די נמאס לי....

נזנז

New member
די נמאס לי....../images/Emo122.gif

יואו איזה עצבים............ מחר יש לי בגרות בספורט ועוד אין לי אפילו תרגיל (אבל יש לי בנתיים שיר heaven-dj sammy) שיר יפה רק חבל שכל פעם שאני אשמע אותו אני אזכר בבגרות המחרובנת הזו. נמאס לי..... אני אמורה לעשות עם מדרגה ויש לי רק תנועה אחת...... אלוהים איך אני אמרח אותה 3 דקות??????????????????????????????????? די לא רוצה!!!!!!!!!!!!!!1

נזנז

New member
יואו איך החתימה שלי לא מתאימה עכשיו

פשוט לא מתאימההההההההההההההה

shirakl

New member
גם לי יש מחר בגרות בספורט ../images/Emo10.gif

אבל את התרגיל כבר עשינו מזמן... יש לנו מחר את כל הריצות והכפיפות בטן והשטויות וכ"כ אין לי כוח לזה

זה לא כזה קשה כמו שזה נראה לכם..

כבר עשיתי את הבגרות הזאת שבוע שעבר.. זה סך הכל ריצת 2000 שזה כעקרון הכי קשה.. מתח, כפיפות בטן, זריזות וקפיצה לרוחק.. זה עובר ממש מהר... ויש גם המון זמן לנוח.. אז אל תתרגשו מזה כל כך

נזנז

New member
../images/Emo66.gifתקשיבו לזה

הלכתי לבצפר היום בבוקר במחשבה שאני אעשה לבד את התרגיל (תרגיל חח תנועה יותר נכון ) אז בקיצר ראיתי את חברה שלי שבת הזוג שלה לתרגיל זרקה אותה בבוקר (סרטים אל תצ'אלו) וביחד חיברנו תרגיל ותוך שעתיים למדנו ובסופו של דבר יצא לנו תרגיל די יפה וסתאאאאאםםםם נלחצתי

shani yakovian

New member
כנסי נזנז כנסי !!!

אז מה בעצם ניצלת את החברה שלך או מה ? ניצלת מותק ? ניצלת ובגדול ! אוהבת חברתך ל - GRUOP .

ליטן א

New member
לכם דוחים בגלל השרב?

כי אצלנו, בצפון, למרות שהיה שרב כבד, לא דחו כלום. לבנות היה בגרות בספורט, ולבנים היה ריצת 8000. סיימתי 23.

Ka Dargo

New member
ריצת 8000???

חשבתי שזה בית-ספר, לא גיבוש מטכ"ל
למען האמת - כל הכבוד לבית ספר שלך שהוא עדיין רציני בקשר לספורט

morethanwords

New member
אני עשיתי לפני שבוע ומה רבה הייתה

הפתעתי שגיליתי שקיבלתי 90, איזה כייף!!!!!!!!!!!!!!! אל תדאגו... זה באמת לא קשה כמו שזה נראה זה עבר לי ממש מהר גם ה-2000 נגמר בסוף

idozit

New member
לא דחו והיה שרב!!!

היה חם בטירוף!!! אבל עברתי וזה הדבר הכי קל ודווקא יום כיף בכללי. רק הריצה 2000 קשה ואני לא רצתי והשתתפתי בשיעור ספורט מכיתה ט' ועברתי!!!

למעלה