די חדשה פה

anat11

New member
די חדשה פה ../images/Emo9.gif

די חדשה פה, אבל נכנסת פה ושם (לא בעקביות, מודה
), ונהנית. אז ראשית - סחתיין על הפורום.
שנית - רציתי לחלוק עמכם חויות מוילה פולק. פעם שנייה שהייתי שם אתמול והרושם שלי הוא שהאוכל שם ממש בסדר (וגם המרגריטה פסיפלורה היתה אחלה) אבל השירות... on the face כמו שאומרים אצלנו בצ'כונה. מצד ,הכלה" (=האוכל) דגמתי הפעם רק מרק בטטה וג'ינגר (על בסיס שמנת לצערי) ומנה אחרונה מושחתת, שוקולדית וכבדה, והפרטנר שלי לקח רול גבינת עזים ופילה בקר ושנינו נהננו ממה שהזמנו. אבל השירות, אוף. אני חלייבת לומר שהשירות היה טיפה יותר טוב מהפעם ראשונה שהייתי שם, אבל עדיין לא טוב (למה חזרת, אתם שואלים, טוף - יש לי ידיד שגר קרוב, אז הוא מנדנד, למרות שלדעתי יש מספיק מקומות אחרים בסביבה שאפשר להתמקם בהם). עוד משהו - אני לא יודעת אם מישהו הספיק להיות באמלי (או 'אמילי') שהחליף את תולעת ספרים ברחוב בזל (מותר לדון גם בבתי קפה?). ישבתי שם רק פעם אחת בינתיים. ישבנו בחוץ, בכפור (דאז) כי הכסאות בפנים נראו לנו מאד לא נוחים (וקצת אידיוטיים, באמת). אלא מה - הגישו שם מרק מינסטרונה מפתיע מאד לטובה. המלצרית היתה מה-זה גרועה בליחצן אותו. אבל התוכן (והכמות) היו טובים בהרבה מהפרזנטציה. שבת שלום, ענת

anat11

New member
,הכלה"="הכלה", חלייבת=חייבת

נהננו=נהנינו. ובטח יש עוד כמה כאלה... החלזון מהשפן...

Amoureuse

New member
חוויה רעה מהשירות של וילה פולק

בטח כבר סיפרתי את זה בעבר אבל אני נוטרת טינה הרבה זמן ולא שכחתי. רצינו ללכת לשם פעם, יום שישי בערב מאד מוקדם, משהו כמו 18:30. הזמנתי מקום ואמרו שבחצר מלא אבל יש בפנים. הסכמתי. כשהגענו התברר שמלא בחצר כיוון שעושים שם יומולדת לאיזה זאטוט, או אולי זה היה אירוע אחר, בכל מקרה היה שמח ורועש מאד. והכי גרוע היה שמערכת הסטריאו השמיעה שירי ילדים בכל רחבי המסעדה, כולל בפנים, כי לא ניתן להפריד. לא ממש אווירה מתאימה. מה שמרגיז הוא שלא עלה בדעתם לאמר את זה בטלפון. בהחלט קרה לי במקומות אחרים שהתקשרתי להזמין ואמרו לי שיש אירוע בחלק מהמסעדה, אז יהיה רועש ואולי כדאי לי לבוא בשעה אחרת אם זה מפריע לי. אז הציפיות שלי לא נראות לי מוגזמות.

וילה פולק מזוית אחרת

אמצע שבוע,טיילתי עם חברה בת"א והחלטנו לאכול בוילה פולק (לראשונה יש לציין) ארוחת בוקר בסגנון בופה שכלל ... גבינות לבנות, גבינות צהובות, עגבניות עם מוצרלה בבזיקה של שמן זית ועלי בזיליקום,סלט ירקות, דגים מעושנים,פינה של בריאות (קורנפלקס) חלבה וריבות פלחים של אבטיח ומלון לחם שמגיע ישר לשולחן שתי ביצים לבקשתינו שתיה קלה שתיה חמה מחיר קבוע-54 ש" לאדם השירות היה נעים,השולחן היה ערוך בצורה נאה ביותר. אהבנו ונחזור נשאר רק לקוות שלא להתאכזב בפעם הבאה

נורא חבל שסגרו את תולעת הוא היה

בית קפה מיוחד שמעתי שהוא עבר לכיכר מלכי ישראל אז מה שבא במקומו שינה עיצוב? והחנות ספרים עוד שם?

anat11

New member
לא, אין חנות ספרים, והעיצוב אחר

אם כי לא נכנסתי פנימה. אגב, ראיתי בינתיים שיש ביקורת בעכבר העיר עליהם היום והיא די מפרגנת. התולעת באמת עברה לכיכר רבין. מהצד המערבי. גדול יותר הבנתי (טרם ביקרתי). חסר במיתחם בזל כעת חנות ספרים.(אני גרה כרגע באזור). אבל בעניני אוכל היד עוד נטויה (ולגבי בתי קפה שם, בכלל יש לי נסיון רב, אבל זה אולי לפעם אחרת).

למעלה