די לתמונות!!!

giladt12

New member
די לתמונות!!!

כאחד שנכנס קבוע לפורום די נמאס מהתופעה שכל כמה רוכבים שטיילו בשבת מרוקנים את הכרטיס של המצלמה לתוך הפורום.אני בטוח שזו לא מטרת הפורום. אשמח שישתפו אותי בחוויות מהמסלול ואף לראות תמונה שווה להתרשמות, אבל לא יעלה על הדעת שכל צעד מהטיול יעלה בפורום.אני בטוח שהיחידים שנהנים מהתמונות הם אותם רוכבים שטיילו יחד ,ובשביל זה יש המצאות נהדרות כמו מייל למשל. ולכן אני אומר-די לתמונות!!! אשמח לקבל "חיזוק" מיתר חברי הפורום. תודה!

aabramovich

New member
די לקטנוניות!!!

מה הבעיה? לא רוצה להסתכל? אל. תמשיך הלאה. יש עוד שירשורים. טיול של 15 איש. אי אפשר להראות? נופים? אנשים? כן, אפשר אולי לבקש תמונות אחרות, יותר טובות. אבל בין זה לבין "די לתמונות" המרחק גדול. ולסיכום - ירצו יאכלו, לא ירצו לא יאכלו. שבוע טוב
עזריאל

shiri 80

New member
אתה לא הבנת הוא התכוון

די לתמונות של הטיולים ובטח התכוון למה שאין בציון של מה שיש את יאנק אתם כבר לא מראים _כנראה הבנתם שהשורות הלבנות על האדידס זה לא תפירה מיוחדת של דריי פיט ) באסו כנראה עוד בהיי מהג'ירו וגם אותו אתם כבר לא מראים אבל הפסקתם גם לשים את התמונה של אחות של .. ולזה הוא מתגעגע רגע? כם היא הייתה המרפאה של פואנטס?

ובכלל, תפסיקו לדבר על אופניים

כל הזמן. מה זה השטויות האלה, אופנים בפורום אופניים, תמונות מטיולים, שרשורי TDF למיניהם!?!? רוצים לדבר על אופניים, תיפגשו באישון לילה בצומת נחשון, תחליפו חוויות לבד, רק אל תזהמו את פורום אופניים בשטויות שקשורות לאופניים. והרי המלצה להמצאה נהדרת לא פחות - Scroll down. אפילו המציאו גלגל על העכבר בשביל זה. מאביק סיריום ES אם אני לא טועה.

../images/Emo45.gifהמצטלמים הכפייתיים...קצת נמאס

וקצת ילדותי, אבל אם זה מה שעושה להם את זה - לבריאות! אפשר פשוט לא להסתכל...

bike3

New member
דוגמאות לתמונות מיותרות:

הרכיבה לחרמון היתה ממש לא נעימה, הדבר האחרון שאני רוצה זה תמונות כדי לזכור את זה.

bike3

New member
במקומך הייתי שותק ../images/Emo191.gif

באנגליה היו מרביצים לך על זה.

aabramovich

New member
זה תמונות מחדר ההלבשה../images/Emo3.gif

ושכוווווווווווווווולם יגידו יפה תודה שהדלת האחורית פתוחה
עזריאל

עכשיו עברת כל גבול

מילא אופנים בפורום אופנים, עם זה עוד אפשר לחיות... אבל מצלמות?!?!? ועוד יפניות?!?!? איייייכס...

למעלה