די כבר

izikzag

New member
די כבר

אין פרטנר לשלום ! יש פרטנר למלחמה ובמלחמה כמו במלחמה לא מודיעים לאויבים שלנו (במקרה זה לא רק אויבים אלא גם השטן בהתגלמותו) לא מודיעים מתי עומדים להפציץ ,לא חסים על מחבלים -אם התכוונת להוריד אז תוריד כשהרוע בפנים , מצחיק אותי שהודענו להם ``חברה אנחנו מפציצים ,תלכו משם...`` אח``כ הם רצים לסי אן אן ובוכים שאנחנו טווחים בהם , אז אולי הגיע הזמן ? אולי הגיע הזמן שנבצע עשירית מהשקרים שהם משקרים בתקשורת, וכשזה יקרה באמת , לא יהיו להם את המילים האמיתיות לתאר את המצב, כי הם כבר השתמשו בתחמושת השיקרית הזאת. הגיע הזמן ליד קשה, להוריד למחוק ולהחריב זה מה שצריך לקרות עכשיו.. די כבר נמאס ,לא פעולה מוגבלת ולא פעולה מרוסנת ולא הבלגה, צריך עכשיו להקיא עליהם את העוצמה האמיתי שיש בידינו,השקרים שלהם יהיו אותם שקרים ,אבל אנחנו נעשה את הדבר האמיתי.

amor

New member
הפצצות לא יעזרו

צריך לבודד אותם ולמנוע מהם כניסה ועבודה בישראל. שילכו לעבוד אצל מוברק נראה איך יקבלו אותם שם .

izikzag

New member
לא מחיקה

הכוונה המקורית להפצצות היא לא מחיקת עזה ורמאללה, התכוונתי להפציץ את המבנים והבניינים כשהטרוריסטים עדין בפנים. כן ,ואם אפשר גם כמה יעדים אזרחיים ,קצת טלויזיה שטנית, קצת רדיו נחשי , קצת תשתיות חשמל מים וטלפון, כל מה שצריך כדי שיתחיל להווצר לחץ על מקבלי ההחלטות אצל הפלשתינים.אולי אדון ערפאת ייפקח קצת את העיניים ויבין שיש משהו כאן שיכול למחוק אותו מעל המפה, ושיפסיק עם קריאות התיגר האלה שלו עלינו. ידינו מושטת לשלום, אבל מה לעשות שהנחש מכיש אותה?

adham272

New member
אולי תשתוק ותחזור למציאות

אני חושב שאתה צריך לחשוב לפני שתדבר עכשין לא כמו לפני 50 שנה לערבים יש נשק ותמיכה בנלאומית אם תתקיפו הפלסטינים יעשו פיגועים חיזבאללה ירו קטיושות עיראק תירה סקאד ותימן תכניס צבא לסיני סוריה לא תשתוק אם יכנסו שוב ללבנון כל המדינות באו``ם יהיו נגדכם אולי גם ירדן ומצרים יכנסו איראן תעזור לחיזבאלה ואלוהים ידע אילו מדינות גם יכנסו ואני לא חושב שצה``ל יוכל לטפל בכול זה

izikzag

New member
דבר ``עלינו`` ולא על ``עליכם``

ידידי, לא אתה ולא שכמותך ישתיקו אותי... פגועים היו גם כשידינו היתה מושטת לשלום.. קטיושות נחתו כאן רק כי היינו כאן... ולא תימן לא עומן ולא אזרבייז`אן מאיימת עלינו ... ערפאת שולח את הילדים שימותו כי זה מצטלם טוב, ןמכאן נובעת התמיכה (המוזרה ביותר) הבינלאומית. ואני מציע שלא תדבר על ``עליכם``, אני מניח שגם אתה חלק מהמדינה הזאת ואם יפול סקאד מעיראק זה יכול לפול גם על הראש שלך , אז קצת יותר הזדהות עם המקום בו אתה חי בבקשה ,ודבר ``עלינו`` ,כולנו נמצאים בחרא הזה שהאחים שלך מעבר לגדה ,הכניסו אותנו אליו.

adham272

New member
אז מה עם?

1-אם שרון לא היה נכנס להר הבית כל זה לא היה קורה אז מסתבר ששרון התחיל את כל המהומה 2-אני מוכן למות אם מותי יביא צדק כוח ושלטון לעמי הערבי הנוצרי והמוסלמי 3-תאמין לי שיש למדינות האלה נשקים שארה``ב עצמה אין ואם אתה לא מאמין אתה מוזמן לראות כמה ארה``ב בימים אלה דואגת על מצבה הביטחוני אז אני לא חושב שצבא ישראלי יקרא עליהם תיגר

amor

New member
מתי תתפכחו מהשנאה?

דבריך מביעים שנאה שכנראה טבועה בך מיום הלידה. במצב כזה לא יבוא שלום ואתם רק תפסידו. אתם יכולים לבצע עקיצה פה ושם אבל בסופו של דבר יבוא קץ לכל ההתגרויות שלכם ותקבלו מכה שלא תשכחו הרבה זמן . לכן חשוב בן אדם על דרכיך ולך בדרך השלום ואל תתגרה בחזקים ממך

למעלה