די !!!לא יכולה יותר. .....

את לא צריכה לוותר

אבל אי אפשר לעשות הכל... המצב שאת נמצאת בו הוא אמנם יהיה קצר אבל קשה וקריטי. גם לי נקרע הלב כשהלכתי, הם גם קראו לרעות "הזמרת" של המחלקה
הנקה זה משהו שעם יועצת טובה אפשר לשקם כמעט תמיד (תשאלי את חגית מהמדבר שהיתה אצל ליבוביץ וסיפורה צרוב בי). גם אני שאבתי והנקתי ועדיין לפעמים נתנו גם בקבוקי סימילאק. שולחת לך הרבה כוחות וחיבוקים ומקווה שמהר מהר יעבור.

שולחת לך המון חיבוקים../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ומחזיקה את כל האצבעות שייגמר כמה שיותר מהר. מקווה שבקרוב כל זה ייגמר ותוכלי לנוח ולהתרגל לשגרה החדשה עם 2 ילדים והמון מזל טוב ללידת הקטן

../images/Emo201.gif לא קל...

אני זוכרת כמה קשה זה תינוקי קטן בפוטו, אז עוד לתמרן בין ה 'גדול' לקטן... קיבלת עצה טובה, להיות קצת בבית, אולי לילה, לאגור טיפה כוח, לחזק את הגדול....
תעדכני....

שולחת המון חיזוקים../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גם אצלינו החודש וחצי הראשון לא היה קל בגלל הצהבת. אמנם בפוטו היינו רק 24 שעות ונשארנו רק יום אחד נוסף אבל במשך חודש וחצי עשינו בדיקות דם כמעט כל שבוע עם כמעט עירוי דם ככה שאני יכולה להבין את הקושי. מחזיקה אצבעות שהבילירובין ירד ויתיצב בקרוב ותוכלו לחזור הביתה ולהכנס לשיגרה

lulipoop

New member
../images/Emo140.gifשולחת לך

חיבוק גדול של כוח לעבור את זה ולגדל את ילדייך בבריאות ובאושר! גם אני ילדתי לפני חודש והבת שלי בדיוק החלה וירוס של הקאות ושלשולים... ולא ראיתי אותה 5 ימים כי נשארתי בביה"ח. אין לי פיתרון קסם עבורך כי זה באמת קשה רק תאחזי בכל הכוח בבעלך והוא בך
ותעברו את זה בע"ה מהר מהר ובבריאות... ילדים הם אושר עצום שרק כשיש לך אתה מבין עד כמה ויחד עם זאת כל כאב או עוגמת נפש הכי קטנה שלהם היא קריעה הכי גדולה של הלב שלנו! ואני מבינה את עניין הלהיקרע בין השניים.. אומרים שכאשר נולד ילד נולד יחד איתו ועם האחים שלו מצפון שלא מפסיק... בטוחה שאת אמא נפלאה ותהיי מאושרת כי את כבר אמא לשניים

למעלה