די כבר נמאס!!!!

maya4b

New member
די כבר נמאס!!!!

actress לדעתי אין לך שום זכות לאיים על אנשים כמו שאיימת על מסטיק בננה בגלל שהיא לא ידעה מה זה לשרשר היא אפילו התנצלה ובקשה שתסבירי לה איך לשרשר אבל את עוד יותר התעצבנת עליה והמשכת לאיים עליה.... אני בכוונה רושמת שכולם יראו!!!! נמאס!!!! רק רציתילהגיד מה שאני חושבת......... כל מי שחושב כמוני שיגיב....(וכמו מסטיק בננה שמדברת איתי עכשיו בטלפון) ביי ביי נ.ב casperit אחלה!!!!

actress

New member
../images/Emo6.gif איימתי? לא ידעתי שאני מאיימת על

אנשים לשרשר.
קורע ע-נ-ק

maya4b

New member
חחחח - לא!!!!

את לא איימת על אנשים לשרשר את איימת עליהם שאם הם לא ישרשרו את תחסמי אותם!!!! אין לך מה להגיב אז את מתחמקת.... "קורע!!!! ע - נ - ק !!!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא רוצה לריב אתך או משהו.... כי לי אישית לא עשית שום דבר.... אבל בניגוד לזה שמעתי מכמה אנשים שכבר נמאס להם ממך.... והם סיפרו לי דברים.....

actress

New member
בגלל שרשור לחסום היא עשתה עוד דברים

ואת החלקים האחרים אני מבינה שקצת משנים, אני לא באה לריב יש כאלה שמתחזים פה בניקים אחרים כדי לקבל תצומי ויש כאלה שלא יודעים לשרשר ומסבירים להם וממשיכים בכ"ז ולמשל חברתך ביקשו ממנה יפה פעם פעמיים לא לנהל שיחות פרטיות בפורום והיא המשיכה כנראה אתן צריכות לקרוא את כללי ההתנהגות יותר טוב. ולהבא לפני שאת אומרת שאני מאיימת תשמעי את שתי הגירסאות אבל במחשבה שנייה תאמיני לחברה שלך אחרי הכל אתן חברות טובות ולחברות טובות תמיד מאמינים

maya4b

New member
טוב....

הבנתי, אני בטוחה שכשמסטיק בננה תקרא את ההודעה היא תבין מה היא עשתה והיא לא תדבר יותר שיחות אישיות בפורום!!!! ובקשר לאלו שמזדהים בשמות אחרים.... מה זה מפריע לך בדיוק???? אז הם רוצים צומי.... נו מה אכפת לך.... לדעתי את צריכה ללכת יותר לקראתם.... ותאמיני לי שבעצבים את לא תשיגי כלום אלה להיפך את תעצבני כאן יותר ויותר את כולם.... ובאמת כדי שתשדלי לא להעליב אנשים.... כמו שצחקת על מה שרשמתי לך בהתחלה.... זה היה מזלזל ומתנשא.... אבל לי זה לא מזיז!!!! ואם את הולכת בקטע של קטילות אני גם יכולה תאמיני לי!!!!

maya4b

New member
חחחח - צודקת!!!!

אל תדאגי אני שמחה מאוד!!!! חחחח אני חושבת שסגרתי את העניין איתה....

actress

New member
אני לא מתעצבנת ../images/Emo13.gif

ומה זה מפריע לי? אוו זה לא רק מפריע לי אולי את היית בתקופה פה שכל הזמן הזדהו בשם אחר והרסו את הפורום. אני לא באה לתת פה משטר ושום כלום אני מעניקה לכולם יחס טוב ואם מישהו נפגע אז הוא יכול לאמר לי אני יודעת גם להתנצל אני לא מניאקית שכל הזמן אומרת לאנשים מה לעשות, אבל יש כאלה ואני לא אנקוב בשמות שעושים דווקא והורסים את האוירה והוא כותב רשם פה ונחסם כי הוא גם קילל אותי במסרים. לא התנשאתי מעלייך זה פשוט היה מצחיק שחושבים שאני איימתי אני בחיים לא אאיים על מישהו אני רק נותנת הזהרות כמו מנהלים אחרים על משהו שלא נראה. ואני ממש לא קוטלת את כנראה ממש לא מכירה אותי אם ככה את אומרת

למעלה