די ..נמאס לי

angel79

New member
די ..נמאס לי../images/Emo70.gif

פעם חשבתי שההומאים יותר רגישים, יותר מבינים, ועכשיו כשאני נכנס לכל העולם הזה אני מגלה כמה אנשים מגעילים יש בו לא פחות מעולם הסטרייטים. כולם מחפשים רק סטוצים או מה??? אולי לחלק מכם זה ישמע מוזר, אבל אני לא הכי מאמין בסטוצים וגם אם אני מנסה זה עדיין מוזר מבחינתי לשכב עם מישהו שאני לא מכיר ואחרי זמן מה לשכוח כאילו לא היה ביננו משהו...איפה האהבה נעלמה? ידידי היקר אמר לי שאם מחפשים לא מוצאים, וכשמפסיקים לחפש אז האהבה באה אליך. ובכל הזאת אני עדיין מנסה להאמין שאם מחפשים אז מוצאים. אני כל פעם נפגע מחדש וזו בעיה שאני נקשר לאנשים מהר כל כך. כמה שאני רוצה להפסיק לעשות חשבון לכל דבר אני לא מצליח ונפגע כל פעם מחדש. מישהו שרצה רק סטוץ די עיצבן אותי ולכן אני כותב את זה, אז אם תרצו תמשיכו להודעה הבאה ואם בא לכם להגיב אשמח לשמוע...

ביג דיל

New member
כבר נמאס לך?

יקירי, תנשום שתי שניות... אולי במקרה נתקלת באדם שחיפש סטוצים, אבל לא כולם כאלה. הגעת לפורום אוהד וסימפטתי. נצל את זה.

angel79

New member
מקווה....

כנראה שאתה צודק. אני יודע שלא כולם כאלה אבל פשוט מישהו ממש עיצבן אותי והיית חייב להוציא את זה החוצה. אני מקווה באמת למצוא מישהו שרוצה קצת יותר מסטוץ, ואני לא מדבר על אהבה וחיים משותפים, אבל לפחות ידידים. ולמה כולם רוצים חלקים?....האם זה באמת שוק בשר כמו שציפור קטנה לחשה לי.. אני באמת רוצה לחשוב ולהאמין אחרת, ומקווה אף להווכח. אני לא ישקר ויוסיף שיש מישהו מקסים שאני מכיר ואוהב מאוד מאוד, והוא לא עוד סטוץ, זה הדדי ביננו, רק חבל שיש לו טבעת על האצבע (ולא מסביב לשטרונגל).

אוריק 16

New member
יש כאלה ויש כאלה....

זה מרגיז אני מכיר את ההרגשה.... אבל עולם הגייז הוא לא כזה ורוד כמו שהוא מצטייר בעיניי הרוב... הוא למען האמת לא הכי שונה מעולם הסטרייטים (רק שאנחנו יפים יותר ,חמודים יותר ויודעים לבשל- ושמישהו יעיז להגיד שהשף הערום לא הומו... לפחות בהכחשה...) ולכן יש כאלה שמחפשים את הסטוץ הלילי הזה ויש את אלה שגם יזמינו אותך לקפה בבוקר שאחרי... ואם תהיה ממש נחמד גם יפגשו איתך במהלך השבוע... אתה מבין , ככה זה , הומואים, לסביות , סטרייטים , בעלי חיים... כולם.

merman

New member
הו השף העירום ...... ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

giloosh

New member
מכיר את ההרגשה

תחילה תן לי להציע תמיכה רגשית
הרבה חושבים שהקהילה סובבת סביב סקס בלבד ולכן שומעים רק על אילו שמחפשים סקס בלבד אבל אני מאמין שיש עוד הרבה שמחפשים מערכות יחסים פשוט לא שומעים אותם והם מאמינים שהם לבד. אני גם מחפש ואני מאמין שבסופו של דבר אני גם אמצא
לשנינו

MARMELAD

New member
אל תתרגש

הומואים מחפשים סטוצים כמו כל גבר מצוי. וכמו הרבה בנים סטרייטים יש גם את בבומואים שלא מחפשים סטוצים. אני מתאר לי שהרוב הגדול של מציבי המודעות בצ´טים ובפורומי סקס מחפשים סטוצים - אבל זה לא בדוק במאה אחוז. בכל אופן אני חושב שאם לא תתיאש - יהיה טוב. ואתה יודע משהו, נניח שכן תתיאש: אז מה הרווחת מזה בעצם?

xanadu

New member
מי זה כולם?

היית בצ´ט בחדר שיש בו שבעים איש ומזה הסקת לגבי כולם? בגלל זה אתה הולך להתייאש ולהרים ידיים? נראה לך הגיוני?

מה אתם רוצים ?

הבחור צודק בכל מילה שלו, אם אתה לא מתיישב בדיוק על המודל ההומואי אתה לא קיים, עצוב וחבל, אבל נכון. אורי

Liroy25

New member
תגדיר מודל הומואי

שאני אדע אם אני מתאים או לא. אני מסכים עם קודמי, אולי אנחנו מעדיפים יותר סטוצים מאשר קשר רציני כי אנחנו גברים ולא הומואים, אבל לא כולנו כאלה. חוץ מזה בחור שנכנס לצ´אט מה הוא מצפה למצוא שם בדיוק?

fayd הפשוש

New member
אני דווקה תומך בו אני חושב שהו צודק

בעולם ההומואים הרבה יותר קל להשיג זיון מאשר אהבה, אני יודע אני מחפש אהבה כבר כימעט חצי שנה ללא תוצאות, אבל זיונים... טוב אני לא מחפש את זה ברגע זה אבל אם היתי רוצה זאת לא היתה בעיה לימצוא אבל אני חושב שסקס צריך לבוא בעיקר מתוך אהבה... (אלוהים אדירים זה באמת מה שאני חושב אבל אני מתחיל להישמע כמו הפסיכולוגית הזאת מזן מישפחה בטלויזיה) נ"ב סליחה מרמלד על השימוש במילים לא נאותות.

angel79

New member
אולי

אתם צודקים. נכון שצאט זה לא המקום המושלם להכיר אנשים לטווח ארוך. אבל לא אחת שנתקלתי באנשים שזה רק מה שבראש שלהם. ואכן גברים הם גברים, הומואים או סטרייטים. אבל תמיד היתה לי התקווה שיש אחרים,. עזר לי מה שרשמתם פה, למרות שאני בטוח שכולם יסכימו איתי שעדיין יש במה שאמרתי מן האמת ולא במעט. בכל מקרה, נראה מה תהיה דעתי אחרי שאני יתחיל ללכת למועדונים, או שזה רק יהיה יותר גרוע כי גם שם מחפשים סטוצים (לא יודע - לא הייתי).

Liroy25

New member
מה גרוע כל כך בסטוצים?

אתה מדבר על זה כמו על מחלה! גם אם אנשים סביבך מחפשים סטוצים אתה לא צריך לקחת את זה באופן כל כך קשה וטרגי. ברגע שתצא למועדונים ותלמד להנות מהבילוי עצמו לכשעצמו ולא מקטלוג האנשים לפי מה הם מחפשים, תרגיש הרבה יותר טוב ונינוח, ומי יודע? אולי דעתך תשתנה.

angel79

New member
אין לי

אין לי שום דבר נגד סטוצים, אני אפילו בעד זה. הבעיה שהסטוצים באים ותופסים נתח לא קטן מחיי ההומאים עד שכמעט ואין מקום לאהבה. אבל עבו שיגעתם אותכם מספיק. זה לא היום שלי (מקווה שהוא השתפר לקראת הערב והמבין יבין).

Liroy25

New member
הם תופסים את כמות המקום

המקום שנותנים להם. היה לי בעבר חבר טוב ששם לעצמו מטרה לא ברורה להשכיב כמעט כל זכר שעבר באיזורו. זה הגיע לרמות אבסורד שהוא אף ניסה להשכיב פעם בחור שרק התחלתי לצאת איתו. זה הכל תלוי בגישה שלך לנדון ואגב סטוצים וחיפוש אחר קשר לא מתנגשים. יש לי חבר טוב שהקשר בינינו התחיל מסטוץ והיום הוא אחד החברים הכי טובים שלי.

MARMELAD

New member
כפרה

על מה אתה מדבר...?
ההודעה שלך נהדרת ואין בה שום מילה לא נאותה! (מי היה מאמין שזה יקרה, הא
) רק רציתי להזכיר משהו קטנטן שאולי נשמע נדוש ומטופש אבל הוא נכון: מי שמחפש אהבה בד"כ לא ימצא אותה. ומי שאוהב את עצמו - גורם לסביבה לאהוב אותו. שני משפטים קטנים קטנים אבל ככה גדולים.

campari

New member
אני מצטרף למרמלד

אלה בדיוק שני המשפטים שתלויים מעל המיטה שלי, ולאורם אני מנסה לחיות. וזה בכלל לא פשוט, לאהוב את עצמך. אני מוסיף משפט שלישי, קלישאה לא פחות ונכון באותה מידה: חייך אל העולם, והעולם יחייך בחזרה.
עכשיו תשלחו את ההודעה הזאת לעוד 20 חברים שלכם בתוך 48 שעות, ודברים נפלאים יקרו גם לכם...

eranmc

New member
בכל טוב יש רע ובכל רע יש טוב

זה ממש שטויות להגיד שכל ההומואים רגישים ובלה בלה בדיוק כמו שלהגיד שכל הערבים מחבלים. יש ויש. מה שכן הומואים ממזל שור זה אמא´לה פחד!!! לא להתעסק, עצה שלי.

כל כך נכון....

כל הקטע להכליל הוא ממש טיפשי.... יש כאלה ויש כאלה!
(ולמה לא הומואים ממזל שור...........?!?
)

למעלה