די לריב על שטויות

די לריב על שטויות

אתמול ראינו סרט אצלי בבית..נגמר בחצות. רצתה לנוח כמה דקות לפני שאני מחזיר אותה לביתה,,,בסדר ממוש, תנוחי אני פה, שאלה אם אפשר שעה, עניתי שיש מצב שאני ירדם ואז לא נקום. העניין התחיל בחיבוק ונשיקה והפך להתחרמנות קלה ולפתע עצרה ואמרה: לזה יש לך כח..עכשיו לא תירדם?..התעצבנה קמתי, לקחתי אותה הביתה,,בדרך שאלה מה אתה חושב שאני? עניתי חברה שלי יצאה מהרכב רותחת מכעס.. אז היה לי חשק ולא רציתי להשאר לבד כשהיא תרדם...הייתי נרדם עד הבוקר.. באמת היה פה מקום לכעס ועצבים? לא דיברנו עד עכשיו,,כואב לי, אני אוהב אותה יותר מכל דבר אחר. מה עושים..

שתרתח עד מחר-

אם היא רוצה, יש לי ספר ביולוגיה מצויין, "בגרוי מיני הגוף משחרר כמות גבוהה של אנדרנלין לגוף..." לא צריך להמשיך. במילים אחרות: "יאללה יאללה..."

SimplyMe1

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם בעלה של יונה אליאן../images/Emo13.gif

ויכולהיות שהיא הייתה במחזור וסתם עצבנית בגלל זה:). אני אומרת שאל תיקח ללב,מקסימום דבר איתה היום ושאל אותה על מה התעצבנה(כי ממה שאתה תארת אין סיבה וחצי סיבה להתעצבן).. ו"יאללה יאללה" לא הכי במקום כי זה גם סוג של "לכי חפשי מי ינענע אותך"-ולפי מה שהבנתי הוא לא ממש רוצה לנפנף אותה. ונשים...לך תבין

עוד פעם???

עוד פעם הקטע עם המחזור ??? למה אנחנו לא יכולות לכעוס סתם ??? זה כאילו אם אנחנו לא במחזור אנחנו לא עצבניות?? ואם אנחנו במחזור אנחנו חייבות להיות עצבניות ?..אז זהו שלא !!! ולא יודעת מה הבעיות שלה אולי היא סתם עצבנית...עזוב ..בקטנה ..דבר איתה תנסה להבין למה ..לא עשית שומדבר לא בסדר ..אל תדאג ..

SimplyMe1

New member
האמת היא שאף פעם לא אהבתי במיות

גם לא שעועיות. ואני בת.נעים מאוד. ואני גם חושבת שאולי הבחורה הייתה במחזור והתעצבנה עליו.כי חוצמזה הוא לא תיאר משהו רע שהוא עשה. נו.מה לעשות?!-זה יעבור לה. מתישהו. אני בטוחה.

מיטללל

New member
האמת

אני יכולה להבין אותה... לא בטוח שאני הייתי מגיבה כמוהה. תלוי במצח הרוח שלי, תלוי בתדירות שמה שכתבת קורה.. מה קורה אתכם עכשיו? אל תנתק לנתק להימשך . תתקשר אליה:)

SimplyMe1

New member
לדעתי הוא צריך לחכות לטלפון ממנה..

אנלא יודעת עד כמה זה רלוונטי לחכות שהיא תתקשר,אבל לדעתי היא צריכה להתקשר..הוא לא עשה שום דבר רע. והיא..היא לא שלטה על העצבים שלה.

Anna Karenina

New member
מממ....

אולי עבר עליה משהו, בלי שום קשר אליך. לפעמים גם סתם ריב עם ההורים/אחים/כלבים יכולה להרגיז, והעצבים יכולים להופיע במן "פרץ" שכזה. אני מציעה שתנסה לדבר איתה, בעדינות..לשאול מה קרה, לנסות להבין, ו..בדיוק כמו שאמרת פה - תסביר לה שאתה אוהב אותה, ולא התכוונת לפגוע בה, וכו'.

ilana4ka

New member
אמממ

קודם כל, מה זה הקטע הזה עם המחזור באמת?? מה קשור?! כשאני במחזור אני בכלל לא עצבנית אז די כבר עם כל הבולשיט הזה, זה נטחן כבר מכל הכיוונים. ולגבי הדילמה של הבחוריקו-אני באמת לא יודעת מה הייתה הסיבה לתגובה[הקיצונית] שלה, אבל אני מאמינה שזה משהו חולף. תרים אליה טלפון[כן, אתה, לא היא. אין מה לעשות בנות במצבים כאלה יכולות להיות מאד קשוחות. אם היא חושבת שהיא צודקת אני לא ממש בטוחה שיש מצב שהיא תנסה לתקן את המצב בעצמה..], ותלבנו את העניינים. אני בטוחה שתשלימו והכל יהיה בסדר. בהצלחה.

לדעתי

לא משנה מה גרם לזה, זה היה דבר די מגעיל לעשות, והיא באמת לא שלטה על עצמה, לדעתי תחכה טיפה... אם היא לא מתקשרת סימן שהיא פשוט לא הבינה שזה אשמתה, אבל אל תחכה יותר מדי חכה יומיים שלושה.. אז תתקשר ואם היא לא הבינה שזה אשמתה תגרום לה להבין תסביר לה מה סה"כ התכוונת כי מנסיון יש בעיה בהבנה לפעמים ודברים קטנים כאלה עלולים ממש לעצבן תלוי את מי כמובן, אבל.... כנראה שהיא מאלה שיתעצבנו תסביר לה שהיא הגזימה אבל אל תתקיף אותה בקשר לזה... כי אם היא לא מבינה, אז היא עוד כועסת עליך, אם תכעס עליה חזרה...לא ייצא מזה ועלול לההרס ביניכם אז- חבל!

טוב..אז דיברנו ו..

הסברתי את שלי והיא את שלה. אמרה שהתגובה שלי גרועה יותר מעצם המעשה. כלומר זה שלא יצאתי מהרכב כדי לעצור אותה מלהכנס לבית נתתי לה ללכת לישון עצבנית.. בגלל שאני הגבר במערכת יחסים הזו אני צריך להתייחס להכל???? אני צריך לבוא אליה כדי להתפייס? עכשיו הכל בסדר

black side

New member
בעיה שלה

נראה לי שהיא קצת חסרת ביטחון בנוגע לאיך שאתה מרגיש כלפיה, או שפשוט יש לה צפיות מסוימות ממך שאתה לא ממש אותם חששות שלה- שתתמודד איתם בעצמה, שלא תוציא את זה עליך

Wild elf

New member
אתה אמור לדעת את זה

נשים מנוגע, גברים ממאדים(לא, לא קראתי את הספר, אבל ביטוי נכון). אין מצב שנבין אותן מתישהו. לדעתי לא היה שם שום מקום לעצבים, גם אני כשאני לא עושה כלום אני נרדם, ואילו כשיש מה לעשות, במיוחד סקס, אני תמיד מוכן:) על מה להתעצבן? על זה שיש לך כוח לאהוב אותה, אבל משעמם לך לא לעשות כלום? חוץ מזה, תשאל אותה מה היא הייתה אומרת אם היית אומר שאין לך כוח להתמזמז איתה...

SimplyMe1

New member
אני מחזיקה באלרגיה לטעויות כתיב.

אם כבר אז: נשים מנוגה ,גברים ממאדים. לתשומת ליבו של המשורר.

Anna Karenina

New member
הא, הקדמת אותי...

גם אני סובלת מרגישות חמורה לשגיאות כתיב. לפחות יש עוד אחת איתי...

SimplyMe1

New member
מצמרר,הא?

אותי מאוד. יכולהיות שהוא טעה כי המקש ע' הוא ליד ה',אבל בכול זאת:זה מעצבן! יש לי רגישות גם לאנשים שמנסים להכניס ביטויים בשפת היומיום שלהם,כשאין להם מושג(או חצי מושג)מה פירושם של הדברים.

jessy19

New member
מצד אחד ... מצד שני...

מצד אחד אפשר להבין אותה, כי היא ראתה שמצד אחד אתה אומר שאולי תירדם ופתאום כשמשהו התחיל לקרות בינכם התעוררת לתחייה (ככה זה כנראה מבחינתה). מצד שני אפשר להבין אותך כי אתה לא מבין על מה העצבים וסה"כ לא עשית שום דבר רע. בקיצור, הכל היה חוסר הבנה לדעתי ועלייך לטלפן אליה ולהסביר לה שהכל היה אי הבנה ואין על מה להתעצבן.

למעלה