די מפתיע... *ספוילר*

ish19

New member
די מפתיע... *ספוילר*

דפדפתי לי להנאתי בין דפיו של הספר השני ופתאום צדו את עיני השורות הבאות, שהשאירו אותי בהלם: "התחזקתי עוד ועוד, ניזון מהפחדים העמוקים ביותר שלה, מסודותיה האפלים ביותר. צברתי עוצמה, עד שהייתי הרבה יותר חזק מהעלמה וויזלי הקטנה. מספיק חזק כדי להתחיל להזין את העלמה וויזלי במספר קטן של סודות משלי, להתחיל לשפוך לתוכה בחזרה חלק מהנפש שלי..." (חדר הסודות עמ` 320) אז מה אתם אומרים? וולדמורט עשה את ג`יני הורקרוקס...?

3SEP

New member
../images/Emo58.gif

הוא לא רצח אף אחד בספר השני (שידוע לנו) אז לכן הוא לא יכול לעשות הורקרקס

the ror

New member
../images/Emo58.gif

במובן מסויים ההורקרוקס ניסה להשתלט עליהה אבל כמו שכבר נאמר הוא לא ניסה ליצור מגיני הורקרוקס אלא רק להשתלט עליהה...

לא../images/Emo58.gif

לא לא לא לא לא לא. שום יצור חי חוץ מנג'ני אולי לא יכול להיות הרוקרוקס כי זה לא בטוח מספיק, ובטח שלא האויב, שכדי לחסל אותו אתה צריך לפגוע בעצמך. הוא בסך הכל ניסה לחזור דרכה

Artoo Detoo

New member
יכול להיות משהו דומה../images/Emo58.gif

שרידל עשה את ג'יני הורקרוקס, ושמשפחת וויזלי היא צאצאית של גודריק גריפינדור, מה שאומר שג'יני זה כאילו החפץ ששייך לגריפינדור. די מפתיע שמשפחה שלמה הולכת אך ורק לבית גריפינדור כבר דורות רבים ללא יוצא מהכלל, לא?

אנחנו יודעים ../images/Emo58.gif ../images/Emo222.gif../images/Emo210.gif

שהמשפחה הזאת מאוד דומה גם באופי (פרד וג'ורג הם השכנים ממול [הספר החמישי]) וגם במראה החיצוני. אבל כמו שכתבו קודם טום לא יכול היה ליצור מג'יני הורקרוקס כי הוא לא הרג אף אחד שידוע לנו בספר השני ואם הוא היה הורג היינו יודעים. הסיבה השנייה היא שהיומן ש'כישף' את ג'יני הוא הורקרוקס בעצמו.

Artoo Detoo

New member
../images/Emo58.gif

יכול להיות שהוא לא ניצל רצח של אנשים קודמים,

זה בלתי אפשרי ../images/Emo58.gif../images/Emo222.gif../images/Emo210.gif

אם הבנתי מה שכתבת אז זה בלתי אפשרי לרצוח משהו בינואר וליצור הורקרוקס במרץ צריכים ליצור הורקרוקס ברגע הראשון שאחרי הרצח לפי מה שאני הבנתי מהספר

נ ר ו ש

New member
האמת - זה יכול להיות ממש סוף טוב,

טראגי כזה

KillER SmiLEY

New member
לא.(עלול להכיל../images/Emo58.gif)../images/Emo210.gif

ג'יני היא לא הורקרוקס. היומן הוא ההורקרוקס. וג'יני קראה אותו. אז ההוקרוקס ניסה להשתלט עליה. נראה לי.

bar bergman

New member
לא נראה לי../images/Emo58.gif

כבר כתבתי פה תשובה להודעה הזו קודם אבל שכחתי ספוילר.. בקיצור זה לא יכול להיות בגלל שוולדמורט שהיה בתוך היומן שהשתלט על ג'יני הוא בעצמו הורקרוקס ולכן זה לא הגיוני שהורקרוקס ייצור הורקרוקס.. לדעתי לפחות.. אבל נצטרך לחכות לשביעי ונדע חח=] וד"א אני חדשה אני קוראת פה כבר כמה חודשים ולא מגיבה אבל ממש הייתי חייבת להגיב להודעה הזו.. אז קוראים לי בר ואני מבית יצחק.. ומקווה להשתלב פה=]

gdisrael

New member
אבל אולי לא יצר ../images/Emo58.gif

אולי ההורקרוקס שהיה ביומן "עבר" לג'יני" .. ברגע שהוא הושמד... אולי גם בגלל זה וולדמורט, שידע על הרס היומן, לא רצה לעשות אחד במקומו. (הזה שהוא עשה מפרנק זה במקום הזה של הרצח של הארי, שלא התבצע אף פעם) אבל זאת רק אפשרות, אני לא באמת מאמין בזה כל כך - אבל אם כבר אתם מדברים, זה נשמע הכי הגיוני !

לא הגיוני ../images/Emo58.gif../images/Emo222.gif../images/Emo210.gif

הורקרוקס הוא קסם אפל ולא ''עובר'' ככה סתם ממשהו למשהו או ממישהו למישהו וטום (=וולדמורט [יותר קצר לכתוב]) נהרס כשהארי הרס את היומן ולא היה יכול להעביר את ההורקרוקס לג'יני אם זה אפשרי בכלל

Obi Dan Kenobi

New member
בדיוק כמו קווירל.. ../images/Emo58.gif ../images/Emo203.gif

גם ההורקרקס השביעי [הגוף החדש של וולדמורט] השתלט על בן אדם - קווירל. רק שעם קווירל, לא היה מקרה של התנגדות. זה היה הכבוד של קווירל להתחלק בגוף עם הקוסם הגדול ביותר בעולם. עם ג'יני, זה היה שונה - הוא ניסה וולדמורט אכן היה מצליח להשתלט עליה, אני מניח שגם לה היה מופיע וולדמורט בצד האחורי של הראש.

black robe

New member
כבר העלו את זה פעם../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

וולדמורט לא עשה מג'יני הורקרוקס. הוא רק השתלט עליה עם ההורקרקוס שלו (היומן). הכוונה שלו ב"שפכתי חלק מהנשמה שלי לתוכה" זה שהוא השתלט עליה כלכך עד שהיא חשפה את כל הסודות שלה בפניו, ואיפשרה לו להשתלט עליה, להגיד לה לפתוח את חדר הסודות, לכתוב את הכתובות על הקיר, להרוג את כל התרנגולות וכו'...

אףפעם

New member
*ספוילרים*

היומן הוא הורוסקורס והדבר שרידל הרג כדאי להפוך את היומן להורוסקרוס הוא מירטיל המיילית לכן ג'יני לא הורוסקרוס היומן הוא הורוסקרוס ג'יני לא.

meital f

New member
../images/Emo58.gif לא הגיוני

לא היה שם רציחות והורקרוקס אפשר ליצור רק אם רוצחים מישהו

למעלה