די נימאס לי

די נימאס לי

נימאס לי כל פעם לחזור לדיכי הזה נמאס לי לנעול את עצמי בחדר עם אביב גפן נימאס כל פעם לחכות שמשהו טוב יקרה שזה יעבור נימאס לי שהיא לא רוצה אותי נימאס לי לא לעשות כלום עם החיים שלי נימאס לי כל פעם להשלות את עצמי כאילו שהחיים שלי מעניינים נימאס לי להיות עוד אבן קטנה בכל העולם הזה נימאס לי .... נימאס ואין לי זין לשנות אולי איפה שהוא טוב לי ככה .... אולי אני מכור לדיכי נימאס לי שההורים שלי כל כך אוהבים אותי... זה רק ממשיך לי ת'חיים, החיים שאני לא רוצה רוצה את השקט .... השקט של הסוף ... כשהכל נגמר פשוט לעצום את העיניים ולנוח כמו אחרי יום עבודה מפרך רק שהפעם זה החיים המפרכים ...... רוצה את השקט!!!!!! למה הם אוהבים אותי כלכך?!?!?!?!? למה? למה הבת זונה לא רוצה אותי???????????? באחד מן הימים כבר לא יהיה את ההורים שאכפת להם.... ואז זה יגמר... כל המסע המפרך והמשעמם הזה

אני לא מבינה אותך

יש לך כל כך הרבה סיבות להיות מרוצה שמח ומעודד ובכל זאת אתה מעדיף את הדיכי לדעתי אתה מכור לו!!!! יש לך הורים שאוהבים (הרבה אנשים פה בפורום הזה בלבד יכולים לקנא בך) יש לך עבודה (גם בזה יכולים הרבה לקנא ...) ויש מצב שהחיים שלך באמת מענינים אבל אתה לא מוכן לקבל את זה אולי זו לא השליה עזוב אותך אביב גפן תחליף את הרקע תשנה את האוירה ותראה שיש לך הרבה דברים לשמוח בהם שולחת לך
לעידוד

תגובה

חשוב שההורים יאהבו אותך ואל תנסה למנוע זאת. שמור קשר טוב עם ההורים וידאגו לך. אני מצטער שהבחורה לא רוצה אותך אבל אם תאהב את חייך תהיה מאושר אתם ופחות תצטער כשלא אוהבים אותך. נסה לעשות בזמנך הפנוי דברים שאתה אוהב, וכשתצא תשתתף במסגרות שמענינות אותך ושם גם תלמד דברים חדשים וגם תכיר אנשים ותתידד אתם. פנה וזום שיחות עם אנשים. למד מקצוע שמענין ומתאים לך ואחר-כך תוכל לעבוד בו.

למיקה ואיתן

גם אני חושב שאביב גפן זמר לא טוב ואמן לא טוב ורצוי להקשיב לזמרים אחרים. למשל אני מאד אוהב את יהודית רביץ.

עזוב ת'בת זונה...

יש עוד מלא בנות-זונות אחרות....
תתחיל עם אחרות. אולי מישהי תאהב אותך הרבה הרבה מעבר למה שייחלת לו עם אותה בת-זונה שרצית... תעסיק את עצמך. תמצא עבודה. תחביבים. תתמסר למשהו שהוא לא שיעמום.

דברים מעניינים לא חסר

תחביבים לא חסר וגם לא חברים אבל אם שמים את זה על כף המאזניים עם השקט..... אני מעדיף אותו

aviy009

New member
אני לגמרי מבין אותך,

זה נורא מזכיר לי את עצמי ואת מה שהפסיכולוג שלי אמר לי לא מזמן, "תפסיק להיות נידון בחייך ותתחיל להיות אדון לחייך". אם "השקט" הזה זה מה שאתה חושב שאתה צריך כרגע צא וחפש אותו. תנסה לקחת שליטה על חייך, אם כל מה שמעניין אותך עכשיו זה השקט אז כנראה שאתה לא עושה באמת את מה שאתה רוצה, תיהיה נאמן לעצמך ולא לאחרים, גם אם יהיה לזה מחיר... תשאל את עצמך מה אתה רוצה לעצמך וצא ותשיג אותו. (אני מצטער אם זה נשמע כמו בלבולי מוח, זה חזק ממני)

ח ל ו ש ש

New member
וואי וואי

אתה נשמע לי מה זה בן אדם מיוחד.. צור קשר כשאתה רואה את ההודעה הזו...

princes15

New member
אוי מי גאד

נשמע כאילו אתה על סף התאבדות... בנאדם תשיג לעצמך חיים...כאילו שזה עוזר משו שאתה יושב פה ומתלונן על החיים האפסיים שלך...

איזה עידוד ...

האיש במשבר נוראי ואת מה שהיה לי לומר על זה רשמתי במייל אבל במקום לעודד ולתמוך זה נראה כאילו אתם זורעים מלח על הפצעים . מטרת הפורום הזה ובכלל היא לתמוך ולא ההפך .... אם אפשר לעודד אז למה לעשות בדיוק ההפך ????

kaya777

New member
אני כל כך מבינה אותך

ותן לי להגיד לך משהו זה טוב שההורים שלך אוהבים אותך כל כך, זה נותן לך את הכוח להישאר.. תחזיק בהם..תראה בהם כמצוף... אל תשקע בגלל אהבה של איזו אחת.. אם היא לא רוצה, היא כנראה לא שווה..וזה נכון תמשיך הלאה.. תמצא אחרות, תראה אנשים חדשים, דברים חדשים.. בעתיד יהיו לך המון דברים שלא חלמת עליהם.. זה כיף לצפות, כיף לעבוד בשביל משהו שיהיה בעתיד... החיים טובים, ויפים.. אז תצא מהדיכי..חבל.. תרגיש טוב ותשמור על עצמך..:)

למעלה