחצלול נורמאלי? אני אפילו כבר בפנים!" ניסיתי לשכב להירגע ולפתוח תעניים במקום אחר, ניסיתי גם לספור עד 10, ניסיתי וניסיתי, ועדיין נשארתי במשרד, עם הבוס שלי שידעתי שאין מצב שהוא באמת שם, ועם כל הבלגאן- תלוי מעוות כמו בובת חוטים חצי משותק בכל מיני מקומות בגוף שלי!! בסוף התעוררתי. זה היה נורא. זה היה שיתוק שינה ממש ממש ארוך ומטורף! הייתי רגוע! עשיתי כל מה שצריך כדי להמשיך משם לחלום! למה אני אף פעם לא מצליח?? עזרה מישהו?

ravehor

New member
תתעודד, הגעת לחצלול מווילד!

אני לא מבין למה התסכול, זה נשמע ממש מגניב איך שהצלחת להגיע לחלום. יכול להיות שנכנסת לכל שיתוקי השינה האלה בגלל היותך במשרד, שזה מקום עבודה ולא מקום מרגיע כמו החדר שלך. אפשר לראות את מה ההרגשות שלך לגבי המשרד בשיתוק ובחלום, ישר אתה רואה שנוצר שם בלגן והרבה אנשים. מבטא את הלחץ שהלכת לישון איתו. ואכן בניסיון השני שלך נכנסת לחלום צלול לכל דבר. המראה והמודעות לא משאירים צל של ספק. מה שאני לא מבין זה אם כבר קמת וניגשת למראה, למה חזרת לשכב אחרי זה כדי לעבור מקום? יכול להיות שזה קצת הרס לך, עדיין הייתה במחשבה של שיתוק שינה והכל, ולא במחשבה שאתה בחצלול שאתה יכול לשלוט בו ולעשות מה שאתה רוצה - לצאת מהמשרד, לקפוץ ולעוף לרחוב, לעצום עיניים ולהסתחרר. בחצלול שהיה לי לפני שבוע וכתבתי פה, גם לי היו תופעות של מעין שיתוק שינה בתחילת החלום, אבל בסופו של דבר הוקעתי אותם. תזכור שאתה יכול לבטל אותם בכל רגע שאתה רוצה. בכל מקרה, כדאי לך לקבל בברכה את השיתוקים האלה, במיוחד כשאתה מצליח להגיע מהם לחצלולים. תתנסה עוד קצת ותשפר את איכויות החצלולים.

romikili

New member
אוף נכון! אבל הבעיה היא

שהבנתי באמצע השיתוק שאני כבר בחצלול, אבל עדיין כל הגוף שלי היה מעוות ובקושי הצלחתי ללכת ולתפקד הייתי חצי מרוח על השולחן
כנראה שגם כשניסיתי לעבור מקום עדיין הייתי בגישה השלילית הזו שזה שיתוק ואני לא מצליח לצאת ממנו, ועדיין שקוע באמת ביומיום של המשרד! פעם הבאה צריך לזכור: שיתוק שינה זה חלום נטו! (לפי דעתי כן?) אין שם לא אנשים ולא רעשים. אני רק צריך להתרגל לנמלים/חשמל הזה בגוף. מישהי פה כתבה שזה תמיד היה לה כיף והיא תמיד נעזרה בזה! בהצלחה לכולנו

למעלה