די ניסיתי הכל

די ניסיתי הכל

ניסיתי הכל דרך חברים דרך האינטרנט דרך הכרויות בפלאפון דרך ידידות דרך משפחה דרך מה לא והגעתי למסקנה אחת ויחידה שלא הלך ולא ילך ליעם בנות למה גורל אי אפשר להילחם בזה פשוט צריך ללכת עם זה וזה כבר יבוא בני המין השני גועל נפש במדינה הזאת פשוט גועל נפש מכל בחינה שלא תסתכלי כל אחת עם רשימת הדרישות שלה כאילו אני חייב לה משהו את מחפשת דוגמן לצילומים או מישהו שיאהב אותך כמו שהוא אז לכל הבנות יש לכן עוד הרבה אבל המון לגדול מבפנים מה לעשות לא רק אתן קטנות אלא גם המנטליות כאן מסריחה בטירוף וכן אני עושה הכללות כי כולם ככה ושאף אחד לא יגיד שלא ניסיתי ביייי אני אישית אין לי דרישות בשמים יופי חשבו אבל אופי גם לומדים להיסתדר עם האופי זה כל העניין וכן צריך להשתנות בקשר כמו שהוא רוצה שתשתני בשבילו זה מה שנקרא הדדיות הסכמה נכונות הכול למען הקשר לתרום ולתרום אז לכל הבנות שחושבות שהם יודעות הכל (אנחנו רציניות) איזה רציניות אני מעדיף בנות רוסיות או בנות שיש להן מנטליות שונה למה התשובה בגוף השאלה ותחשבו על זה
בשבילי אחי לא ישראלית אפריקאית עדיף​

מאו יין

New member
מצטרפת לרונן-../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עושה רושם שנפלת על הכי גרועות שיש בעולם.......

ידידי אני יכולה לסדר לך משהו

כרטיס בכיוון אחד לרוסיה שם תמצא את כל מבוקשת אבל לא יפה לבוא לפה לזרוק פצצה
שכל הבנות לא מפותחות לא גודלות לא רציניות לא ממולאות < מה אנחנו פלפל???> כי לדעתי יש המון גברים שהם תינוקות
ולא סתם ילדים אז מה??? אני צועקת ? אני צורחת? כותבת הודעות סרק בפורומים למיניהם??? לא
אני מתמודדת

למעלה