די חדשה בעניין הזה

limilu

New member
די חדשה בעניין הזה

אני עוד מתנסה, ככה, שבוע וחצי בציור הממוחשב [טאבלט]. מישהו יכול לתת לי הצעות לשיפור לציור הזה? אני יודעת שההצללה לא בסדר, אני פשוט לא מצליחה לשים את האצבע על החלק הרע.

הבעיה היחידה שאני רואה

היא של פרופורציות- מבחינת אנטומיה זה בעיקר ברגליים שהן יש איזה התקצרות בחלק התחתון. כמו שזה נראה, השוקיים לא ארוכות מספיק וכפות הרגליים מאוד קטנות. גם בבגדים אני לא בטוח שהאורך של החצאית והשרוולים והרוחב של העניבה נכונים, אבל זה כדאי אולי להסתכל על מדים אמיתיים. ההצללה היא לא בעייתית כל כך, הגוון נכון, אולי היא לא מספיק מורגשת במקומות מסויימים (מתחת לסנטר למשל) ומיותרת במקומות אחרים כמו בין הצווארון של החולצה לחזה. הכפילות של ההצללה באיזור המפגש של הרגליים והחצאית לא טובה. חוץ מזה, השליטה בקו ובכלל העבודה נראית לי טובה מאוד יחסית לשבוע וחצי של נסיון. תמשיכי לנסות ולהראות דברים
. מצאתי כמה תמונות בגוגל, כדאי לחקור אותן ולראות איפה יש בעיות בעיצוב התלבושת: תלמידות יפניות, תלמידה בריטית ועוד תלמידה בריטית

limilu

New member
תודה ../images/Emo13.gif

מבחינה אנטומית, אני רגילה להסתובב עם אנשים נמוכים, אז זאת כנראה הבעיה. ביליתי חצי שעה במראה בניסיון להבין מה נסגר עם כפות הרגליים. הן באמת קטנות יותר ממה שהן צריכות להיות. כן, הרגשתי שהייתה בעיה עם הכפילות הזאת, אבל החלטתי בכל זאת לנסות, לראות מה יהיה. וכן, התכוונתי שהבעיה היא לא בגוון, אלא בכמות ואיפה. תודה, אני מציירת כבר כמה שנים, לא למדתי מקצועי, אבל זה מה יש.

למעלה