די כבר להתלונן!!!

catherin

New member
די כבר להתלונן!!!

אנשים פה כל הזמן מתלוננים, על מה??? השירות הוא כל כך טוב, נותן לכם תכנים מצוינים, שרובם בלי כסף!!! במקום להתלונן כל היום תגידו תודה!!! כל שבוע עולים המון תכנים חדשים, מה שבטוח שב"יס" לא הייתם מקבלים כזה שירות!!! שירות הוט וי או די, תודה רבה!!! נ.ב- לא שאני סותרת את מה שכתבתי, אבל לפי אחת ההודעות שראיתי בעמודים הקודמים, לא ניתן להעלות סדרות מחו"ל... נורא רציתי לבקש מכם להעלות את "בוורלי הילס 90210", אך ככל הנראה אין אפשרות לכך, נכון? בכל מקרה, תודה רבה לכם!!!

../images/Emo45.gif מסכימה ומצטרפת לבקשה...

לגבי בוורלי הילס 90210
סדרה מדהימה!
הנה הודעה שגם פתחתי בנושא והיו מלא תגובות תומכות.
נקווה שכשיהיה אפשר לסדר את הבעיה ו HOT יוכלו לרכוש סדרות מחו"ל הם בהחלט ישקלו להעלות את בוורלי!
ואני מסכימה איתך גם לגבי HOT - באמת שאין על מה להתלונן ומגיעות להם כל המחמאות. זה פרוייקט מעולה שעוד יתפתח בהמשך ויועלו בו מלא תכנים מצויינים. ואני באמת מאמינה שהם עושים ככל יכולתם. ומגיע להם כל הכבוד על זה.

Yaniv K22

New member
בוורלי הילס 90210 ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

רעיון נהדר!!!!!!! אני אישית הייתי צופה בכל העונות מהתחלה בכיף אדיר. קדימה, תחזירו את ברנדון, ברנדה, קלי, סטיב, אנדראה.
וגם אני מחזק ומעריך את נותני שרות ה-VOD. הם עושים עבודה נפלאה. מאז שזה קיים אני כמעט ולא מבזבז זמן על צפייה בטלוויזיה אלא הצפייה יותר סלקטיבית. במקום לצפות במשהו בערוץ 2 עם מליון פרסומות באמצע, אני צופה בVOD בלי הפרסומות וחוסך לי מלא זמן.

למעלה