די מספיק

מאוכזב78

New member
די מספיק

כואב לי, פשוט כואב, שום כאב פיזי לא ישתווה לכאב הזה, כואב לי נפשית, הראש לא מפסיק לעבוד, והמחשבות מכאיבות. אני מרגיש הכי פראייר בעולם, הכי בודד והכי הכי אני מרגיש פגוע. השבוע פגעתי בחברה הכי טובה שלי, ביקשתי סליחה ולאחר כמה משחקים של כבוד נאמר שסלחתי, באמת שלא התכוונתי, באמת שלא רציתי לפגוע, רגע אחד של טיפשות ומחקתי שנים של חברות טובה. אפילו שאמרה שסלחה לי, הרגשתי רע, כי באמת לא התכוונתי. הראש, לא נותן מנוחה, ואז הגיע הסופ"ש. שני האחים שלי נשואים, כל הגעה של לבית ההורים מתקבלים כאילו איזה אח"מ מגיע. ואני? אני זה רגיל, אפילו לא צריך להיות בבית שאני מגיע, הרי אני יכול לחכות. סופ"ש, ואפילו לא טלפון אחד, יחיד שיראה שלמישהו איכפת, אחי מבטיח להורים משהו, לא מקיים, אז ממלא המקום צריך להתייצב, בלי ברירות. הראש, דפוק, מלא במחשבות, מריץ לי זכרונות ומעלה את רמת הבדידות. אין לי כבר כח, אין לי כבר רצון, די אני בן אדם, תחזירו לי קצת ממה שאתם לוקחים, קצת להראות שאיכפת.

לפעמים...

לפעמים היקרים לנו לא שמים לב כמה הם פוגעים בנו ולא מבינים את זה. בתור אחת שקנאה רבות באחותה במשך שנים רבות וההורים לא הבינו את זה וזה רק פגע בי בסופו של דבר, עדיף לשתף את היקרים לליבנו במה שמרגישים ולנסות לפתור את זה ביחד. לא בצורה של האשמה אלא בצורה שזאת ההרגשה שאני מקבל ממכם והייתי שמח לו היה משתנה... מה דעתך? נ.ב. שמחה לראותך פה שוב

מאוכזב78

New member
נחרץ מתמיד

תודה על התגובה ועל הסיומת. דעתי במקרה הזה שונה קצת, אני מאוד נחרץ בנושא הזה, אני לא צריך לבקש או לצפות שמישהו יעשה בשבילי משהו, אדם שרוצה יעשה. אני לא אבוא ואבקש עזרה, אלא אצפה שאחד מאלה שאיכפת להם, יתן כתף. לא כולם פעם אותו אדם, ולא מתוך איזו חובה, אלא כי אלה יחסים בין בני אדם. עזרתי בחיי ללא מעט, לא ביקשתי חזרה דבר, אבל כן, אם מעולם לא עזרו לי בחזרה, זאת כפיות טובה. אותו דבר גם בנושא הזה, מי שמכיר אותי, ישים לב שפגע בי, מי שלא, לא מכיר אותי. לא צריך להיות גאון הדור, רואים את זה מיד ובקלות. לשתף, כן, אני משתף, אבל יש דברים שפשוט השיתוף שלהם הוא עלבון. אחד מבני משפחתי, קיבל מאחר, נקרא לזה הטבה, לקח אותה כמובן מאליו, ועכשיו כאשר הוא נדרש לתת משהו קטן בהרבה הוא עושה מזה סיפור כאילו כולם מנצלים אותו, כולם נגדו וכולם לא מתחשבים בו, ההתנהגות הזאת, מדהימה אותי, לעולם לא אתן לו דבר יותר, כי הוא לא יודע להחזיר, לא מעריך את מה שנותנים לו, ולא יודע לתת מעט בחזרה, פשוט אדם שאם הייתי פוגש מבלי שיהיה משפחה, לעולם לא הייתי הופך לחבר שלו, קשה להגיד את זה אבל זאת המציאות.

למעלה