די לחדשות!

חתולית

New member
די לחדשות!

אני מאוד מחבבת את מיקי חיימוביץ`, גם יעקב איילון סביר, אפילו חיים יבין נסבל, אבל די! כבר הבנו שהמצב קשה, כבר הבנו שקורים דברים נוראים, כבר הסכמנו למבזקי חדשות במקרים מיוחדים, אבל מהדורה מוקדמת/הארכה או איך שלא תקראו לזה, זה נמאס!!! למיקי חיימוביץ` יש באמת מראה משובב נפש ואני באמת חושבת שהיא מותק של בנאדם, אבל מאז פריצת המהומות הפרצוף שלה מביא לי את הג`ננה, יעקב איילון מחרפן לי את הפיוזים וחיים יבין מביא לי ת`קריז!!! אקיצר, לא לחדשות!!!

Auntie Gizmo

New member
תסלחי לי מאוד

אבל את בנאדם אנטיפת שלא אכפת לו ממה שקורה פה. אין מה לעשות! אנחנו חיים במדינת חדשות בין אם תרצי ובין אם לא תרצי!! חוץ מזה, את יכולה להעביר ערוצים...בעידן הלווין/כבלים יש עוד איזה 300 ערוצים שאין בהם חדשות אז אם בא לך פשוט תזפזפי בין הערוצים. לדעתי, עצם העובדה שאת לא צופה בחדשות, אפילו שתמיד משדרים אותו דבר הופכת אותך לאדישה למה שקורה סביבך... חבל מאוד...

חתולית

New member
אטימה מוחלטת

אני לא אנטיפתית! אין לי כבלים ולא לווין (למרות שאנחנו מתכוונים לעשות) ומה שיש לי לראות זה ערוץ אחד ושתיים שמשעממים אותי בחדשות. לך זה לא אכפת, כי לך יש כבלים ואת יכולה לראות כל מה שמתחשק לך. אני ממש לא אדישה, אני כבר פשוט אוטמת את עצמי. אני לא מסוגלת לראות יותר אנשים מתים, בזמן האחרון זה כבר לא קרוב אליי. מה, אני אהיה עצובה על כל פיגוע? אני אהיה בן אדם אומלל אם ככה אני אהיה. מצטערת, אבל מיקי חיימוביץ` כבר לא עושה לי את זה.

למעלה