די נמאס לי מכוהנים

די נמאס לי מכוהנים

הכוהנים בדרך כלל הם אנשים שרודים בעם לפי לדעתם לא משנה אם הם טובים או רעים אתם חייבים להסכים איתי לא?

לפעמים....

יכול ליהיות שכוהנים נמאסו אבל אני אוהב את זה שהם יכולים לעשות קסמים יפים................[תלוי בדרגה..]

DDN

New member
לא נכון

יש יותר מאשר הכהן המסיונרי. בכל מקרה, הם במאה אחוז לא יותר גרועים מהאלפים.

הוא כבר אמר.. מספיק פעמים ../images/Emo13.gif

פשוט חפש דן המסוכן ותראה בעצמך

DDN

New member
../images/Emo6.gif

אלפים הם סתם מלוקקים יפי נפש, מלכחי עשבים מעשני גראס, שחושבים שהם טובים יותר מהאחרים.

אתה מנסה לנצל את היעדרותי??

הכל בשביל להתחיל שוב את הקמפיין האנטי-אלפי שלך?? כמה זמן חשבת שתוכל להחזיק מעמד לפני שאני אראה אותך ואתחיל בהתנגדות שלי?? אלפים שולתת!!!1 כמובן שבשביל להיות כאלה, הם באמת לא צריכים להיות מלוקקים סטייל "היפים והאמיצים" או "הצעירים-כמעט-לנצח חסרי המנוח", אלא כבירים, פסיכים ומגניבים כמו שאני אוהבת אותם, אבל עדיין, אל תכליל את כל העם האלפי המקסים במיעוט המלוקק שיוצא לך להכיר. מאיפה לך לדעת שכולם ככה???? אני מכירה שבט שלם (בערבה, כמובן) שיודע יותר טוב. אוהבת סרניטי אלמונית.

DDN

New member
מי? אני? ../images/Emo2.gif

לא ניצול ולא נעליים. הוא שאל מה יש לי נגד אלפים, אמרתי. לא מתחיל שוב עניינים. האלפים לא מעניינים אותי. רק ציינתי, שהם יותר גרועים מכהנים.

Quai

New member
הם חושבים שהם טובים יותר...

כי הם באמת טובים יותר! הם מחוברים לטבע, הם נוצרו ראשונים, הם מעבר לבני התמותה, הם קשתים מעולים, למעשה, עכשיו כשאני חושב על זה, אם היו אלפים בנוזגות' אתה היית משחק אחת כזו עכשיו! אתה אשכרה משחק אלף Wannabe, עם השיער הבלונדיני הארוך, הלבוש האפור-ירוק, הקשת ביד אחת, והחץ ביד שניה... חי ביער, מטפס על עצים ומתחבא בשיחים! כל מה שחסר לה זה אוזניים מחודדות ועיני שקד!!! I rest my case

DDN

New member
קוואי, לא ידעתי שאתה תומך באלפים.

אבל אם נודה באמת, זה נכון. דומיניק תוכננה במקור כאלפית. ועוד אלפית טיפוסית. היא עברה שינוי קל מאז התכנון הראשוני שלה. אבל כן, זה נכון. הכל נכון.
הם שברו אותי
אני לא יותר טוב מהם
אני בדיוק כמוהם עכשיו
למרות ש, הם לא טובים יותר. הם חושבים שהם טובים יותר, וזה החטא הקדמון, חטא הגאווה. בני האדם טובים יותר (למי עוד יש כשרון בונוס בדרגה ראשונה, ותוספת למיומנויות, הה?)

Gilgam69

New member
אני חושב שאתה מסתכל על זה לא נכון

זה לא שדומיניק דומה לאלף הטיפוסי. האלף הטיפוסי דומה לדומיניק.

Gilgam69

New member
שלא לדבר שבני אדם קשתים טובים יותר

מה היתרון של אלפים על בני אדם בתחום הקשתות? כולו 1+ להתקפה הנובע מה-2+ שהם זוכים לזריזות. אז למה באמת בני האדם קשתים טובים יותר, למרות האמונה הרווחת שהאלפים הם הטובים? ובכן, בני האדם זוכים לכשרון נוסף, שאיתו אפשר לקחת לדוגמה את הכשרון Weapon Focus (Longbow) שנותן 1+ לגלגול ההתקפה או כשרונות קשתות אחרים שהם פי כמה וכמה מגניבים/טובים/מעניינים מאשר ה-1+ להתקפה שלו זוכים האלפים. היתרון משתווה? לא ממש. כעת היתרון עובר לצד בני האדם, מכיוון שכשרונות בנויים למעשה בסגנון של עצים, וכל כשרון שדמות לוקחת מקדמת אותה במעלה העץ ומקרבת אותה לכשרונות טובים יותר ויותר.

Ferenheit

New member
אבל חשוב לציין

שהרבה מהכשרונות האלה דורשים זריזות גבוהה. יש גם הרבה מקצועות יוקרה קשתיים לאלפים בלבד או כאלה שנהנים מהתוספים הגזעיים של האלפים ויכולת הראיה באור מועט שלהם. לא שזה מטה בהכרח את הכף, אבל זה גם משהו.

למעלה