די לספיילר !!!!!!! מספיק !! :'(

HyperNovA

New member
די לספיילר !!!!!!! מספיק !! :'(

אני ממש עצבני... בשרשור האחרון היו עשרים אלף ספויילרים לאנטרפרייז ואף אחד לא פצה פיו !!! אני ידעתי שיש משהו עם איזה גזע שקוראים לו קסינדי אבל אל ידעתי בדיוק מה... ועכשיו הרסו לי את כל הציפייה... ובכלל גיליתי להפתעתי שחלה תפנית של 180 מעלות בסידרה ! דרך אגב אני בפרק עם הבורג עכשיו... כששמו פה ספויילרים לנמסיס היה רעש ובלאגן, אז עם כל הכבוד נא לשים
לפני כל הודעה כזאת... אחרת אני... אני... אני אכריח אותכם לצפות בפרקים של ה ANIMATED SERIES !! הא !

Sefy

New member
אין לי בעיה עם זה, רוצה להצטרף ?

חסר לי רק פרק אחד נוסף כדי שיהיה לי את כל הסדרה המצוירת!

HyperNovA

New member
זה גרוע ועלוב !

לא חשבתי שאני אגיד את זה פעם על סידרת טרק אבל זה ככה ! ראיתי 2 פרקים של זה וכמעט בכיתי מרוב שעמום... זה פתטי ! ודרך אגב למה החליפו את צ'כוב בחייזר המכוער הזה ?!?! או שזה היה סולו... :-S

Sefy

New member
אני אהבתי!

לא היה להם כסף להביא את כל השחקנים לדיבוב, מה גם לפי האנציקלופדיה, צ'קוב כביכול הלך לעשות את הקורס של קציני ביטחון, וזה למה בסרט הראשון הוא כבר קצין ביטחון על האנטרפרייז, אז נה

בצל אל

New member
זה פשוט מאוד

צ'כוב בדיוק גויס לחיל הטלפורטים, וחוקת הטלפרינטים קובעת שלא יישחק אף טלפרומטר על אותו גשר עם וולקני (משהו בנוגע להגיון הוולקני המוזר הזה שמונע קריאת מחשבות בצורה נוחה - מלחמות של שנים).

seti2

New member
אני לא מבין למה אתם יורדים על...

המצוירת, אתם משווים אותה לשאר הסדרות כשמדובר בסדרה מצויירת בת 20 דקות שמיועדת לילדים! אני לא חושב שצריך לצפות ממנה להיות באותה רמה של שאר הסדרות

n i v1

New member
תשמע, בקשר לאנטרפרייז

תכף תכף מתחילה פה עונה 2, וברשת תתחיל יומיים שלושה אח"כ עונה שלוש. תשמע, לא יכול להיות שאתה מנותק לחלוטין ממה שקורה... מה, אתה לא נכנס לאתר הרשמי לקרוא שם? אתה לא בודק חדשות באתרי טרק? אתה לא נכנס לאתר שלי? אתה מנותק? זה כמו שתבקש פה לא לדבר על וויאג'ר ששבה הביתה בפרק האחרון... תאמין לי, זה שיש 180 מעלות, זה לא יפריע לך לראות את הסדרה, אתה יודע למה? כי אף אחד לא יודע מה הולך להיות שם. אנחנו רק יודעים שהולך לקרות 180. זה מה שברמן וכולם אומרים. זה לא ספויילר

Bajoran Priest

New member
ניב, תתפלא

יש אנשים שלא קוראים ספויילרים. יש אנשים שלא קוראים חדשות על פרקים חדשים. יש אנשים שלא יודעים שוויאג'ר ********** או לפחות לא רצו לדעת לפני שספיילרו להם. ויש, *אפילו*, אנשים שלא קוראים את האתר שלך.

n i v1

New member
תשמע... תראה

לפחות את האתר שלי תקרא
אתה לא יודע מה אתה מפסיד

Sefy

New member
אם הוא לא יודע, איך הוא מפסיד ? ../images/Emo8.gif

בתור אחד שממנו יצא גזע הוולקן (
) אז שתדע לך שאין שום הגיון במשפט הזה! אם הוא לא יודע, הוא לא יכול להפסיד. לעומת זאת אם הוא כן יודע, אז הוא יכול להפסיד, אם זה משהו שהוא רוצה, אם לא, אז הוא לא מפסיד כלום גם ככה

n i v1

New member
...

(משפיל מבט ומנענע את הראש לצדדים): מה דעתך לחסוך מאיתנו את הוד רמת הוולקניות שלך? מי מאיתנו לא חווה מה זה לחקות את דאטה, לחקות את ספוק... לחקות וולקני... אתה לא הראשון ואתה לא האחרון, כולנו עשינו את זה בגיל קטן אחרי שראינו סרט פעולה דרג ג' נוסח ואן דם או נינג'ה אמריקאית.... תחסוך... באמת

TOMPARIS

New member
רשמו, אנטרפרייז עונה 2 ב16:40 יום

שישי ה5 בספטמבר ערוץ 3

Sefy

New member
אם זה היה ההומור שלך, זה היה עלוב

אז אין בעיה, אני הולך לחסוך לך ולכולם את הנוכחות שלי. שתהיה לי בריא ואולי יום אחד גם תדע להתנהג כמו בן אדם ולתת כבוד. עכשיו אני גם בכלל לא מופתע מהתגובה של ידידך. הרי שניכם מנהלים את האתר האחר גם. זה מסביר את ההתנהגות הבזויה וחסרת הכבוד לכל מי שלא מסכים איתכם. ומצידי. תמחוק את ההודעה הזו, גם ככה אני לא הולך להתייחס יותר, קיבלת את מבוקשך, אני אחסוך ממך הכל.

ROZELESS

New member
ספי .. אתה צודק אבל (וזה אבל גדול)

אתה גם האשם פוו ... הרי זה ידע כללי לכל חובב מס"ב שלוולקנים אין חוש הומור .. ואם רק היית מציין בתחילה שזאת בדיחה אולי זה היה נחסך ממך כל הקטע של ה"כאסח" הנ"ל .. ( בחברווו ספי .. בחברווו [ בקולו של צחי מנווה חמציצים ] )

למעלה