די נמאס לי כבר

זה בדיוק מה שקורה לי...

למה דווקא אני מגמגם מתוך 1 אחוז מהאכלוסיה!? 1 אחוז?!?! למה דווקא אני?? זה באמת חרא. אני אפילו לא יכול לדבר בטלפון. ואיזה בחורה תרצה מגמגם בכלל? וגם בעבודות, תמיד יעדיפו לקחת מישהו לא מגמגם כי זה יותר פשוט. אין מה לעשות זה המצב, וגם אין ממש טיפולים לזה אני כבר ניסתי הכל. אז נשאר או למות או לסבול בשקט.

1justice

New member
אל תתיאש

אני מגבש קבוצה צעירה לטיפול בגמגום בחינם אשמח לראותך ולקבל את המייל שלך תודה, לאחר ששפכנו את כספנו (שהוא גם ככה מועט ביותר עקב בעיתנו) על טיפולים מסוגים שונים, אנו קבוצה של מגמגמים מאזור המרכז, הקמנו קבוצה לטיפול ותמיכה בעצמנו, אנו מאמינים בידע הרב שנצבר בנו במשך השנים, יש לנו תוכנית מלאה לטיפול ואנו אף נקבל עזרה מקצועית ביותר בחינם וגם את מקום הטיפול הממוזג ללא עלות, כך שבעצם לנו זה לא יעלה גרוש בע"ה וגם לכם! רף הכניסה היחיד לסדנא זו היא מידת הרצון, הרצינות והאומץ של החברים לעזור לעצמם, אנו הגענו למסקנה שלכולם אינטרסים שונים המנוגדים לאינטרסים שלנו, ואנו רק יכולים לסמוך על עצמנו ועל הקב"ה. מס' המקומות בסדנא זו שתיפתח בקרוב, מטבע הדברים הוא מוגבל ולכן יש להירשם בדחיפות במייל בלבד [email protected] הסדנא תתקיים בשעות הערב בת"א. כל הערה והארה להצלחת הסדנא יש לשלוח במייל בלבד הסדנא מיועדת לאנשים המחפשים תקווה, כל הינסה לשים גלגלים במטרה המקודשת, יעשה טעות, בהצלחה לכולנו. הביאו לנו רשימות של מגמגמים, יש לנו כבר עשרות להתראות במייל בלבד.

למעלה