די כבר!!!

די כבר!!!

נמאס לי מהשחיתויות~~!! פעם ראשונה שקטעו את נאום ראש הממשלה באמצע, זה פשוט מדהים!! הליכוד מושחתים וגם העבודה לא נקיים, תהיו בטוחים!! אני מהמר שהעבודה התקשרו לשופט וביקשו ממנו להפסיק את הנאום. נמאס ממכם, הליכוד והעבודה. נמאס ממכם בכלל פוליטיקאים!!!!

N a V e

New member
כן בטח

שמע,אסור לתת תעמולה פוליטית בנאום,וזה בפירוש מה ששרון עשה. והוא הוסיף חטא על פשע בכך שדיבר בתעמולה בגנות העבודה ולא ציין את נקודות החיוב בו. הפסילה לגיטימית לחלוטין.

yoavl1

New member
ביזיון של שרון !

הערב אריאל שרון החליט לכנס מסיבת עיתונאים ובה סוף כל סוף לפרט באוזניי העם מדוע אין אמת בפרסומים לגביו ולגביי מיליון וחצי הדולרים אותם קיבל מחברו סיריל קרן. הטיעון הראשון לחוקיות של העניין היה "מצנע לא מתרומם"... הטיעון השני היה "מפלגת העבודה מופקרת"... והטיעון השלישי לפשעי שרון ובניו , היה "מפלגת העבודה לא ממריאה בסקרים"... ביזיון מאין כמותו - שרון רואה את המפולת של הליכוד בסקרים, ובעקבות כך מבצע תרגיל מסריח, ובמסווה של מסיבת עיתונאים רשמית, מבצע לינץ´ במצנע ובעבודה, תוך האשמת מפלגת העבודה ומצנע באותם דברים בדיוק... איפה נשמע כדבר הזה? ראש ממשלה בישראל מבצע תעמולת בחירות עלובה וכל כך פאתטית, עדי כדי כך שיו"ר ועדת הבחירות, השופט מישאל חשין, מורה להפסיק את השידור. האפקט אותו ניסה שרון להשיג תוך לכלוכים בלתי פוסקים ובלתי רלוונטים, לא הושג כמובן, כי אם להפך - ידברו על הפסקת מסיבת העתונאים, ולא על דבריו השקריים של שרון בנאום עצמו. והרי איך יכול להיות כי לא ידע שרון על הכספים, אם הוא עצמו חתם על כל הצ´קים לספקים ?? איך?? בכל הסקרים האחרונים נע הליכוד בין 27 ל-30 מנדטים ואילו העבודה בין 22 ל-24... הפער נע בין שלושה לשמונה מנדטים ויש עוד תקווה לצד השפוי... להזכירכם, לפני 5 שבועות בדיוק הסקרים דיברו על פערים של 21-23 מנדטים לטובת הליכוד - העם התפקח וימשיך להתפקח - העם זקוק למצנע, כמו אויר לנשימה, ואם עד לפני ימים מספר לא האמנתי שאפשר לעשות זאת, היום אני אומר - תתחילו להתרגל, מצנע - ראש הממשלה הבא
צריך להתעורר ולהלחם עכשיו בצמתים ובקלפיות, אחרת - נילחם בשטחים ובלבנון... מחנה השלום, קדימה להסתער ! נעיף את המושחתים אל ספסלי האופוזיציה, ונראה אז, האם שרון ייתן גיבוי לממשלה שנלחמת בטרור, או שיוביל להקדמת הבחירות... פטפטן מושחת וחסר תקנה! מאמינים בך, מצנע

Moledet972

New member
כל פוליטיקאי שמתראיין בתקשורת

הוא משלב תעמולת בחירות.

iKilledKenny

New member
אה כן,

ולכלך עליו זו לא תעמולה פוליטית? לפחות תתנו לבן אדם להסביר את עצמו.

זה לא היה נאום של רה"מ!

זה היה נאום של מועמד כושל לראשות ממשלה! נאום בחירות ותו לא! בושה למדינת ישראל שיש בה אישי ציבור שכאלו! שמשתמשים בתפקידם לקידום אינטרסים פרטיים! איפה טוהר המידות לעזאזל???

Moledet972

New member
כל נאום של פוליטיקאי הוא נאום

בחירות. נאומים של מצנע מותר לשדר, ואילו נאומים של שרון אסור?

ש@לתי

New member
לא נכון

ואם מצנע היה עובר על החוק ומתחיל לעשות תעמולת בחירות בשידור חי גם אותו היו מפסיקים באמצע. לא מפליא אותי, להפך- מעצבן אותי, הדרך בה הליכוד נוהג- הליכוד שולח יותר מידי פעמים את הח"כים שלו ואת המועמדים שלו לכנסת לעלות לשידורים ופשוט לעבור על החוק! ואלו הולכים להיות מחוקקים בישראל! אני מתבייש בכל איש ליכוד אשר מתגאה שבחר בשרון ואשר מתגאה שבחר בגילה גמליאל.

Moledet972

New member
דווקא ח"כים מהשמאל כבר קיבלו

אזהרות להפסיק עם התעמולה. מהליכוד זו הפעם הראשונה.

ש@לתי

New member
פעם ראשונה?

כנראה שאתה לא עוקב אחרי ההתפתחויות בתקשורת. זה קרה לא פעם ולא פעמיים בחודש-חודשיים האחרונים...בין היתר עם גילה גמליאל בערוץ 1 ואתמול עם שרון.

למעלה