די.וי.די

spoiled

New member
די.וי.די

למישו יש מושג אם יש די.וי.די של סימפל כי אני לא מוצאת

../images/Emo129.gifהאמת היא שעוד לא

קלטתי איך העניין של הדיוידי הולך. אני יודעת שיש את הביג פאקג' פור יו שאין לי מושג מהי ויש בדיסק השני מין קליפ כזה עם כל מיני דברים כגון: יריקות מגג על אנשים חפי פשע, קטעים מהופעה,קטעים שהבנים רוקדים (זה של פייר קרע אותי) וכו'. מקווה שעזרתי.מקווה שאת מבינה כי אני לא ממש הבנתי מה כתבתי. יש לי נטייה כזאת. מוזר.

sapirush1

New member
חח אוקיי

את ביג פאקץ פור יו אי אפשר להשיג בישראל ויש שם הופעות, קטעים שווים, מאחורי הקלעים, גלויות ועוד שטויות (אני די ממציאה כי אני לא ממש זוכרת מה אמרו שיש שם) ויש את הדיוידי החדש מHARD ROCK שעדיין לא הספקתי לקרוא את הכתבה בראש 1 אבל אני יודעת שיש שם את ההופעה עצמה (מן הסתם..) גירסה אקוסטית לקרייזי ויש עוד גירסה עם מכל מיני תוספות ואני חושבת שבגלל שרשמו על זה בראש 1 אז זה כנראה הולך להגיע לארץ

Noa Tsror

New member
קודם קראתי בראש 1 שאין בדיסק את ה

ההופעה, כאילו יש גרסה מיוחדת, אבל היא לא הגיעה לידי הכותב.. ואם היא לא הגיעה אליו היא תגיע אלינו?.. בגיסה הרגילה פשוט אפשר לשים במחשב ויש בונוס, כמו בסטיל נוט גטינג אני... בגרסה שתגיעה לארץ אין דיוידי, רק 14 שירים וקטע קצר =/

קרניjack

New member
טוב...ומה שאני יודעת

יש את הדיוידי הרימשי יותר שלהם, והראשון שנקרא BIG PACKAGE FOR YOU ששם יש דיסק של הדיוידי ודיסק של שירים לייב, את זה אני חושבת שאשפר רק להזמין מחול...את שלי קנו מחול, יש עוד דיסק שמצד אחד הוא דיוידי ומצד שני הוא דיסק, שעליו אין לי מושג, אבל בן קנה אותו, ויש את הערכב החדשה שךל הדיסק ההארד רוק לייב ששם גם יש משהוא עם דיוידי, ולגבי זה צריך לשאול

spoiled

New member
אוףף

זה ממש מבאס שאין בארץ

קרניjack

New member
לא אמרתי שלא יגיע לארץ

אמרת שהגירסא עם התוספות לא תגיע אבל הגירסא הרגילה תגיע, וחוץ מזה מה זה משנה התוספות

למעלה