די נימאס לי

tiger

New member
די נימאס לי

נימאס לי ששוחטים לי כל שיר שפעם אהבתי.נימאס לי שהמעט תאים אפורים שנישארו לי הפכו לאחרונה יותר מיתמיד ללוח מטרה לחיצים המורעלים של כל קופי רייטר זב חוטם וכל פירסומאי יאפי שקם בבוקר בדירה היאפית שלו,ניכנס לאוטו היאפי שלו (וולבו או ג´יפ)מגיע למישרד המיוחצן שלו,ומתווח לי את האונה השמאלית.זהוא הפכנו לשפנים.איפה שפנים לפחות גומרים בסוף הניסוי,גואלים אותם מיסוריהם הקשים(הכולרות אבל זה לפורום אחר לזכויות בעלי חיים)בעוד אותנו רק ממשיכים ליסחוט עוד ועוד.בבית,ברדיו,בקולנוע,בנהיגה(שילטי חוצות)ולארונה באגרסיביות חולנית של שילטי חוצות שמאירים באור חזק יותר מאור השמש ביום או הירח והכוכבים בלילה לא משנה ,הכל מותר והעיקר שמוצר צריכה כל שהוא יבריק יותר מאורות הברקס של הרכבים מימול.הכל מותר והכל הולך ואין דבר שהוא נמוך מידי קדוש מידי נלוז מידי חצוף מידי להיפך כמה שיותר נמוך כמה שיותר הרבה כמה שיותר חזק.דיי,נימאס לי,אני רוצה את החיים שלי בחזרה.אני רוצה את השירים שלי שאהבתי בחזרה,את הזיכרונות שלי את הרגעים היפים שלי את החברות שלי.את המוח שלי בקיצור אני מעוניין לקבל בחזרה ממישרדי הפירסום שעושה רושם שחושבים שכל מה ומי שאנחנו זה לקוחות פוטנציאלים למוצר צריכה הבא שהם צריכים לימקור ולא משנה אם זה יהלומי דמים או חלב אם של נסטלה.נימאס לי שכל קופי רייטר במישרד פיטום חושב שהתאים האפורים באונה השמאלית שלי שיכים לאבא שלו."איזה להיט שנות השמונים נידפוק להם היום"אני יכול לישמוע את הפיטומאי שואל את הקופי שלו.לפחות בבית אני יכול לזפזפ בפירסומות ולא,לא בישביל לרוץ וליקנות פפסי אלה בישביל להציל עוד כמה תאים אפורים מהשיניים של אלילי הפירסומות.אבל בקולנוע את קשור למושב וגם מאחורי ההגה ברחובות אני לא חופשי ליבחור וכל יום כל שעה אני מאבד עוד ועוד שטחים שניכבשים ע"י צבא של סוחרים צמא לכסף שלי שכל מה שמעניין אותם זה לימכור ולימכור ולימכור לא משנה מה העיקר שזה יכניס להם עוד כסף. כסף שלי.אבל זה כבר לא הכסף זה שטיפת המוח.די כבר,יצא לי מכל החורים אני לא "רוצה להישתתף בניסוי" ניצחתם.עוד מעט לא ישאר לכם שיר אחד שאתם אוהבים או שאהבתם שלא יזכיר לכם במבה או פיאט .גם אז תמשיכו לשדרג פירסומות?אני חושב שהשידרוג צריך ללכת מהגרוע והמזעזע אל הגרוע והמזעזע ביותר,פירסומת טובה בישבילי זה פירסומת שהפירסומאי פשט את הרגל ביגללה או כזו שאפשר להיתעלם מימנה בלי לעשות תאונה ובלי לאבד חלקים מהמוח או מהשירים שאהבת או מהחיים שהיו לך ליפני שאת העולם כבשו יאפים עם ריח רע מהפה .לדעתי כמובן. מה שנישאר מימנה לפחות אחרי כל השטיפות מוח האלה. t

למעלה