די כבר!

karnity

New member
די כבר!

תראו מה קיבלתי למייל לפני יומיים: קרנית , נראה לנו שאת נשמה גבוהה עד מאוד. אולי הגיע הזמן לחזור בתשובה ולהפסיק להחטיא את הרבים ? עלה רבי נחמן לשמים , ראה קדרת מים רותחים עם רגלי נשים בפנים ! שאל , מה זה ? ענו לו , אלה רגלי נשים מחטיאות הרבים שהולכות לא צנוע ! קרנית , מה איתך ??? משיח קרוב... עוד מישהי קיבלה את זה??

קונקי1

New member
זה נורא! ככה מחזירים בתשובה??!!

מי רוצה להיות שייך לכת שמאמינה בבישול רגלי נשים? ועוד מבטיחים שמשיח קרוב לא נראה לי שהוא בכלל ירצה להגיע לאנשים כאלה....

הגרסה הדוסית למרק צפרדעים|צפרדע

אין מה לאמר, רגלי צפרדעים זה לא כשר ולכן החלופה היא רגלי נשים......

י ע ל י ק

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo5.gif

והגירסה האשכנזית נקראת "פיצ'ה" (רגל קרושה) וזה הולך טוב עם הרבה שום ומיץ לימון. אבל רגלי נשים בלתי צנועות??? ממש נורא

../images/Emo204.gifרגלי הנשים לא נועדו להיות

צנועות
. מביניהן יוצאת צעקת החיים
(גם של הגברים השומרים על טהרת עיניים...).

ליילה 1

New member
לדעתי ../images/Emo13.gif

רק עשו להם פדיקור
.{המים לא היו רותחים,סתם קערת מים פושרים עם עלי ורדים וריח יסמין}

מה שאני לא מבינה זה למה אנחנו

"מחטיאות" את הגברים. דבר ראשון אם לא נאה לך אז אל תסתכל. דבר שני הם כל כך טחונים במח כנראה שאם הם מסתכלים על אישה הם ישר מחפשים מה חשוף אצלה ואיפה היא לא בסדר. להקיא מהם!!!

dvd2000

New member
לסוגייה הזו צריך רב ../images/Emo197.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הסיפור הזה קצת על גדר ראיית הישועות והניסים והניפלאות ואפילו בגדר הפנטזיה . מאיפה הוא יודע שרבי נחמן עלה לשמיים וראה קדרת מים רותחת , מה הוא היה שם או שהוא עשה סיאנס חחחחחחחחחחחח אם אני הייתי רבי נחמן אני הייתי רואה דברים יותר מעניינים מרגליים של נשים , מה זה מתכון משופר לרגלי צפרדעים חחחח. אז לכותב היקר שכתב את זה או לכותבת שכתבה את הסיפור הזה (ואין הכוונה לקרנית אלא למי שהמציא את המעשייה) . אם את/ה רוצה שיתייחסו אליך ברצינות תמציא/י סיפור שיראה יותר אמין !!!! ולא כל מיני סיפורים על רבי נחמן שקבור באומן והמסכן אפילו לא העלו את עצמותיו לארץ הקודש . אז קבל/י כמה טיפים ממני : א. שהסיפור יהיה אמין יותר וידבר על אדם חי ולא צדיק שמת . ב. שיהיה מוסר השכל ולא איזה סיפור שפדיקוריסטית מתוסכלת רשמה שקוראת בדלי עם מים רותחים ורגלי נשים. ג. שיהיה סיפור עם הרבה פואנטה וגם קצת קללות עסיסיות כמו מיטב הכותבים (אלי עמיר וכ'ו ...) וגם כמו הספר הידוע שניקרא התפסן בשדה השיפון חחחחחחחחחחחחח. ד. מעט חריזה ולא איזה סיפור שמעלה את הקריזה . ה. סיפור אהבה ורומנטיקה זו העלילה המומלצת . ו ..... ועצה ידידותית תפסיק/י כבר לכתוב למגרה ובכלל ותתחיל/י לכתוב לרבי נחמן שיעזור לך כי מצבך אנוש ואם תמשיכ/י כך עוד יאשפזו אותך באברבנאל (אם אני לא טועה גם סוג של צדיק חחחח או לא ??? ) והרי ידוע שאולי עומדים לסגור אותו אז תמהר/י כי יש מקומות אחרונים חחחחחחחחחחח..............

dvd2000

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo202.gifיש לי רעיון למשחק חביב

יש משחק כזה שכל אחד רושם משפט אבל מראה רק את המילה האחרונה וככה ניבנה לו סיפור . אתם תישלחו אליי שורה שכתבתם במסר ואני ירשום פה את המילה האחרונה וכך ניבנה לנו סיפור שברוב הפעמים יוצא מאוד מצחיק .

גם אני קיבלתי את המייל רק שהפעם

הגבתי!!!!!!!!!!! לא הבנתי את הקטע...ועושה רושם שזה לא מייל אקראי שנשלח בתפוצת נאטו...היתה פניה אישית "לוחצת"...כאילו מישהו בדק,בחן וקיבל החלטה להתביית "ספציצית". אותי זה הרגיז הפעם...אז לא שתקתי ומחקתי...הוא קיבל מייל חוזר .. טוב שהעלית את זה פה...כי נראה לי שזה לא בדיוק "תום לב " של לנסות להחזיר בתשובה ...יש דרכים אחרות לעשות זאת והרבה ושגם יצרו הרבה פחות אנטיגוניזם.. אם מישהי קיבלה מייל כזה אז "שתקום"...לא נראה לי לעבור על זה בשתיקה,לא הפעם!

יאמי, פולקס... ../images/Emo6.gif

אני מתגלגלת כאן מצחוק. אין לי ספק שאלוהים היה מתבייש שיצר דבר כזה שכותב כל כך בטיפשות ומכחיש כל קשר אליו. אתם יודעים, אני חילונית 100%, ובכל זאת בקשר מצוין עם רב מסוים - זה שחיתן אותי. הוא יודע את העיסוק שלי והוא מפרגן (!!!) לי מפני שלדבריו כל מי שמשמח בני אדם בפועלו עושה מצווה!

כן כן גם אני קיבלתי את ההודעה הזו

שברתי את הראש מי ראה אותי בשבוע האחרון בהופעותיי והחליט לכתוב לי מייל . כי המייל שלי כתוב על כרטיס הביקור שלי. חחחחחחחחחחחחחח איך נרגעתי עכשיו. אבל לא שתקתי. כהרגלי בקודש חידדתי את לשוני ועניתי לו כהוגן .סיפרתי לו מה לדעתי ראה רבי נחמן בשמיים בתוך קדרת המים הלוהטים...איימתי עליו בפנייה למשטרה על הטרדה וחסמתי אותו מתגובה. נראה לי כעת שזה מין "עליהום" על מי שרוקדת.מזכיר לי קצת את ימי החזרה בתשובה של הגברת סימון עם המכתבים ששלחה לכל הרקדניות הביתה בלי להתבלבל..

ליילה 1

New member
עכשיו ירד לי האסימון../images/Emo70.gif

כשעלה רב נחמן
השמימה ראה כל כך הרבה רגליים מדהימות
הוא כל כך התבלבל ,ומשנשאל לשמו התחיל לגמגם וענה: נ נח נחמ נחמן מאומן.

את רואה?? איזה מזל שגילחתי...

אחרת סתם היו פדיחות, או שכבוד הרב היה חושב שבטעות פו הדוב עלה השמיימה והתחיל לפצוח בקריירת ריקוד בטן..

ענק!!!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה שבטוח הם לא "נחים" שם למעלה...נורא עסוקים ב"רגלים היפות שעל הקרקע" (תרתי משמע!)

חחחחחחח../images/Emo6.gif די!!

ברי סימון שלחה לכל הרקדניות מכתב הביתה?! איזה חצופה!!!

למעלה