די נימאס לי כבר

TribelFix

New member
די נימאס לי כבר

אני יוצר מוסיקה אלקטרונית (דארק , פול און ) אבל הסאונד שיוצא לי מאוסס מה לעשות בבקשה תעזרו לי ויש לי עוד כמה שאלות האים יש איזה VST שעושה קולות יענו של אנשים והאים אתם יכולים להביא לי שם של VST שעושה קולות של דארק בסיגנון של CPU AZAX SYDROM זה מאוד יעזור לי תודה מיראש !!!!!!!

dmt4me

New member
כנס>

תלמד קצת סינטזה,זה יפתח לך דרכים רבות ביצירה ,ודע לך שלא צריך תמיד לחפש ויאסטי חדשים כדי "לחדש" את הסאונד שלך- לפעמים אתה יכול להוסיף איזשהוא אפקט על סאונד "שטחנת" כבר והופ הוא ישמע שונה..

TribelFix

New member
תודה רבה אח שלי אבל תסביר לי

חח מה זה סינטזה ???? ויש לי כרטיס קול של המחשב עצמו זה קשור (שקניתי תמחשב )? יענו הבאס לין הקיק והכול אני רוצה יענו סאונד אתה יודע כמו של טראק אמיתי ! איך אפשר ךעשות דבר כזה השמח עם תעזור לי בזה ! תודה מיראש !@

dmt4me

New member
כנס

סינטזה - מלשון סינטיסייזר,מילה פשוטה..אך מורכבת. בעקרון סינטזה פרושה להרכיב את הצליל,נניח שיש לך סוג של סינטי (VST)ובו יש אפשרות לטפל בצליל בעזרת מצבים מסוימים כמו OSC ,FILTER,MODULATIONשנמצאים בסינטיסייזר עצמו. והחלפת סאונדים במכשיר תראה לך את השינויים שמתבצעים במצבים האלה,כמובן שאתה צריך גם לדעת מה זה ENVELOPE שזה אחד הדברים החשובים בסינטזה ובכלל בסאונד. תראה,אני לא הולך לתת לך הרצאה על סאונד אבל אלה דברים מאוד חשובים ובסיסיים שבלעדיהם אתה פשוט לא תתקדם מבחינת סאונד ואיכות. לדעתי רק הזמן עושה את שלו(אם יש לך בסיס טוב כמובן)וזה יכול לקחת שנים. קח את עצמך בידיים ותתחיל לחקור למה כל מכשיר ומכשיר לעומק,בהצלחה!

TribelFix

New member
אז אתה מיתכוון שאני

תריך ליקנות איזה שהו מכשיר מיוחד בישביל שהסאונד שלי יהיה טוב או שזה כבר נימצא בקיובס ויוצאים לי דברים יפיםם אבל בלי איכותת זה פשוט הבעיה שלי חשבתי שכרטיס קול יפתור הכול אבל הינה אתה בתור אחד שמבין הסביר לי דבר אחר לגמרי תודה רבה לך @

dmt4me

New member
כנס>>

אני מאוד ממליץ לך לעבוד עם כרטיס קול לפחות(ומוניטורים אם יש לך כסף)זה מוסיף המון. אבל חוצמזה? אתה לא צריך לקנות שום מכשיר לשפר את הסאונד,אני עבדתי המון זמן עם כרטיס מעפן ורמקולים רגילים ,עד שהגעתי למה שיש לי היום, לקח המוןזמן וכסף. ועוד משהו חשוב ומרכזי מה שישפר את הסאונד הוא אתה..אבל בכדי למקצע את העסק-השורה התחתונה היא: האוזן שלך,הידע+שליטה,כ.קול,ומוניטורים. *טיפ:ממליץ מאוד לעבוד עם חבילת Tc Works Native Bundle

TribelFix

New member
אחלה בן אדם

חסר אנשים כמוך בעולם חח תודה רבה ומוניטורים אני בדרך ליקנות כרטיס קול זה עדין לא כול כך מיסתדר לי להוציא איזה 2000 שקל על כרטיס אבל לאט לאט ! נ.ב החבילה מאיפה אני מביא אותה קונה משהו עם יש לך אתר אני ישמח לקבל

dmt4me

New member
לא צריך להגזים..

לדעתי תשקיע בכרטיס ואחכ יבואו המוניטורים,ומי אמר שאתה צריך להשקיע בכרטיס 2000 שקל? יש כרטיסים הרבה יותר זולים שתומכים באסיו,לך לחלילית או לכלי זמר ותבדוק,ובקשר לחבילה גם אותה אתה יכול לקנות שם.

TribelFix

New member
ואללה קטלני ולא הגזמתי ! חח

ויש לך אולי איזה אתר לכרטיסי קול אמרו לי סקופ הום זה בישבילי ! אבל צריך ליראות כמה זה עולה וכל זה עם יש לך אתר השמח לקבל !

HeavenlyB

New member
סקופ זה כרטיס יחסית יקר

מה שטוב בו הוא שהוא מוסיף עוד כוח עיבוד, לכלים שבאים איתו, במקום שהמעבד יעבוד קשה. הכרטיס קול לא משפיע על הסאונד, אם כל מה שאתה עובד עליו הוא בתוך המחשב. אבל הוא כן עוזר לך לשמוע יותר טוב את החומר שיש לך, ולהקליט כלים חיצוניים באיכות טובה יותר. בנוסף, תמיכה ב-ASIO תתן לך לייטנסי יותר נמוך, שזה עוזר אם אתה מנגן עם מקלדת שליטה.

TribelFix

New member
כן גבר תודה

אני מיצטער על השיגוע אבל נכון לעכשיו אני יוצר והכול טוב ויפה אבל כמו שאמרתי בהתחלה למה זה לא נישמע באיכות כמו של כול שאר האומנים יענו לדוגמא : SUB6?איך הם עושים סאונד כזה וחח אינפקטד זה כבר עולם אחר חחחח

Domnastic

New member
מז"א "איך הם עושים סאונד כזה?"

לאיזה סאונד, תיהיה יותר ספציפי. בלאט.

dmt4me

New member
חבר יקר..

אתה שוכח שטראק משוחרר עובר מאסטרינג,אתה רוצה להגיע לסאונד מושלם וזה יפה..זה מה שכולם רוצים. שב בבית טוב טוב על התחת ותשרוף שעות על התוכנה,אחכ מה שתוציא יעבור עיבוד באולפן וגם אתה לא תכיר את הקטע שייצרת אחרי שהוא יעובד..הבנת?בהצלחה!

למעלה