די להתעללות!!!!!!

אהבתיה

New member
די להתעללות!!!!!!

תפסיקו לדבר על ההופעה של שלמה!!!! יש פה אנשים שכנראה לא יראו אותו השנה בצוותא והם אכולים קינאה מבפנים!!!!! אי אפשר ככה שכל שבוע מישהו אחר בא ומספר על ההופעה... שהיא מדהימה (אנחנו יודעים!!!), שהוא ענק (את זה אנחנו גם יודעים!! תתפלאו!!) , שהשירים שהוא שר שם יפהפיים (בזה אנחנו בטוחים! לא סתם!!!) כמה אפשר לסבול??? ויש עוד אנשים חוצפנים שהולכים פעמיים בחודש!!! כואב הלב!!!!!! אני גם רוצה ! ! ! ! ! ! בקיצור...תלכו (ככה יהיה לו כסף לעוד ג´יפ יקר בטירוף) , תהנו ותשלחו לו ד"ש ונשיקות ממני...
מורן

R o M

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

DOBOS

New member
חופש הביטוי

מה זה צריך להביע??? להפסיק לדבר על ההופעה של שלמה?????? את רוצה שנדבר על גידול חסה בשטחים? או אולי על השפעת קרני גמא על ביצי התייש?.. מה זאת אומרת שיש אנשים חוצפנים שהולכים פעמיים בחודש!!!וכואב לך הלב זאת פשוט צרות עין כי אם באמת את כל כך רוצה ללכת להופעה שלו אז פשוט קני לך כרטיס ולכי להופעה.(זה מה שעושה כל אדם ממוצע מהישוב) ושוב צרות מתוך עין את שולחת את המעריצים להופעות שלו כי "ככה יהיה לו כסף לעוד ג´יפ יקר בטירוף". חמודה שלי הוא מרויח את לחמו בכבוד וזכותו לעשות /לקנות מה שהוא רוצה . לכן כאשר אני אלך להופעה שלו אני בהחלט לא אשלך לו ד"ש ונשיקות ממך, כי לא מגיע לך!!!!!!!!!!!!!!!!! ורק שתהיי ירוקה מקינאה יש לי כרטיסים לשורה ראשונה בצוותא!!!!!!!!!

לא הגזמנו .. ../images/Emo70.gif [ציניות!!!!]

בוא נרגיע, טוב
מורן לא יכולה ללכת להופעה כי היא בצבא ובגלל זה אין באפשרותה כרגע. בוא תנסה להתנהג כמו בן אדם, אוקיי ? זה לא צריך להיות כל כך קשה, יש פה הרבה שמצליחים ... בלי עצבנות וכעס מיותר יקירי ...

../images/Emo123.gif איש!

תקשיב טוב טוב! זה שאין עליך טיפת הומור, מילא אבל לרדת על מורן, זה משהו אחר. אתה לא מכיר אותה, אתה לא יודע כמה היא משקיעה, וזה בכלל לא אמור לשנות לך כמה היא משקיעה. מותר לה להגיד מה שהיא רוצה! מה גם, שהיא באמת בצבא, כמו שדנה ציינה ואין באפשרותה לקנות כרטיסים. אם לא שמת לב, כל הדברים שנאמרים פה, נאמרים בהומור. בטח שאין לנו שום דבר נגד שלמה והדברים שהוא קונה או עושה, אנחנו פשוט מתייחסים למה שהוא עושה. בקנאה, בהנאה, ובצחוק. אז לפני שאתה מתחיל עם ירידות אישיות, ואני לא רוצה למחוק אותך, תתחיל להרגיע, טוב?

R o M

New member
איי בנאדם!!

לא לקחת ללב, היא אמרה את זה בצחוק.

DOBOS

New member
קהל "מעריצים" יקר

נכון אין לי מושג ולו הקטן ביותר מי היא מורן אוכל אחד אחר מפורום מכובד זה, וגם אני בעברי היתי בצבא וגם אז הלכתי להופעותיו וקיבלתי בהבנה שבשנות שירותי הצבאי פקדתי פחות את ההופעות, ולא עלה על דעתי לקנא או לצחוק על מושא הערתי ואהבתי מאז (וזה היה מזמן עוד מימי שוטי שוטי ספינתי....דרך פתאום קם אדם... אהבתיההההה....גברת תפוח...שיר האליפות של הפועל באר שבע........וכו´)ועד עצם היום הזה. אז דליה יקירתי כפי שאת רואה אני לא בגיל העשרה ספרתי מספר עשורים והאיום שלך לא ממש עושה עלי רושם..."ואני לא רוצה למחוק אותך" תמשיכי להעריץ אתו בדרכך ואני בדרכי ללא קנאה וצרות עין אלה היראת כבוד והערכה לכישוריו. טבלת היאוש שלי לקראת ההופעה ב-2.3.02 הולכת ומתקצרת. לילה טוב......... ממני המעריצה הקשישה..........

אחותי, מה שמורן אמרה היה בצחוק

צריכה הגדרה מילונית ? באמת, תהיי הגיונית את לא יכולה לקבל קצת צחוק ? לא כל דבר צריך לקחת קשה, זה לא טוב לחיות ככה, זה רע לבריאות - תשאלי את שלמה :)

אהבתיה

New member
טוב.....עכשיו תורי להגיב.

כמה מוזר לפגוש אנשים חסרי חוש הומור...ועוד בפורום שלנו...פשוט מפליא ביותר. אז ככה: מה שאמרתי היה ממש ממש בציניות. כל מה שנאמר היה בצחוק. לא התכוונתי לשום דבר רע במה שאמרתי. נראה לך שאני באמת התכוונתי לכל מה שאמרתי??? שאני אגיד דברים כאלו על שלמה או על החברים שלי בפורום? יכול להיות שאת רגילה לשמוע דברים כאלה ואין לך שמץ של חוש הומור (דבר מצער שלעצמו) ובגלל זה הגבת ככה. התגובה שלך פשוט השאירה אותי בהלם טוטאלי. קראתי אותה והיו לי דמעות בעיניים! התקשרתי לרוני ולא ידעתי מה להגיד! איך אפשר להגיב ככה? עד כמה אנשים יכולים להיות סתומים?? אני לא הולכת להופעה (לצערי הרב!!!!) רק כי אני חיילת ואני עדיין לא בטוחה איך היציאות שלי יהיו כי אני רק בתחילת השירות שלי אז תסכימי איתי שזה יהיה טיפשי לקנות כרטיס לתאריך מסוים בלי לדעת אם אני בבית או לא?!?! וכן,זה צובט בלב שאנשים הולכים להופעה ואני לא ועוד פעמיים בחודש אבל שיהיה להם לבריאות! שיהנו מכל רגע! ותשאלי את רוני איך אחרי ההופעה התקשרתי אליה ואמרתי לה שתגיד לי כל פרט קטן שהיה בה! ואין לי שום בעיה עם זה ששלמה מרויח מלא כסף...נראה לך שאם הייתי חושבת אחרת הייתי הולכת להופעות שלו וקונה דיסקים שלו? הוא אומן,זו העבודה שלו וככה הוא מרויח את כספו ולי אין שום בעיה עם זה! ההיפך!!! טוב,נראה לי שהנאום הקטן שלי מספיק להפעם...פעם הבאה לפני שאת מגיבה בכזאת חריפות,תנסי להבין ואולי לא לקחת את זה ברצינות כי ככה זה הפורום שלנו ואם תמשיכי להתנהג ככה אז כנראה שאין לך מקום בו. מורן.

למעלה