די נמאס לי

די נמאס לי../images/Emo70.gif

אני לא יודע מה יש לי... אתמול, אחרי ששבועים שהייתי מורעב למסיבה... ליצאיה ענקית ובכלל לרקוד, נסעתי עם החבר'ה למטרוק, היה שם כיף רקדתי והוצאתי לחץ של שבועיים היה מדהים, אבל לא כאן הייתה הבעייה. אחרי כמה זמן שרקתי בבמה המרכזית שהיה בה אלקטרוני התחיל להיות היפ-הופ ואני לא אוהב כל כך היפ הופ (וגם רוקד יותר יפה אלקטרוני) אז החלטתי ללכת למתחם של הרוק. על יד הבר שם כמעט בקצה הבמה ראיתי חבורה של 3 ספק הומאים ספק סטייליסטים, אבל הספק נעלם אחרי שראיתי מחוות ידיים, תנועות גוף, חיוכים, מבטים, ונגיעות... רדתי עם אחד מהם, אחרי ששלחנו אחד לשני מבטים מטורפים, ועשינו עיניים אחד לשני, רקדנו אחד עם השני היה מגניב... ופתאום בא לו שיר של השבק (עד שברחתי מהיפהופ), התיישבתי על במה, הוא ניגש אליי, השתיישב, שם את היד שלו על הירך שלי ואמר לי "למה אתה לא רוקד" עם חיוך חתולי מדהים על השפתיים אמרתי לו שאני לא אוהב את המוזיקה הזאת, זהו... זה כל מה שיצא לי מהפה, היד שלו נשארה לי על הירך וכלום לא יכולתי להגיד כלום, השפתיים פשוט נתקעו, לזרוק לו מילה על העיניים המדהימו שלו, לשאול אותו מאיפה הוא, כלום פשוט הפה נסגר ולא נפתח... יותר מאוחר הצטרף אליהם חבר רביעי ולקח את כולם חזרה לבמה המרכזית... יותר מאוחר מצאתי אותו יושב לבד על הבר, היה כיסא ריק ממש לידו, רציתי ללכת אבל הרגליים לא הקשיבו פשוט נעצרו במקום, למה
... למה זה קורה
זה לא שפחדתי מדחייה או משהו, אז הוא היה אומר לי לא... ביג-דיל... מעצבן אותי שלא היה לי מספיק כוח ללכת ולשבת לידו לפתוח בשיחה, כלום... למה עם בנות זה יותר פשוט

הרגע מיי דיר

קורה לכולם... יש ימים עם יותר בטחון עצמי, יש ימים עם פחות, והכי חשוב לא לכעוס על עצמך... אם תמשיך לחשוב כמה אתה מעצבן את עצמך וכמה אתה לא עושה מה שאתה רוצה, זה רק יעשה יותר גרוע... תזרום, תזכור שזה אתה וזה בסדר... ככה הרבה יותר קל להתגבר על זה. אל נא תתעצב, לפחות רקדת ונהנית

Tleilaxu

New member
וואי איש../images/Emo70.gif

חח פעם ראשונה שאני כותב פה
אתה יודע.. אני ממש מבין את הקטע הזה למה זה כל כך קל עם בנות? אני כבר מתחיל לחשוב אולי שכל העסק הזה זה לפרוץ את השגרה בנות זה פאסה! הבלבול הורג נכון? אבל עזוב את זה פעם הבאה שים זין על כולם תחשוב שאתה לבד ותתן לבחור לעשות את העבודה תתמקד בו ורק בו ותנסה לחשוב עננים
לא יודע למה.. אבל זה מה שיוצא לי בזמן האחרון.. ::::)))) קיצר אני מבין את הבעסה שלך סופסוף בדיוק מה שרצית וזה הלך אבל יהיו עוד פשוט תחפש במועדונים הנכונים

למעלה