די נמאס לי כבר

בעיות של מגמגמים

שמתי לב שלרוב המגמגמים קשה להם להתקבל לעבודות הרבה מהם כמוני מובטלים ואלה שעובדים לא ממש מרגישים טוב בעבודות שהם צריכים לעשות. זה באמת עצוב אבל רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה?

schmitt

New member
די נמאס לי כבר

זה כבר מתחיל להימאס... למה אני צריך לחיות עם הפחד הזה כל הזמן ??? אם רק הייתי יכול לדבר נורמלי... אני חייב לעשות הרצאה (חלק מהלימודים, שהוא חובה), מול איזה 10 אנשים וזה כל הזמן מלחיץ אותי. במקום להשקיע במצגת עצמה אני כל הזמן חושב מה יהיה ואיך אני אעשה את זה ... אני לא יכול יותר זה הורס לי את כל החיים !!! אני בטוח שבלי הגמגום הזה היו לי חיים הרבה יותר טובים! זה הורס לי הכל ! הורס לי בלימודים הורס לי עם בנות הורס לי קשרים עם המשפחה הורס לי הכל עד עכשיו הייתה לי מוטיבציה, חשבתי שאוכל להתגבר על זה לבד איכשהו, אבל זו הייתה אשלייה. אני לעולם לא אפטר מהדבר הזה ואני לא מסוגל לחיות איתו. פשוט לא. לא יכול ולא רוצה. מעדיף לא לחיות בכלל. למה למה למה אני????? למה ? אני לא בנאדם רע... לא עשיתי רע לאף אחד... ואני צריך לסבול את החרא הזה... שמישהו ינסה להסביר לי איך העולם הזה יכול להתקיים עם כל הסבל והרוע שקיים בכל מקום ??? צריך להשמיד את הכל! הכל ! את כולם! דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

ארי,מה בדיוק השאלה כאן,

ציינת עובדה, זה די ברור, ודי קשה להתמודד עם זה. הרבה תלוי גם בחומרת הגמגום. יש מגמגמים שבהחלט יכולים לעבוד אפילו במכירות, והדבר היחידי שעוצר אותם זה הם עצמם, ויש גם מקרים שבאמת יהיה להם קשה בכל עבודה שמצריכה קשר אנושי כלשהו. אין כאן מה לחשוב,כאן יש רק עובדות. אלו החיים שלנו והשאלה היא: מה עושים עם זה עכשיו? אז אני אומר: חיים. נו מה, אנחנו כבר כאן לא?

אתה יודע מה,יש לי הערה/הארה בנושא

שמתי לב לכך שלמגמגמים יש נטייה לא להתבלט במקום עבודתם. אני מתכוון לעשיית העבודה נטו בלי ליצור אינטרקציה מיותרת מתוך רצון שיראו שאתה שווה יותר, ואולי גם להתבלט כדי להתקדם. אולי ההתבלטות זה ענין של אופי, אבל לגמגום יש חלק נכבד בהתנהגות זו. מישהו במצב כזה אמר לי פעם שהוא גםככה לא רוצה להיות מנהל במקום עבודתו, כי מנהל תפקידו עוסק בהרבה יותר דיבורים מאשר עובד זוטר (הזמנות, ניהול כוח אדם, שיחות עם אנשים יותר בכירים ועוד דברים כאלו). הבחור גם לא ממש יצא עם החברה של העבודה אף פעם, כנראה מפחד מובנה. אני מבין את השיקולים האלו. אבל אני חושב שככל שמגמגם יתקדם יותר בעבודתו ויגיע למקום מכובד,אז קודם ככה יכבדו אותו יותר, ואז אוטומטית הוא יכבד את עצמו יותר, וגם ככל שאתה עולה בסולם הניהול, אתה אכן עושה שיחות יותר חשובות, אבל יש לזכור שהשיחות האלו יהיו עם אנשים יותר אכותיים, ואנשים אכותיים תמיד ידעו להעריך אותך באמת (כמו בפרסומת לפורד פוקוס). אתה כבר לא תתעסק עם אנשים קטנים שמרוב שהם לא יודעים לכבד את עצמם הם בטח לא יכבדו אותך. ויהי ערב ויהי בוקר יום שני.

יש משהו בדברייך...

אבל גם בלי לגמגם לא קל למצוא עבודה מתאימה, למרות שאני מגמגם התקשרתי מתחילת השבוע לפחות ל35 מקומות... יום ראשון כנראה יהיו לי כמה ראיונות עבודה ומקווה שאני יתקבל לעבודה נחמדה
... שורה תחתונה, אם אתה/את רוצה משהו באמת אף אחד ושום דבר לא ימנע ממך להשיג את זה ! כי "אין דבר העומד מפני הרצון " !!!!!!!!!!

הרגשה מוכרת אבל אני שואל אותך

היית רוצה להיות נכה?או שאולי מישהו אחר? אתה רואה שיש דברים אחרים יותר גרועים ואתה משחק בתור מגמגם בעולם הזה. מה יש? זה לא גרוע. אתה יודע עוד משהו אני הייתי בן אדם סגור בעצמי עד שגיליתי שזה לא נורא כל כך אנשים מבינים מה יש לי כי אני מספר להם ומסתכלים עלי בצורה שונה ממה שהיה קודם. תחשוב ככה:תחשוב שאתה תצליח בהרצאה אתה תספר על עצמך ואנשים ימחאו לך כפיים בסוף אתה תראה

schmitt

New member
תמיד תמצא משהו יותר גרוע

אתה תמיד יכול למצוא משהו יותר גרוע ואז לומר, הנה מצבי טוב יותר. זה לא עובד ככה !!! אני לא מסוגל לעמוד מול 10 אנשים ולהתקע במילים. לא מוכן ולא רוצה. לא רוצה לעמוד חצי דקה ולנסות להוציא מילה אחת מהפה. אני בטוח שהאנשים יתנהגו בסדר גמור, לא יצחקו, יתנו כבוד, ויתיחסו בעיקר ותוכן כי הם אנשים רציניים, אבל אני לא מקבל את זה.

yurim

New member
אנחנו מגזימים בחשיבות של הגמגום

תנסה לשאול חברים שלך עד כמה מפריע להם הגמגום שלך - אני בטוח שהם כבר התרגלו ולא מתייחסים לזה בכלל, רק אנחנו המגמגמים חושבים כל היום עד כמה רע לנו (גם אני לא מצליח להוציא את המחשבה הזאת מהראש) אני הייתי צריך להעביר השתלמות בצבא (לדבר מול אנשים) ולמרות שיכלתי לא לעשות את זה בקלות(פשוט הייתי אומר שאני לא רוצה - והיו מחליפים אותי) אמרתי - למה לא? ננסה.... ומה מקרה הוא שאומנם גמגמתי אבל אחרי הדקה הראשונה שהאנשים התרגלו שאני מגמגם הם לא התייחסו לזה בכלל וקיבלתי אחרי זה ביקורות טובות. הנקודה שלי היא שאתה מגזים בחשיבות של הגמגום - יש דברים הרבה יותר גרועים שיכלו לקרות לך, תקבל את מה שיש - אף אחד לא מושלם

adderal

New member
אני מבינה אותך

אני עובדת והרבה פעמים ביום אני צריכה לדבר בטלפון. מה אני אגיד לך.. לא כיף לגמגם בטלפון. כשאתה ממש מיואש, תזכור שיש אופציות, אתה יכול ללכת לטיפול פסיכולוגי, לקחת כדורים שיעזרו לך עם הגמגום. אני אישית מתכוונת ללכת להיפנוזה. מקווה שתרגיש יותר טוב.

כדורי אחלה אתה מכיר ?

אם גרגירי חומוס עושים סולחה אם כדורי אחלה.מה בעייה אתה מגמגם זה דבר טוב תאכל גרגירי אחלה זה עוזר יותר מכל כדור אחר תאמין לי

פתרון אדיר לגמור אם הגימגום

חומוס חדש יצא לשוק אם גרגירי שתף "סולחה" כמה שיותר אוכלים חומוס סולחה ככה מגמגמים פחות תנסו אותו. אני מאמין יותר בזה מאשר כדורי הרגעה,העניין זה שהחומוס "סולחה" מפעיל שרירים אחרים בגוף ואז הלחץ במיתרי קול יורד.אתם אולי צוחקים אבל לא כדאי לכם לזלזל ישר מאבו גוש

שכחתי להגיד לכם משהו חשוב

החומוס לא עולה 11000 שח כפי שעולה כל קורס רק 10 שח עשכיו במבצע ליום עצמעות

מצחיק אתה ,אבל...

חבל שהמציאות צוחקת עלינו. אז אתם יודעים מה, לפני שמר העולם האמיתי וגברת אירוניה יפתחו את הפה ויתחילו לצוק על חשבוננו, תצחקו אתם ראשונים זה הטריק השולט לסתימית פיות של מקטרגים. מילה שלי. תזכורת לעצמי, גם אני צריך יותר להתנהג לפי קו המחשבה הזה. רק שלא יתנתק לי הקו.

כנראה שכל הילדות שלנו ההיתי בסרט...

וכשגדלנו הבועה התנפצה לנו לרסיסים רסיסים וקשה לאחד אותם גם אני נמצא כרגע בפרק זמן מאוד קשה בחיי הבועה בשנה האחרונה התרסקה לי בפנים ואני פשוט לא יוצא מזה רק שוקע

למעלה