די ללכת אחרי הצאן

די ללכת אחרי הצאן

די נמאס לי כבר מהשם הזה, נמאס לי לשמוע את ההתחבטויות המגוחכות האם רונה גנבה או לא גנבה והאם הילדה ההיא שכבה כבר עם אחרים או לא. מה זה מורפיום להמונים? אתם לא מבינים שזה תת רמה? מה אתכם?

libi k

New member
מה זה הגמוניה, מבינים טוב מאוד.

את הסדרה לא מסתכלים בגלל "העברית הגבוהה" או הטקסט "השנון והמתוחכם", אלא בגלל סיבה פשוטה מאוד - אסקפיזם ישיר וממכר. אדם שבטוח בעצמו ובאינטלגנציה שלו לא יפחד להודות שהוא מסתכל טלנובלה ועוד ישראלית (כן, אני לדוגמא, יש בעיות?) הרי כולנו מבינים שזוהי פניה למכנה המשותף, לא מנסים להפוך מהסדרה משהו שהיא לא (כן, מבינים את ההבדל בין לחיי האהבה לבין בורגנים) ועדין בוחרים לראות ולהתמכר כי זה אסקפיזם מתאים. אתה מוזמן לא לפתוח את הטלוויזיה בין 20:05 עד לעשרה לתשע להימנע מכל השידורים החוזרים, לסגור את העיניים והאוזניים כל פעם שלחיי האהבה מוזכרת במדיה ובעיקר להמשיך ולהתלונן עד כמה הסדרה מפריעה לך בחיי היום יום! מה שתת רמה בעיניי זה להכנס לפורום של לחיי האהבה, לכתוב את האיוולת שאתה כתבת ולצפות להודעות אוהדות כתגובה.

amirbilu

New member
ובכל זאת אתה גולש ברחבי האינטרנט

ומחפש פורומים על לחיי האהבה,אז תחשוב טוב לפני שאתה מפיל את עצמך,כי משום מה נרא לי שכל יום חול בשמונה וחמישה את מתייצב מול הטלויזיה ורואה לחיי האהבה,אני רוא שאתה אפילו יודע מה הולך שם,אז עשה טובה ואל תפסיק להיות צומי ולחכות לתגובה כועסת מכולם,כי בנינו אתה אחד מאיתנו

amirbilu

New member
ואיייי כמה שגיאות**מתקן את עצמי**

נרא=נראה את=אתה רוא=רואה ואל תפסיק להיות צומי-תורידו את המילה ואל=תפסיק להיות צומי

N i c k i

New member
עובדה שאתה נכנס לפורום הזה

וכותב בו הודעה, ועוד טורח לקרוא הודעות ושרשורים אחרים בנושאים המדוברים בפורום, אחרת לא היית יודע על מה מדברים כאן. אני נענעת להכנס לפורומים של סדרות שאני לא אוהבת ואני לא אכנס אליהם רק כדי להגיד כמה שזה תת רמה. ושים לב שמה שעשית עכשיו זה תת רמה.

amirbilu

New member
נענעת?אולי במקרה התכוונת נהנת?

או שאת סתם אוהבת נענע?

swirrrly

New member
אויש פליז

אז מה אם מטרת הסדרה זה להיות תת רמה?? זאת מה שהיא ועובדה (למען האמת אני לא חושבת שהסדרה היא תת רמה פשוט לפי מה שהבנתי אלה שהגיבו לשרשור ומי שפתח את השרשור חושבים כך). לפי דעתכם, הילד פשוט הביע עובדה! חוץ מזה זה שסדרה היא "תת-רמה", לא אמור לגרום לנו להרגיש בכל זאת איזשהי סלידה כלפיה? האם לא זה שהתמכרנו לסדרה ברמה ירודה אומרת משהו עלינו בכל זאת? אל תרדו עליו, הוא הביע את דעתו, ואין טעם לרדת לדפוסים אישיים, ולהעיר הערות נבזיות על מה שהילד עושה בזמנו הפנוי (רואה לחיי האהבה וגולש בפורומים שלהם). ולכל מי שתוהה: לא עברתי מחנה. אני עדיין מכורה כמו פעם, אבל יכולה להפסיק כל שניה (
), אני לא מאמינה שהסדרה ירודה, אבל קצת הגזמתם עם התגובות , לא?

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כולכם כל-כך צודקים...

אם כי אני לא מוצא בכל השרשור הזה (כולל בהודעה המקורית) דברים נבזיים או פוגעים שנאמרו. זכותו של כל אדם להביע את דעתו על הסידרה בלי שיבקרו את דעתו (ומותר לחלוק עליה). מה שכן, אם נטענת האמירה שהסדרה היא "תת-רמה", אפשר להסביר ולהבהיר את העמדה הזו, למען יראו, יחכימו ויבינו - כך אף אחד לא ייפגע כתוצאה מתגובות עולבות. חג שבועות שמח,
איש יחסי ציבור.

למעלה