די למעגל הדמים

שלללום

New member
די למעגל הדמים

האם למישהו יצא לראות את פניהם של החיילים בבלאטה ? איך אנחנו יושבים ורואים במדיה את הפרצופים הצעירים והפוחדים הללו ומעודדים את זה? האם זה הפתרון? האם זה באמת יעזור להציב חיילים במוצבים, שלטעמי פגיעים ונגישים למחבלים ? החיילים הפכו להיות ברווזים במטווח. המילואימניקים יכולים להרשות לעצמם למחות אבל מה אם החייל הפשוט??. האם אנחנו רוצים לחזור על ויאטנם פה בישראל, או על לבנון אולי? לתת לחיילים(=ילדים) למות בלי כל סיבה? נמאס לי.

אלוני.

New member
לא הבנתי

מה ז"א :"המילואימניקים יכולים להרשות לעצמם למות" ??????

אבו-דני

New member
מביט ב"מתבונן" מהצד ומה רואה?

--- יצור שחצן,שמגיב לכל אחד שלא מן העניין,יושב לו במארב, נפלה טעות פה, נפלה טעות שם, והנה הוא עט בצהלות קרב, עייפתי מלתאר את חוכמתו,חוכמת הנסתר וכמו שנאמר עליו במדבריות ערב... " איסטרא בלגינא קיש קיש קריא"

הרטוב

New member
אתה צודק כל הכניסות האלה

והיציאות לא מהוות פתרון לטירור ובקרוב נראה הרבה יותר הרוגים בין החיילים שלנו. האם אנו רוצים לחזור על לבנון שואל אתה- ומה בדיוק התשובה שלך? הבנתי שנמאס לך האמן לי לכולנו נמאס. אז מה אתה בדיוק מציע? לסגת מהשטחים לקוי 67? האם זה ימגר את הטירור? או אולי אחר כך ימאס לנו לשבת בחיפה בתל אביב ואז אולי יקומו אנשים ויאמרו נמאס לי אני עוזב את הארץ אוכלת יושביה. אם כן מהו הפתרון שלך למצב? לי יש פתרון ולך?

שלללום

New member
אני בעד להקים

גדר הפרדה ,תרצה קרא לזה גבולות 67 ,קרא לזה אזורי חיץ קרא לזה איך שתרצה. מלבנון לא רצו לצאת, פחדו ,במקום זה מיידי יום שמענו על חיילים שנהרגו. היום ,בדיעבד, אתה יכול להגיד לי שזה היה שווה להישאר שם 18 שנה?

הרטוב

New member
אתה בטח חושב שבלבנון נלחמו

באמת בחזבאללה? אתה רואה היום את אותו הקונספט שראינו בלבנון. אני קורא לו קונספט הפחדנים המושחתים והרקובים. ידידי בלבנון לא באמת נלחמו בחזבאללה ,הרסו את כח ההרתעה של צה"ל ולבסוף ברחו משם כמו גנבים באישון הליל. זה מה שקורה היום בשטחים. הפתרון הוא פשוט, להעיף את הממסד הזה לכל הרוחות ולבקש מהצבא לתפוס את השלטון.

yyhavihu

New member
תשובות ברורות!!!

זה מה שאנחנו צריכים, תשובות ברורות. האם אנו מסוגלים לנצח? אז קדימה. בקצב הזה לא ישאר יהודי אחד בארץ ישראל. מתימטית. פשוט, היחס על כל יהודי הוא אלפי ערבים. אם אנו מסוגלים לנצח ( הצבא החזק בעולם בלהבלבלה) למה אנחנו מחכים? אם אנו פוחדים " מה יגידו בעולם " אז כדאי לארוז את המזוודות ולבקש מאומות העולם חבל ארץ לא מיושב, רצוי בארה"ב לפחות יהייה לנו צבא אמריקאי שיתן לנו בטחון חוץ ומשטרה פדראלית שתתן לנו בטחון פנים. אני שנולדתי בארץ, איבדתי כל סנטימנטים כלפי ארץ אוכלת יושביה. ובזה אני מאשים את הפוליטיקאים שלא מצליחים להובילנו לבטחון ( בשלום ודו קיום אני לא מאמין, מפני שלכופרים אין זכות קיום לפי הקוראן ) ורק אנשים נאיבים כמו השמאל ( אני איש מפלגת העבודה שנים רבות ) יכולים להאמין בשלום. ( על זה נאמר: פתי.......) מכיוון שאני רואה איך חיילינו נופלים לשווא עקב חוסר אומץ ומנהיגות, אני מחפש דרך לצאת את הארץ לפני שמשפחתי תפגע. אני בעד קרב הוגן לא בקרב שנועד לכשלון מראש. עין תחת עין, טרור תחת טרור. ושלא יספרו סיפורים. גם אנחנו יכולים לשלוח מכוניות תופת לערים הפלשתינאיות. גם אנחנו יכולים לחסל כפר אחר כפר ולהגיד שהטייס השתגע וכד´. אם אנחנו לא מסוגלים, אז כמו שאמרתי בפתיחה, חבל על הזמן. לבקש מארה"ב חבל ארץ ומייד. ( אני נרשם ראשון. )

למעלה