די כבר עם התחריות האלו!!!

lotusit

New member
די כבר עם התחריות האלו!!!

יאללה נמאס.. אבל. לפי מה שהבנתי הבחורה שזכתה התחזתה למישהי אחרת ולקחה את הפרס במירמה. ואחרי שזכתה פעמיים.. בעעעעע מה אני אגיד לכם.. אה דרך אגב, הנעמה הזאת העיפה מהחדר שלה כל מי שלא הצביע או כל מי שהעיר הערה על מה שהיא עושה... ממש פריצות, אין פלא שיש אנסים, פדופיליה, והכי מצחיק שתפוז מעודדים את זה. ולא מצאתי שום דבר מקורי במה שהיא עשתה

המממ...

מה בדיוק מקורי אצלך? חוץ מהעין היפה השלך.... יש משהו מקורי? אולי הצחוק "היפה" שלך? מה? בכלל אין לי מושג למה אני מגיב לזה הרי זה מעניין אותי כקליפת השום. בוש נכלם לי. מה שכן, המצב פה קשה ותפוז אכן מעודדים ונותנים במה לכל יצורי הארץ להתבטא. פשוט אנשים בחוץ הולכים ולא ממש מבינים כמה דפקה יש במדינה הזאת עד שנכנסים לאינטרנט ורואים את כולם יוצאים "מהחור" שלהם ומנסים "להתבטא"... כל אחד בדרכו המפגרת. איזה עם של משועממים אנחנו חבל"ז. אישה בת 27 עם ילדה משועממת בחיים, לא מוצאת את עצמה ואני צריך לקרוא ולראות את זה. לכי למצוא עבודה זה יהיה הכי טוב בשבילך. סאלמת

lotusit

New member
הכי טוב גם וגם

בגלל חרמנים כמוך בחורות כאלו זוכות ואני לא מתביישת בעצמי או איך שאני ניראת. אתה מבלה פה יותר ממני, אז אל תגיד לי ללכת למצוא חיים

ושוב המממממ....

רואים שמרוב זמן רב מול מסך מלא קרינה המוח לא מתפקד טוב וטועה ומטעה אנשים. א. אני לא חרמן ובטח שלא ממך. ב. את בטוח מדברת על אחרים עם כינוי של גם וגם כגון : אני רוצה וגם וגם ועוד כמה ששמתי לב שיש שבגללם לא פעם נזרקתי. ג. תהיי בריאה מאמי.

ושוב המממממ....

רואים שמרוב זמן רב מול מסך מלא קרינה המוח לא מתפקד טוב וטועה ומטעה אנשים. א. אני לא חרמן ובטח שלא ממך. ב. את בטוח מדברת על אחרים עם כינוי של גם וגם כגון : אני רוצה וגם וגם ועוד כמה ששמתי לב שיש שבגללם לא פעם נזרקתי. ג. תהיי בריאה מאמי.

הכיטוב גם וגם אתה מתחזה!

להכי טוב גם וגם..זה רשום עם רווח: ככה: הכי טוב גם וגם בכל מקרה לוטוסית צודקת....ואתה לך לעזאזל

למעלה