די לשריונים!!! לאאאאא

cnogl

New member
די לשריונים!!! לאאאאא

עם כל הכבוד להנהלת מרצ ויוסי שריד אבינו הרוחני שבשמיים, די! יש לשריין מקומות לחברי מפלגה על פי סקטור מגזרי, ויש לשריין מקומות מסיבות פופוליסטיות לאנשים שהקשר ביניהם ובין מרצ מקרי בהחלט. צר לי על הנכים, אני משתתף במאבקם, אבי נכה ואחי נכה, עם זאת למה לעזאזל יסביר לי מר יוסי שריד מרצ צריכה לשריין מקום לדובר נציג הנכים? מה לו ולמרצ לכל הרוחות והשדים? מה? מה? מה? גם למפלגה הזו כבר אין אידיולוגיה? כל מי שמביא קולות בא למסיבה? כנ"ל לגבי חבר הכנסת ברונפמן, ממתי האדון הזה ידוע בערכיו ההומניסטיים, בשאיפתו הבלתי מתפשרת לשלום, לשוויון? ממממממתתתתייי? מאז שהוא רוצה להבחר לכנסת על חשבון מרצ? לאאאא לשריונים!!!!!!! לא

Roobie

New member
רומן ברונפמן

דוקא כן ידוע בשאיפתו לשלום, והוא נואם קבוע כמעט בכל עצרת שמאל ציונית.

א.א.אפל

New member
באופן כללי אני מסכים איתך.

ובאשר לרומן ברונפמן- הוא ואלכס צינקר, חברו הרואה ואינו נראה לסיעת "הבחירה הדמוקרטית" פרשו מ"ישראל בעלייה" בשל דיעותיה הימניות. רומן הוא הח"כ היהודי היחיד שהתבטא בעד הסרבנות, בעצרת ברחבת מוזיאון ת"א בפברואר (18/2 נראה לי, אני לא בטוח) לא ידוע לי אם המקום ה-6 וה-12 שוריינו לרומן וליואב או שהם שוריינו לאותם אנשים כנציגי סקטורים (לדוגמה, נציג העולים) אני בטוח שמרצ ימצאו דרך להפוך את המהלך ל"כשר אבל מסריח"- לדוגמה לשריין את המקומות האלו לנציגי סקטורים ולא לאנשים מסויימים. מעניין אותי איך הנהלת מרצ מאשרת את הדברים האלה.

../images/Emo32.gif הוא אינו תומך הסרבנות היחידי!

ברונפמן אמנם הצהיר שהוא תומך בסרבנות מכל סוג, אך הרבה לפניו עשו זאת חברי-כנסת מחד"ש... עיסאם מח´ול, לדוגמה, אמר ש"פרופיל 21 הוא תעודת הוקרה". כן כן.

אפרת*

New member
ואם כבר אז כבר...

גם תמר ג´זנסקי תומכת בפומבי בסרבנות.. היא אפילו טרחה לבקר בסוכה שהקימו חברי מכתב השמינסטים..

כמה דברים...

יואב קריים הוא חבר באגודה לזכויות האזרח והאדם ופעיל חברתי ענף מאוד - מבחינת עמדותיו הוא קרוב מאוד למרצ וכבר זמן רב אני סבור שהוא צריך להיות בשורותיה. למעשה אפילו שאלתי אותו לגבי זה יומיים לפני שהוא עשה את ההחלטה - אז הוא אמר שזה בעייתי ולא ברור לו. לגבי ברונפמן - מרצ והבחירה הדמוקרטית בחרו להתאחד, כשמפלגות בוחרות להתאחד מקובל וראוי כי ישוריין מקומם של מועמדי המפלגה הקטנה משום שכאשר הם חוברים למפלגה הגדולה, אין להם את אותם כמות תומכים ולמעשה אפילו לא מספיק זמן לצבור תמיכה בתוך המפלגה. אני גם מאוד אמבוויולנטי בדעתי לגבי השריונים, אני חושב שבסופו של דבר זה יהיה לטובה ותהיה לנו רשימה מכובדת למדי לכנסת.

למעלה