די!!!!!!!!!!!!!!! למה זה קורה לי?!!

Ana Lyn Newkirk

New member
די!!!!!!!!!!!!!!! למה זה קורה לי?!!

נמאס לי מהחארות שיש בעולם הזההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה אין בן אדם אחד שהוא לא אינטרסנט!???? וגם אתם, כן אתם, כולכם אינטרסנטים!!!!!!!! כל האנשים בעולם חארות! אחד אחד!!!!!!!!!!!!!! אני לא מסוגל להכיל את העצבים שחטפתי הרגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם נעצור שניה את ההסחפות, אני אציג לכם את רמת החוצפה שאני חוויתי מצד אנשים בימים האחרונים... יום שישי מצאתי ארנק עם תעודת זהות, כרטיס אשראי ו-1,300 ש"ח.. אז את הת.ז ביקשתי מידידה שלי שתמסור למשטרה, אני האשראי קרענו, ואת העדף החלטתי לשמור לעצמי (זה כבר סוגיה אחרת למה החלטתי.. בואו לא ניכנס לזה) קיצר, באתי לידידה שלי וסיפרתי לה על העניין.. והיא "הודיעה לי" שאני, היא וידידה של שנינו, נוסעים ביום ראשון לאילת, עם לא פחות מהכסף שאני מצאתי.. למה? שאלת אותי אם זה בהסכמתי? זה הכסף שאת מצאת? זה החלטה שלך מה לעשות איתו? ואם יש לי כמה דברים אחרים יותר בוערים לעשות עם הכסף הזה (כמו לכסות חוב שאני חייב לאנשים מסויימים, כפי שתכננתי).. וזה לא שאין לה כסף והיא לא יכולה לשלם על כרטיס לעצמה לאילת.. פשוט בא לה שזה יהיה מהכסף שלי.. למה טיפה להתאמץ ולבקש כסף מאמא שלה, כשהיא יכולה להשתמש בכסף שלי.. והיום.... יואו.. איזה עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נפגשתי עם מישהו מהכיתה שלי, והוא גרם לקריזה שלי להישפך מכל החורים! איזה אדיוט! לפני חודש הסתובבתי איתו ועם חבר והוא ביקש "הלוואה" לקנות את הסמים המ*דיינים שלו.. וכבר השבוע דיברנו שהוא יחזיר לי את החוב.. קיצר, היום נפגשתי איתו בת"א, ואני פשוט לא האמנתי למה שקרה.. הבן אדם לחץ עליי שעתיים לנסות! למרות שהוא יודע שאני בחיים לא ינסה.. והוא חפר לי שלוש שעות על זה כמו תקליט! מה לא ברור בזה? אני לא מוכן! קיצר, אח"כ הוא אמר משפט שגרם לי לחשוב שאני באמת כבר שומע מהתחת: "אם אני אקנה לעצמי עכשיו מהכרטיס אשראי שלי, אתה תחזיר לי את החוב?" כמעט שהכנסתי לו אגרוף! כסיל! אוויל! לך תתאבד עם הסמים שלך!!!!!!!!!!!!!!!

צביקה...

בקשר למקרה הראשון, למה פשוט לא אתה הלכת עם כל הדברים שמצאת למשטרה? ולמה שמרת את הכסף? זה סוג של גניבה לדעתי. בקשר למקרה השני, אנשים שלוקחים סמים לא מלווים להם כסף, האנשים האלה אם הם כבר מבקשים הלוואות סימן שהם עמוק בתוך השיט הזה ואין מצב שהם יחזירו את זה.

FreakOfNature

New member
אתה חולה נפש, אתה יודע?

1. אל תדבר איתי על חוצפה של אנשים אם מצאת ארנק עם כ"כ הרבה כסף והשארת אותו אצלך, ועוד בזבזת כסף באשראי שמצאת. 2. למה אתה מסתובב עם אנשים שעושים סמים? ולמה לעזאזל אתה תומך בהם בזה שאתה מביא להם כסף לזה? אתה דפוק.

FreakOfNature

New member
מה הקשר?!

אולי צביקה לא היה מחזיר את הארנק (ואני לא יודע, אולי גם אתה, לפי איך שאתה מגונן על המעשה) - אבל זה לא הופך אותו לנכון. מה גם שסיבה כמו שנתת בכלל לא תופסת. הארנק שהוא מצא עכשיו הוא לא תעודת ביטוח למקרה שמתישהו יעלם לו הארנק.

Ana Lyn Newkirk

New member
יש לי שאלה, יגאל...

אני שאלתי עד כמה המעשה שעשיתי היה נכון? לא! שאלתי בנוגע לעניין אחר.. ואם אין לך מה לענות לי על זה.. אז אל תענה.. ובקשר למה שעמית אמר, אז זה לא שיש הצדקה לזה, אבל תקלוט, פשוט ככה זה. נמאס לי להיות תמיד בסדר עם אחרים ואח"כ שאחרים יזרקו עליי זין. גנבו לי בשנה וחצי האחרונות ארבעה פלאפונים, שמעבר לעלות הכספית, היו שם מספרים של חברים שאיבדתי בגלל הגנבות האלה. יש אנשים שאני כרגע לא בקשר איתם ואין לי דרך בכלל לתקשר איתם בגלל הנבלות שגנבו לי. חוץ מזה, זה לא שהתשמשתי באשראי או שמכרתי את התעודת זהות. שמע.. הבן אדם הלא אחראי הזה איבד כסף אז שיישא בתוצאות. שילמד לקח. וחוץ מזה, אני ממש לא נותן לאדיוט הזה כסף יותר לחרא הזה. בפעם הראשונה שזה קרה הוא ביקש ממני מראש כסף ורק אחרי שנתתי לו הוא קנה בזה.. ובפעם אחרי זה, אני הסכמתי בסה"כ לתת לו להתחלק איתי בשתייה שקניתי. מהרגע שהוא ניסה לתפור עליי שאני אממן לו את הזבל שלו אני ישר החלטתי לנתק את הקשר איתו.

adii1201

New member
אתה אינפנטיל בצורה שאי אפשר לתאר

אותה! מה אתה הולך לפי השיטה של "עשו לי אני אעשה בחזרה?!" קודם כל למקרה שלא ידעת אבל אתה חייב להחזיר אבידות שמצאת למשטרה במיוחד כשיש בפנים ת.ז שהם יכולים למצוא למי זה שייך ובמקרה שם לא מוצאים אתה מקבל את הכסף בתור פרס. אבל למה לך להיות אזרח הוגן? הרי אליך לא היו הוגנים! צביקה החיים לא הוגנים ואפחד בחיים לא יהיה הוגן איתך ואין מה לעשות אבל זה לא אומר שאתה צריך להתנהג כמו ילד קטן ולהגיד שאתה לא תהיה הוגן רק כי אחרים לא הוגנים איתך. עכשיו תגיד לי, מי גנב לך את הפלאפונים? סתם אנשים ברחוב? או שאחד מה"חברים" שלך שעשו לך את מה שהם עשו עם האוטו? ואתה יודע מה, גם אם גנבו לך ברחוב אז מה?! זה אומר שאתה עכשיו צריך להיות גנב גם כן?! וזו גניבה! וזה שאתה מתעצבן על יגאל שהוא אמר לך שזה לא בסדר- כתבת משהו פה בפורום יש לו את כל הזכויות שבעולם להגיב לך על זה מה שהוא רוצה הבעיה היא שמה שהוא אמר לא מצא חן בעיניך... לגבי הידידה שלך, אני לא מבינה למה אתה מתעצבן! מה אין לך ביצים?! לך תגיד לה שלא נוסעים ובזה נגמר הסיפור! כבר לקחת לעצמך את הכסף תשמור אותו לעצמך אם זה מה שאתה רוצה הרי מימלא כבר הפכת אותו לשלך... אבל תכלס רק שתדע שהיא עושה בדיוק מה שאתה עשית. נכון אתה מצאת אבל הכסף לא שלך ולא היה שלך ולכן היא יכולה לדרוש ממך להשתמש בו לדברים כאלה ואחרים לא שאני מסכימה עם זה אבל זה בדיוק כמו שאתה עכשיו תדרוש מעצמך להשתמש בכסף הזה שמצאת להחזיר את החובות שלך. אף אחד לא נתן לך את הכסף הזה! אתה מצאת אותו ובמקום להחזיר אותו למשטרה גנבת אותו! אז אל תבוא ותתלונן על זה שאנשים אחרים דורשים ממך להשתמש בכסף שלך כשזה בדיוק מה שאתה עשית... ולגבי המסומם- מה לעזעאזל אתה עושה עם אנשים כאלה?! לא מה אתה נותן להם כסף למה בגלל אתה מסתובב איתם מלכתחילה?! לא היית צריך לשלם לו לא על הפעם הראשונה ולא על שומדבר! את הפראייר שהכנסת את עצמך למצב הזה וזו הבעיה שלך! הגיע הזמן שתתבגר קצת ותתחיל ללמוד עם איזה אנשים כדאי להסתובב ועם איזה לא ועד שלא תעשה את זה תפסיק להתלונן שיש לך חברים מטומטמים שמנצלים אותך ודופקים אותך. אתה כבר בן 18 קח אחריות על עצמך לעזעאזל!

QueIronia

New member
אני רואה שאף אחד לא כתב את זה,

אז אני אכתוב את זה בעצמי: כתבת שגם אנחנו איטרסנטים. אבל איזה אינטרס יש לנו לדבר איתך? הדברים שאתה כותב רק מראים עד כמה האינטיליגנציה והיכולות הסוציאליות שלך בקנטים. אמנם בן 18 אבל מתנהג כמו בן 7. ועצה: אם בגלל שגנבו לך גם אתה גונב, למה שלא תתחיל לאנוס בגלל שאנשים אחרים אונסים? ותוך כדי, תעשה סמים ותרצח אנשים. הרבה אנשים עושים את זה, אז למה לא גם אתה? הצורה שבה אתה מנסה להצטדק רק מראה שאתה כן מבין שההתנהגות שלך פגומה, אבל נוח לך להשאיר אותה כזו, כי ככה אתה לא צריך להתמודד עם הבעיות. צר לי, אבל בזה שתיצור לעצמך עוד בעיות לא ייעלמו הבעיות הקודמות. וד"א, מי שאבד את הארנק עם המזומן לא צריך ללמוד לקח ע"י זה שיגנבו לו את התכולה. תאמין לי שמספיקה החוויה הזמנית הזו, שאחריה הוא היה מקבל את הכסף, כדי "ללמוד לקח". כמו שאתה בטוח שכל הדברים לא קורים לך בגלל חוסר אחריות אלא בגלל שאתה מסכן וכולם רוצים לדפוק אותך, אז לא בטוח שהארנק שאבד לו נובע מחוסר אחריות. ודבר אחרון: תלמד כבר לבחור את האנשים שאתה מסתובב איתם! מסוממים, ערסים שגורמים לך לעשות תאונות, ידידות שכופות עליך להזמין אותן לנסיעה לאילת.. ממש פורה אתה. אחרי זה אתה גם מתפלא למה המצב שלך כ"כ נמוך שפעם בשבוע אתה פותח כאן הודעה על כמה שרע לך וכמה שהחיים שלך עגומים וכמה שאתה מסכן. רק אני רואה פה דפוס חוזר? חלאס. לך תדפוק את הראש בקיר, אולי זעזוע מוח קל לא יזיק לך.

Ana Lyn Newkirk

New member
כמה דברים..

1. "אבל איזה אינטרס יש לנו לדבר איתך?".. כידוע לך, תפוז המציאו המצאה גאונית שלפיה, כמו שאתה לוחץ על הודעה קליק אחד ובכך היא נפתחת, אתה יכול ללחוץ שני קליקים ובכך גם לסגור אותה, אם אינך מסוגל להתמודד בכבוד, בלי לרדת להשמצות, עם מה שאני מעלה, אז עד שתתבגר, לך תגיב בשרשורים אחרים. 2. אני ממש לא חושב שאני בעמדה כזו שאני צריך להצטדק כאן בפני מישהו. את ההחלטות שלי אני אעשה עם עצמי ואני ממש לא מתייעץ עם אף אחד מכאן. אני החלטתי לעשות כך וכך, אז מצדי שהעולם יתהפך, ואני לא אשנה את זה, בגלל חוות דעת של אחרים. את השרשור הזה פתחתי לא בשביל להתייעץ מה לעשות עם הארנק, כי אני, את ההחלטות שלי כבר עשיתי. ואתה יכול מצדי להתפוצץ מעצבים כמו עגבנייה ולקרוא לי גנב, ואני לא באמת אתן להשמצות שלך חלק בשיקול דעת שלי. 3. אני ממש לא מתייעץ איתך עם איזה אנשים להסתובב ואני ממש לא מתכוון להקשיב לביקורת החסרת תוכן שלך כלפי זה. את ההודעה אני פתחתי משיקולים אחרים. לא באתי בקטע של לשאול "האם ההחלטה שלי בקשר לארנק היתה נכונה?" או "האם כדאי לי להסתובב עם אנשים כאלה וכאלה?" באתי לכאן כדי להציג בעיה ולשתף כאן כמה אנשים שקצת אכפת להם ממני והם באמת לא שופטים אותי כמו רובוטים. מה לעשות רק שיש כאן, לצערנו, גם כאלה אנשים, שגורמים לפורום להפוך מפורום מאוחד, עם אווירה של קרבה בין האנשים, לפורום של נשים שמתוך קנאה רק מנסים להטיף מוסר, להתנשא ולשחק אותה מבינים גדולים במה שקורה. תסלח לי, אדוני, אבל אתה ב-19 שנים שלך, לא עברת רבע ממה שאני עברתי בחיים שלי, אז לפני שאתה שופט אותי, כדאי שתעבור עוד כמה חוויות ותקבל חוות דעת בוגרת והגיונית לשפוט את העולם.

adii1201

New member
../images/Emo26.gif

1. אתה התחלת את זה וכן סליחה שזה נשמע ממש ילדותי אבל אתה הבאת את ה"ירידות להשמצות" כמו שכינית אותם. איזו זכות לעזעאזל אתה חושב שיש לך להיכנס לכאן ולבוא להגיד לנו שאנחנו אינטרסנטים?! אם אנחנו כאלה, למה בכלל אתה נכנס לכאן וכותב כאן?! הרי כולנו אינטרסנטים ששמים זין על העולם לא?! יש לך בעיה: אתה מחפש עצה ומחפש לשמוע דעה של אחרים אבל ברגע שהיא לא מתאימה למה שאתה חושב אתה כועס ולא מוכן לקבל את זה! וצביקה, אם מישהו פה צריך להתבגר זה אתה... אה כן, ויגאל ואני מחליטים מי נמצא בפורום ומי לא אז עד שתהיה לך את הסמכות הזו שב בשקט! 2.אם אתה לא מתייעץ כאן עם אפחד לא יפריע לך שאנשים כותבים לך מה הם חושבים. אתה ממש לא חייב לקרוא את זה וממש לא חייב לקבל את זה אבל כמו שכתבתי בהודעה כבר קודם- פתחת שרשור אנשים הגיבו וזו זכותם המלאה להגיב כמו שהם רוצים בין אם זה מוצא חן בעיניך ובין אם לא... 3.ולגבי הקטע:"רק שיש כאן, לצערנו, גם כאלה אנשים, שגורמים לפורום להפוך מפורום מאוחד, עם אווירה של קרבה בין האנשים, לפורום של נשים שמתוך קנאה רק מנסים להטיף מוסר, להתנשא ולשחק אותה מבינים גדולים במה שקורה." סלח לי כן, אבל אתה הוא זה שנכנס לכאן בהתנשאות ורשם "כולכם אינטרסנטים" כאילו שאתה אדון צדיק העולם! בינתיים אתה יותר אינטרנסנט מכל החברים פה בפורום! אז מי שמעכיר את האוויר פה זה אתה ולא ארז שנכנס לפה פעם בחודש! ומאיפה לעזעאזל אתה יודע מה הוא עבר ב-19 השנים שלו לעומתך?! למה נכנסת לו לחיים אתה יודע מה הוא עבר?! באיזה זכות החלטת שאתה עברת הכל ואתה יודע הכל!? אני יכולה להישבע לך שמה שעברת זה כלום! לא בהשוואה לאפחד רק מהסיפורים שלך! וזה בכלל לא העניין! תרצה או לא תרצה ארז יותר מבוגר ממך ובעל ניסיון חיים הרבה יותר גדול משלך! ואם כבר חזרנו לנושא הבגרות, צביקה אנשים בני 12 יותר בוגרים ממך! בהכל!!!!!!!!!כבר דוד ודניאל שהם הרבה יותר צעירים ממך מתנהגים יותר בוגרים ממך! הגיע הזמן שתיקח ת'חיים שלך בידיים שלך ותתחיל להתבגר כי אתה ממש אבל ממש מתנהג כמו תינוק והשרשור הזה הוא רק הוכחה לזה! ועוד דבר, אם לא מקובלות עליך התגובות שיש כאן אל תפרסם פה הודעות. פורום זה אומר שאנשים כותבים הודעה ואנשים אחרים מגיבים עליה ואם אתה לא אוהב את זה תשתף את הבעיות האישיות שלך עם אנשים במסנג'ר.

adii1201

New member
*דוד=עמית

סורי עמית

צביקה...

1. אתה שיתפת אותנו ואנחנו נותנים לך את דעתנו על מה ששיתפת, אנחנו לא שופטים אותך, אנחנו רוצים לעזור לך, תבין. 2. מה שכתבת זה בדיוק מה שהוא אמר שאתה עושה, והוא צודק: " הצורה שבה אתה מנסה להצטדק רק מראה שאתה כן מבין שההתנהגות שלך פגומה, אבל נוח לך להשאיר אותה כזו, כי ככה אתה לא צריך להתמודד עם הבעיות." 3. אם לא תנסה להתגונן מפניו ולקרוא את דבריו בנימה של ביקורת בונה אולי תלמד מזה משהו. אם אני לא טועה אתה לא מכיר את ארז אישית, ולא את אורך החיים שהוא מנהל, אתה לא יכול לדעת מה הוא עבר ומה הוא לא עבר, ואין הצטדקות לתוקפניות שלך. זה שקרו לך כמה מאורעות לא טובים (אלו שסיפרת לי עליהם) לא אומר ש"עברת יותר ממנו", וכמו שהוא אמר יש כאן באמת דפוס חוזר, תקשיב לו.

QueIronia

New member
פאתטטטטטטטטטטטט

המילה הראשונה שעלתי לראש כשראיתי את התגובה שלך. אתה מנסה להתנהג בצורה בוגרת, אבל כל מילה ומילה אצלך מעידה על ילדותיות. אם לא יאה לך לקבל ביקורת, אחרי שאתה מזמין אותה (ואז מה אם לא כתבת: "אני רוצה לדעת מה לעשות"), אז גם אתה מוזמן בקליק אחד לסגור את ההודעה ולא להמשיך לקרוא. ואם אתה כ"כ חכם, אולי תסביר לי מאיפה בדיוק אתה יודע מה עברתי בחיי ומה לא? תודה בזה - גם אתה לא עברת יותר מדי בחיים שלך, אתה פשוט מנפח כל דבר ככה שנראה לך שאתה חי בזבל. אבל אתה יודע איך זה, הרצפה עקומה (אצלך היא בכלל הפוכה). אתה ראית באיזה מקום שאני השוויתי את עצמי אלייך? תודה לאל הסטנדרטים שלי לא נמצאים ברצפה. מעבר לזה, אני לא התבכיינתי בשום מקום על מר גורלי, שאתה יודע מה עבר עליי ומה לא. אני מודה, אני לא מרגיש שאני חי רע, בכלל לא, אבל מפה ועד להתחיל לפלוט שטויות בקצב רק כדי ליצור מצג בו אתה, שוב, הקורבן, זה פשוט מגוחך, עלוב ועצוב. עצה ידידותית: טיפול נפשי. הלכתי כדי לבכות על כמה שאתה מסכן.

Ana Lyn Newkirk

New member
טוב, מבחינתי, הדיון הזה סגור..

אין לי זמן וסבלנות להתווכח עם קירות.

adii1201

New member
כן../images/Emo3.gif

עם אלוורה רוצה?? ככה לא יהיה לך אדום באף

Ruby R

New member
:$

אני לא מתכוונת להתייחס להכל רק להגיד לך שכדאי לך למען החיים שלך לשמור על עצמך ולבחור טוב טוב את החברים שלך ואמממ..אויל תנסה לחיות בצורה טובה וישרה ותראה איך שהעולם יתייחס אליך בצורה שונה..זה הכל קארמה מותק.. אהה ואממ..איטרסנט זה מישו שפועל כדי להשיג משו בשביל עצמו..אני באמת לא מבינה איך אנשים יוצאים פה אינטרסנטים...כאילו דווקא להפך זה שהם מגיבים זה לא כי יש להם איזו מטרה בזה הם לא מנסים להשיג משו בשביל עצמם זה פשוט כדי לעזור לך...

אני את שלי אמרתי לך במסנג'ר.

אשכרה בוא נפסיק את הדיון הזה, תאמינו לי חבל על העצבים של כולנו. במילא הוא בשלו

אין לי כוונה לפתוח את הדיון

המטומטם הזה מחדש.. אבל, כרגע שמתי לב שהוא לא שאל אותנו כלום. הוא לא חיפש תגובה. החלטתם להגיב להודעה שלו במקום לקרוא ולהפנים ש "אוקיי, קרה לו מקרה לא נעים". לא שזה היה שגוי להגיב, כן? סתם שמתי לב לזה עכשיו.

למעלה