די נמאס לי כבר...

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
די נמאס לי כבר...

היום היא מתה לי שוב
שיט שיט כמה פעמים זה עוד יקרה לי? נמאס לי כבר...............דיייייייייי..
נשבר לי לא עומד בזה כבר.. אני אפוף לגמריי היום...

nypx

New member
היום כבר לא הייתי חזק ../images/Emo88.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif

הורידו לי הפעם את הבום האמיתי ..... נתנו לי כזו בומבה שזרקה אותי לקרשים.. טלטלו אותי חזק ואמרו לי תתעוררר זה זה הסוף. וזהו הרגשתי שזה באמת הסוף ..היא לא תצא מבית הקברות,,, היא לא תגיע אולי .. אין אולי אין עוד מעט היא לא תדפוק בדלת,היא לא תצלצל היא לא תבוא יותר היא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא,,,,,,,,,,,,,היא לא תהיה איתי יותר ,,היא כבר לא שלי היא שלו .... הפעם זהו . רבאק אני עדיין לא משלים אם זה לא מוכן לא מוכן אתה מבין שם למעלה? אתה מבין? רציתי לשאול את הרבנים שם ....ומה אם הבגדים ? אני יכול לשמור את כולם ? את הכל ? והריח שלה יכול להישאר אצלי ? והזכרונות שלנו מה איתם? מה אתה עוד רוצה לקחת ממני? את הלב ?חצי לקחת רוצה שלם ? אין בעיה , נתחלף בחצאים ,אני יתן לך את שלי ותחזיר את שלה ,נתחלף אני והיא , היא תהיה פה ואני יהיה אצלך.מה רע ? טוב אם תרצה ותוכל אני כאן רק תגיד ואני בא,לא מתחרט . היום רק היום הבן שלי אמר :אה אבא צילצלתי אלייך ?היתקשרתי לאמא." אתה רואה?גם הוא יודע שאתה יכול ,אז תעשה כבר החלפות .

היום כבר לא הייתי

אבל אתמול כן. הייתי. מחר אני אבין כבר שזהו. היום עוד לא. עוד קצת. עוד הריח נשאר עד שמתפוגג לאט לאט אתה ממציא אותו מחדש שילווה אותך בכל מקום שקר. תתקשר אליה. לספר.. תדבר איתה. תנגן את הצחוק שלה. הילדים הם המורים הכי חכמים.

דברים שהזמן לא מרפא...

אמרו לי שהזמן מקהה את הכאב, אמרו לי חכי, זה יעבור, עוד דברים טובים לפנייך.. ובנתיים ככל שהזמן עובר זה רק נהיה קשה יותר. כל זיכרון קטן שנוסף קורע את הלב, כל חפץ שנותר מיותם מזכיר אותו, כל פיסה ממנו מכאיבה עוד יותר בידיעה שלא תהיה עוד כזו, כל דבר אחרון שקרה נשאר תלוי באויר: השיחה האחרונה, הסרט האחרון, החג האחרון, יום ההולדת האחרון ( 25- זה פייר? ), הבגד האחרון שקנינו, המסעדה האחרונה שהיינו, וכל אלה כמו תמונות תלויות, אותן, הזמן לא יוכל לרפא.....

למעלה