די!!!! נמאס לי לחכות

אתושקה

New member
די!!!! נמאס לי לחכות

אני יודעת שזה ישמע כמו פינוק טוטלי, אני יודעת שאני אמורה להיות רגועה...וסבלנית...וחייכנית....בלה...בלה...בלה... אבל די!!!!!! לא מסוגלת לחכות יותר!!! החלומות בלילה כבר הרסו אותי, המונולוגים עם עצמי בראש כבר הפכו אותי לסכיזופרנית! אני כבר רוצה לדעת וזהו! אז ככה.....אני 13 יום אחרי זריקת הכוריגון, 11 יום מאז השאיבה ו9 ימים מאז ההחזרה...... אני יכולה לעשות בדיקה ביתית?? נ.ב. אני מקבלת כדורי פרוגרסטון (בטח טעיתי בשם) אז....? מה אתן אומרות??

דנית26

New member
../images/Emo5.gif

גם אני!! אני גם 13 יום מהכוריגון אך הבטן כואבת לי כבר שבוע!! כאבי מחזור נוראיים, כל רגע תחושה שאני עומדת לקבל האם צריך לחכות 14 יום מאז הכוריגון ?? ורק אז לבדוק?? אני בטוחה שאין הריון אך עוד לא קיבלתי..

אתושקה

New member
לא מרשה להתייאש

ששששש.......אני לא מרשה לך להגיד את זה!!!! בטח שיש הריון!!! גם לי יש כאבי מחזור טיפוסיים, אבל יש האומרים שאלו בדיוק התחושות שאמורים להרגיש, וחוץ מזה לכי תדעי הדמיון שלנו משתגע...המציאות שלנו מתערבבת עם ערמה של ציפיות.....אבל אנחנו אופטימיות נכון?? מתי עברת את החזרת העוברים?

דנית, כאבי מחזור וכאבי הרון ../images/Emo41.gif

זה בדיוק אותו דבר! פשוט לא להאמין, לפני הבטא אני הייתי משוכנעת שאני עומדת לקבל מחזור: כאבי בטן וגב, "ירידת ציצים" כתוצאה מהפסקת ההשפעה של הכוריגון, חולשה ותחושת טפטוף כאילו המכשפה אוטוטו דופקת בדלת . לכל מי שאמרה לי שהכאבים האלו יכולים להעיד על הריון עניתי ש"שטויות, אני מכירה את הגוף שלי ואת התחושות המקדימות למחזור וזה בטוח לא הריון". בסופו של דבר הבטא היתה חיובית, מה תגידי? רק בדיקת דם מחר תפתור את התעלומה, עד אז - לא להתייאש!!

דנית26

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

על העידוד...אני לא היסטרית כל כך...כי עברתי ס"ה הזרעה (עכשיו זה נהיה ס"ה...ניראה די שכיח בעולמנו
לא מפתחת תקוות גדולות בגלל מה שהרופא שלי אמר..שיש לדעתו לעבור להפריות והה זרעות הן רק תהליך מקדים לעניין ולא בטוח בכלל שייצא משהו..בקיצור הוא לא היה אופטימי בכלל.

הלוואי ומהר כך אצל כולנו

אני מחר אדע אם אני בהריון. ובדיוק אמרתי היום לבעלי שאני לא בהריון לפי ההרגשה שלי כי אני מכירה מאוד טוב את הגוף שלי. תמיד יודעת אם עומדת להיות חולה ובטוח שארגיש לפני אם אני בהריון והוא אמר שהוא מקווה שאני טועה אז עוד ים אחד של המתנה... הלוואי...

אולה *

New member
חמודה שלי.

חכי לבדיקת הדם של מחר. ערכות ביתיות בד"כ לא מזהות הריון כאשר ערכי בטא נמוכים. שיר של חנה וליאור התחילה מבטא 41, ובדיקה ביתית הראה "שלילי". התיאוריה שלי - אחרי בטא חיובי עושים בדיקה ביתית ע"מ לוודא ששני פסים אכן קיימים. מחכה יחד איתך למחר. אולה

אתושקה

New member
אולה....

זה בדיוק העניין!! שאני אמורה לעשות בדיקת דם רק בעוד 5 ימים!!!! ביום ראשון!!!! אם ההמתנה הייתה עד מחר, אז הייתי מתאפקת וסבלנית...אבל זה עוד המון זמן! נ.ב. שלחתי את קורות החיים לחברה שעוסקת בניהול רשתות, החברה יושבת בראשל"צ - אני מקווה שזה יצליח! מחזיקה אצבעות אתי

אולה *

New member
או, התבלבלתי

חשבתי שאת 11 יום אחרי ההחזרה. כי בד"כ בודקים 12 יום אחרי ההחזרה. נראה לי כבר ביום שישי אפשר לבדוק, לא? ובדיקה ביתית כרגע לא תעזור בכלל. להיפך - היא יכולה לבלבל - להראות שני פסים בגלל שאריות הכוריגון. תודה על העזרה. נשיקות, אולה.

לעניות דעתי את יכולה כבר מחר

לבצע את בדיקת הדם, 14 יום מהכוריגון. אני לא רואה שום סיבה לחכות עד יום ראשון. טלפני למרפאה ובררי אם את יכולה לבוא כבר מחר! אם לא, את יכולה לעשות בדיקה ביתית מחר או מחרתיים. עד יום א´ (מתוך הנחה ודאית שלא תקבלי....) קרוב לודאי שתצאי מדעתך...... אצלי, לצערי המכשפה הגיעה אתמול בצהריים, וידעתי על כך מראש כבר בבוקר, כשבדקתי את חום השחר שירד ירידה דרסטית. לפחות הייתי מוכנה לקראתה...

מרב.

New member
אתושקה,

אחד הדברים שקשים באסף הרופא הם אינספור ימי ההמתנה עד הבטא. הפ עושים בדיקת דם 14 יום מההחזרה- וזה יוצא 18 יום מהכוריגון- רחמים!!!! אני את בדיקת הפיפי שלי עשיתי יומיים לפני הבטא הרשמית, כלומר- 12 יום מההחזרה, 16 יום מהכוריגון. אבל- אל תשכחי- שגם אם יצא שלילי- תגשי לבטא. אל תשכחי שהעוברים נמצאים ברחמך רק 9 ימים, וההשרשה מתרחשת רק 4-5 ימים מיום ההחזרה, כך שערכי בטא יהיו בשלב זה נמוכים עד כדי חוסר יכולת בדיקת שתן לוודאם. סימני תחילת ההריון דומים באופן מרגיז ומרתיח ומקומם לסימני המחזור, ואין הרבה לומר פרט לכך שעוד אל תאבדי תקווה... תתאפקי עוד קצת- ממש קצת. עוד יומיים- הולך? ואז בדיקת שתן עשויה לבדוק כבר ערכי בטא. מחזיקה אצבעות לקולולולולולו מתקרב... מרב

נטאשה

New member
אתושקה הי

כל כך מבינה אותך מרגישה על בשרי את מה שאת עוברת אבל תחזיקי מעמד כמה שאפשר רציתי לשאול אותך ואת האחרות האם בבדיקת הדם צריך להתחשב גם בכוריגון שמקבלים לאחר ההחזרה? האם בכלל מקובל לקבל כוריגון לאחר ההחזרה או שזה רק רעיון של הרופא שלי? ואם כן, האם בדיקת דם 10 ימים לאחר קבלת הכוריגון הנ"ל לא תהיה מזויפת בהתחשב בשאריות הכוריגון בדם? מקוה שאני ברורה... קיבלתי רק אמפולה אחת 4 ימים לאחר ההחזרה. דלית

עכשיו אני חייב לענות...

מקבלים כוריגון בנגלה נוספת כאלמנט של תמיכה ואז איך מחשבים ? די פשוט כוריגון 10000 משפיע ל 12 יום למחרת נשארו 5000 (כי יורד בחצי כל יממה) וזה משפיע ל 11 יום למחרת נשארו 2500 -> 10 יום וכך הלאה נגיד שקיבלת 2500 ביום הרביעי שלאחר המקורי (קרי חלפו 4 ימים) בגוף נותרו 625 מהחלוקות הקודמות + 2500 חדשים סהכ 3125 שזה כ טיפה יותר מ 2500 ולכן ההשפעה תפוג כעבור 10 ימים וצוונציק יוצא אם כך שההמתנה לבטא התארכה ביומיים בשל כך ליאור

ועוד פרט לא נורא קטן

4 ימים מההחזרה זה שישה או שבעה ימים מהכוריגון שקדם לשאיבה וזה דוחה את בדיקת הבטא ב 4 עד 5 ימים ליאור

אתושקה

New member
נטאשה...

ליאור של חנה ענה לך תשובה יותר מפורטצ ויותר מדוייקת מהרופא שלי!!! בכל מקרה אני מחזיקה לך ולכולנו אצבעות... אתי

נטאשה

New member
אתושקה הי ../images/Emo141.gif

גם אני ממששיכה לקוות בשבילינו בנתיים לא מרגישה שום דבר שונה או מוזר ואולי זה סימן טוב??? אוף, כל כך מקוה שהפעם כבר יצליח ביי בנתיים ותחזיקי מעמד דלית

למעלה